Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Tämä artikkelisarja on tehty kaupallisessa yhteistyössä Telian kanssa.

 

Nyt on uunituoretta kädessä, meinaan vasta julkaistu Oneplus 9 pro on löytänyt tiensä minun pieniin kätösiini. Olen ollut osa Oneplus perhettä kolme vuotta, ensimmäinen Oneplus 6 oli portti sille, etten tule helpolla enää vaihtamaan helpolla muuhun tuotevalmistajaan, niin rakastunut olen näihin laitteisiin. Ja sama pätee nyt Oneplus 9 prota.

 

Heidihelene_0-1617912855202.jpeg

 

Ensimmäinen asia, jota rakastan ylipäätään Oneplussassa on myyntipakkaukset. Koska eihän sisältö olisi mitään ilman lahjan avaamisen jännitystä ja iloa, ja siinä Oneplus on onnistunut. Heti tulee sellainen fiilis, että on osa jotain suurempaa.

Mutta sitten itse paketin sisältöön...

 

Heidihelene_1-1617912854394.jpeg

 

Oneplus 9 Pro 12 + 256 Gt 5G - Black Stellar. EIKÖ SE OLE KAUNIS !!? Puhelin on laadukas, ja se myös näyttää siltä. Itse valitsin kolmesta värivaihtoehdosta Stellar Blackin, eli Tähtitaivaan Mustan. Takakansi on mattalasipintainen, erittäin kestävä ja hyvä kädessä. Siinä ei näy tahmeat sormenjäljet, vaan nämä katoavat pois irrottaessa (Sitä varmaan ihailin ensimmäisenä eniten). Koko puhelimen muotoilu on ihailtavaa ja kyllä sitä vaan jaksaa katsella !! Etupuolelta löytyy kaareutuva näyttö, joka kyllä ulkoisesti itseäni miellyttää, mutta lyhyiden sormien kanssa tiedän, että varmasti tulee minulla olemaan vahinko kosketuksia, ainakin alkuun. Mutta tottuneena kaarevannäytön käyttäjänä en usko tämän tulevan minua häiritsemään sen enempää.

 

Puhelimen muotoiluun kuuluen pidän myös miten kamerat on sijoiteltu taakse. Vaikka itse kyllä pidin myös Oneplus 8 pron kameroiden sijoittelusta, koen tämän myös ehkä myös hieman käytännöllisemmäksi. Samanlaista muotoilia löytyy Oneplus 8T kameroissa. Alla havainnollistava kuva.

Heidihelene_2-1617912854404.jpeg

 

Ja nyt nähdään myös se, miksi tämä puhelin on ollut suuresti aiheena joka paikassa, sillä Oneplus 9 sarjan puhelimissa on Hasselblad-puhelinkamera. Tämän kameran avulla saadaan kuvista uskomattoman aitoja (niin ainakin olen kuullut) Natural Color -kalibroinnin avulla.

Heidihelene_3-1617912854411.jpeg

 

Mutta, en lähde enempään vielä kertomaan tästä puhelimesta, koska en ole yksinkertaisesti vielä edes kerennyt testaamaan tätä kameraa ja kuinka hyvän sen pitäisi olla ja myös itse puhelimen käyttö on jäänyt vielä toistaiseksi vähäiselle. Tässä nyt alkuun vain omat fiilikset itse puhelimesta ja sen ulkokuoresta, seuraavaksi sitten katsotaan, mihin rakastun puhelimen sisällä oleviin ratkaisuihin!

IMG_20210406_120911__01.jpg

Onnellinen Telian 5G lähettiläs kiittää ja kuittaa tältä erään, hyvää alkavaa viikonloppua kaikille! 🙂 Annetaan nyt muiden lähettiläiden kertoa heidän alku fiiliksistään tähän puhelimeen !!

 

Pahoittelut myös kuvien laaduista, pienien teknisten ongelmien takia ne on nyt hieman mössöä, mut ensi kerralla pidetään huoli et kuvien laatu myös pysyy alkuperäisissään! 😄 

 

---

 

Katso myös muiden lähettiläiden tekemät OnePlus 9 Pro esittelyt:

Heidihelene
Kunniajäsen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/OnePlus-9-Pro-OnePlus-perheen-uusi-isanta/ba-p/221396
Linkki kopioitu
5 kommenttia 👇