Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

PolarIgnite2Front.png

 

Polar julkaisi kevään korvalla parikin uutta urheilukelloa ja toinen niistä on Polar Ignite 2. Tämä on päivitetty versio aiemmasta Ignite-mallista ja uutuusmalli tuokin mukanaan päivitystä niin designiin kuin ominaisuuksiinkin. Merkittävimmät muutokset Ignite 2:ssa on muokattavat valikot ja väriteemat, viikon yhteenveto, energianlähteet, sykesensoritila, säätiedot, musiikin hallinta ja ulkoisissa ominaisuuksissa kellon värit sekä kehyksen pienet yksityiskohdat.

 

Hyvinvointisi on tärkeintä

 

Pienikokoisessa, ohuessa ja keveässä fitnesskellossa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja monipuoliset urheiluominaisuudet. Jopa viiden päivän akunkestolla varustettu uutuusmalli pitää huolen, että säilytät tasapainon levon, treenien ja muun elämän välillä. Se sisältää paljon eri työkaluja jotka varmistavat, että liikut juuri sinulle sopivalla tavalla ja säilytät energiatasosi koko päivän. Aiemmastakin mallista tuttu Fit Spark -treeniohjelma antaa vinkkejä räätälöidysti juuri sinulle sopivaan liikuntaan ja unenseurantaan. Sleep Plus Stages puolestaan kertoo kuinka nukkuisit yösi paremmin. Nightly Recharge -toiminne seuraa kuinka hyvin kehosi palautuu yön aikana. Tarjolla on myös rauhoittavia hengitysharjoituksia. Keskeisimmät ominaisuudet, kuten sykkeenseurannan, musiikinhallinnan, GPS:n ja paritetun puhelimen ilmoitukset näet suoraa ranteestasi. Uusi viikon yhteenveto -näkymä kokoaa yhteen kaikki viikon treenit sekä tuntimäärällisesti että sykealueittain, jolloin sinun on helpompi hahmottaa viikon kuormitusta ja treenihistoriaa kokonaisuudessaan. Energianlähteet-ominaisuus tarkastelee miten kehosi käyttää eri energianlähteitä treenin aikana. Se jaottelee kulutuksesi hiilihydraatteihin, proteiineihin ja rasvoihin.

 

Mukana lajissa kuin lajissa

 

Polar Ignite 2 tukee yli 130 urheilulajia, ja lisää suosikkilajejasi voit ladata Polar Flow -palvelusta. Kellossa näytettäviä tietoja voit muokata kunkin lajin osalta. Jos haluat parantaa juoksukestävyyttäsi, löytyy siitä kehityksesi tahdissa mukautuva ilmainen juoksusuunnitelma. Sinun tarvitsee vain valita matka ja päivämäärä, niin Polar Flow luo henkilökohtaisen ja mukautuvan treenisuunnitelman tietoihisi perustuen. Suunnitelma mukautuu sitä mukaa kun kehityt, ja kello opastaa treenin alusta loppuun vinkkejä antaen. Ignite 2 taipuu myös uimareiden avuksi. Se havaitsee uintityylin, uintimatkan, vauhdin, vedot ja lepoajat automaattisesti. Uintimatkan ja vetojen mittaus onnistuu myös avovesiuinnissa. Koska eri urheilulajeissa on erilaiset sykkeenmittaustarpeet, voit valita useista sykkeenseurantaratkaisuista juuri sinun tilanteeseesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Polar Precision Prime -yhdistelmäsensoriteknologia yhdistää optisen sykkeenmittauksen muihin sensoriteknologioihin, ja varmistaa luotettavan mittauksen sulkemalla sykesignaalia häiritseviä liikkeitä mittauksen ulkopuolelle. Jos tarvitset vielä tarkempaa sykkeenmittausta, suosittelemme hankkimaan Polar H10 tai Polar Verity Sense -sykesensorin verkkokauppamme valikoimasta.

 

Tekniset tiedot:

 

Näyttö: IPS TFT värillinen kosketusnäyttö

Resoluutio: 240 x 204

Rungon materiaali: Lasikuituvahvistettu polymeeri

Yhteensopivuus: iOS ja Android

Yhteydet: Bluetooth

Käyttöaika ja valmiusaika: 20 tuntia treenitilassa, 5 päivää kellotilassa

Mitat: 43 x 43 x 8,5 mm

Paino: 35 grammaa

Muuta: Vedenpitävä WR30, vaihdettavat 20 mm rannekkeet, ei sisällä lähimaksuominaisuutta

 

 

 

Jos etsit tyylikästä ja laadukasta fitnesskelloa, joka näyttää hyvältä muuallakin kuin lenkkipolulla, on Polar Ignite 2 erinomainen valinta. Vaihtorannekkeilla ja kellotaulun väriteemaa muuttamalla saat istumaan sen asuusi sopivaksi. Myyntipakkaus sisältää kellon lisäksi lisärannekkeen, USB-latausjohdon, käyttöohjeen ja tietolehtisen. 

 

Lue myös nämä:

 

 
Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Polar-Ignite-2-paivitetty-versio-suositusta-fitnesskellosta/ba-p/222477
Linkki kopioitu