Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Samsung Galaxy Book Go.png

 

Aiemmin tänä vuonna Samsungin kannettavien tietokoneiden valikoima täydentyi uudella Galaxy Book Go -läppärillä, joka on suunniteltu ensijaisesti mobiilikäyttäjille. Kevyt ja siro Galaxy Book Go kuuluu Samsungin aikaisempiin kannettaviin verrattuna laitevalmistajan edullisimpiin malleihin. Siitä löytyy muun muassa 4G-valmius, tehokas suoritin ja pitkäkestoinen akku. Galaxy Book Go on varteenotettava vaihtoehto uudeksi kannettavaksi kaikille Samsung Galaxy -laitteiden omistajille ja liikkuvaa työtä tekeville.

 

Kannettava, joka on puhelimen tavoin aina yhteydessä nettiin

 

Galaxy Book Go kätkee sisällensä Qualcommin uuden Snapdragon 7c pro -suorittimen, neljän gigatavun keskusmuistin ja 128 gigatavun tallennustilan. Läppäreissä keskusmuisti asettuu yleensä neljään gigatavuun. Se on suhteellisen pieni määrä, mutta riittää hyvin tavalliseen arkikäyttöön. Lisäksi koneesta löytyy Integroitu Qualcomm Adreno 618 -näytönohjain sekä Windows 10 -käyttöjärjestelmä.

 

Laitevalmistajan mukaan läppäristä löytyvä Snapdragon 7c Gen 2 -piirisarja mahdollistaa koneelle puhelimen kaltaisia käyttökokemuksia. Sen kerrotaan pohjautuvan Windows on Arm (WoA) -alustaan, jota käytetään mobiililaitteissa, kuten tableteissa ja puhelimissa. 7c pro -suoritin tukee muun muassa striimausta, pelaamista sekä editointia. Mitä tehokkaampi ja nopeampi suoritin on, sitä parempi on tietokoneen suorituskyky.

 

Galaxy Book Go toimii kaikkialla, sillä läppäri on puhelimen tavoin aina yhteydessä internetiin 4G LTE -verkon kautta, kunhan sinulta löytyy 4G-liittymä sekä koneeseen laitettava SIM-kortti. Voit siis yhdistää läppärin kätevästi 4G-verkkoon silloin, kun Wi-Fi-yhteyttä ei ole saatavilla. Hyvän ja toimivan verkkoyhteyden avulla voit ladata koneelle lempisarjojasi, pelata suoraan verkossa ja jakaa valokuvia.

 


Virtaviivainen muotoilu ja 180-astetta taittuva sarana

 

Samsung Galaxy Book Go kulkee helposti matkassa mukana. Hopeisella rungolla varustettu siro kannettava painaa 1,38 kg ja on paksuudeltaan vain 1,5 cm. Läppärin näytön tuumakoko vaikuttaa merkittävästi sen käyttötarkoitukseen ja koneen kokoon. Galaxy Book Go:n 14 tuuman kokoisen kannettavan näytön mitat ovat reilu 32 x 22 cm. Kompaktin kokoinen kannettava on Samsungin mukaan testattu Military Standard 810G -standardin mukaisesti. Kyseisen standardin mukaan laite kestää muun muassa vesiroiskeita, tärinää, pölyä ja kosteutta.

 

Läppärin Full HD -näyttöä reunustavat ohuet kehykset, joiden myötä koneen näyttöala on maksimoitu. 14 tuuman TFT LCD -näytössä on 16:9-kuvasuhde ja 1920×1080 resoluutio. Galaxy Book Go:n käyttömukavuutta lisää sen rungosta löytyvä 180-asteinen sarana, jonka ansiosta koneen näytön voi taittaa vaakatasoon. Taitettava näyttö tukee koneen eri käyttötapoja ja sen myötä läppärillä on miellyttävä työskennellä. Speksiensä mukaan läppärin näyttö ei tue kosketustoimintoa. Tämä olisi ollut varteenotettava lisä taittuvaan näyttöön ja se olisi monipuolistanut koneen käyttöä entisestään.

 

14 tuuman Galaxy Book Go -kannettavasta löytyy videopuheluita varten 720 pikselin HD-web-kamera. Elokuvien ja videoiden katselua varten koneen stereokaiuttimet ovat varustettu Dolby Atmos -tilaäänituella. Läppärin kerrotaan olevan käytössä hiljainen, sillä sen rungosta ei löydy pyörivää tuuletinta.

 

Go.png

 

Pitkäkestoinen akku, monipuoliset liitännät ja saumaton käytettävyys muiden Samsung Galaxy laitteiden kanssa

 

Galaxy Book Go:n akussa riittää virtaa koko päiväksi. Koneen 42,3 Wh akun lataus onnistuu tavallisella USB-laturilla, jolla saat ladattua muutkin laitteesi.


Galaxy Book Go toimii saumattomasti muiden Samsung Galaxy laitteiden, kuten puhelinten, tablettien ja Buds-kuulokkeiden kanssa. Galaxy Buds -kuulokkeet yhdistyvät automaattisesti läppäriin, kun avaat kuulokkeiden latauskotelon koneen lähettyvillä. Muiden Samsungin kannettavien tapaan, myös Galaxy Book Go tukee Samsungin SmartThings-sovellusta ja SmartThings Findia.


Galaxy Book Go -kannettavassa on kaksi USB-C-liitäntää, yksi USB 2.0 -liitäntä, microSD-korttipaikka, SIM-korttipaikka ja kuulokeliitäntä. Tiedostojen siirtäminen ja muiden laitteiden liittäminen tietokoneeseen käyvät siten näppärästi.

 

 

Tekniset tiedot

 

 • Näytön koko: 14"
 • Resoluutio: 1920 x 1080
 • Paneeli: FHD, Anti-Glare
 • Kosketusnäyttö: Ei
 • Suoritin: Qualcomm Snapdragon 7c pro
 • Suorittimen teho: Jopa 2,4 GHz
 • Käyttöjärjestelmä: Windows 10
 • Keskusmuisti: 4 Gt LPDDR4x RAM
 • Näytönohjain: Integroitu, Qualcomm Adreno 618
 • Ääni: Stereokaiuttimet
 • Web-kamera: 720p HD-kamera
 • Akku: 42,3 Wh
 • Muistikorttipaikka: MicroSD
 • Liitännät: 2 x USB-C, 1 x USB 2.0, 1 x 3,5 mm kuulokeliitin
 • Wifi: 802.11 ac (2x2), 4G
 • Bluetooth: 5.1
 • Kiintolevy: 128 Gt UFS
 • Optinen asema: Ei
 • Mitat: 323,9 x 224,8 x 14,9 mm
 • Paino: 1,38 kg

 

 

 

Lue lisää:

Esittelyssä Samsung Galaxy Book ja Galaxy Book Pro – suorituskykyä ja tehokkuutta työskentelyyn

Esittelyssä Samsungin Galaxy Book -premium-kannettavat

Läppärin osto-opas – mikä tietokone sopii tarpeisiini?

Testissä Samsung Galaxy SmartTag -paikannin

HannaSu
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Samsung-Galaxy-Book-Go-kevyt-ja-kompakti-kannettava/ba-p/225025
Linkki kopioitu