Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

HMD Global julkisti toissapäivänä uuden Nokia 3310 –peruspuhelimen.

 

 asdasd.PNG

 

 

Indestructible_Nokia_3310.jpgFacebook-feedilleni pomppasi jokin aika sitten artikkeli kyseisen klassikon paluusta ja olin saman tien valmis heittämään hyvästit älypuhelinten ihmeelliselle maailmalle ja siirtymään takaisin vanhaan kunnon Nokiaan.

Näin sieluni silmin sen aidon oikean matopelin, soittoäänet ja logot niin tutulla vihreällä näytöllä ja muistot lapsuudestani 17 vuoden takaa saivat kylmät väreet hiipimään pitkin selkää. Itselle kun 3310 oli se ensimmäinen oma kännykkä.

 

Huhujen mukaan uusi valmistaja olisi kunnioittanut alkuperäisen puhelimen mallia ja muotoilua tarkasti mutta sunnuntainen julkaisu oli hämmensi monia. Ulkonäöltään uusi 3310 muistuttaa hieman esikuvaansa mutta teknisesti se on paljon nykyaikaikaisempi.

Puhelimessa on värillinen 2,4 tuuman LCD näyttö ja kahden megapikselin salamavalolla varustettu kamera. MicroSD- muistikorttipaikka, 3,5mm kuulokeliitäntä sekä musiikkisoitinkin löytyy.

 

Uusi 3310 on hyvä peruspuhelin missä on kaikki tarvittava eikä mitään ylimääräistä. Puheaikaa luvataan 20 tuntia joten puhelimella selviää helposti useitakin päiviä ilman jatkuvaa lataamista. Kaiken kaikkiaan mukava vaihtoehto älypuhelinten valtaamille markkinoille.

 

Onko sulla ollut 3310 käytössä? Onko uusi versio edeltäjäänsä parempi vai viekö vanha legenda voiton?

 

attelius
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Nokia-3310-on-palannut/ba-p/143494
Linkki kopioitu
12 kommenttia 👇