Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Samsung on julkistanut uuden lippulaivapuhelimen, Galaxy Note 8:n. Ennakkomyynti käynnistyi saman tien, voit ennakkotilata omasi Telian verkkokaupasta. Kun tilaat Galaxy Note 8:n ennakkoon, saat DeX Stationin kaupan päälle (arvo 159,90 euroa). Tarjous on voimassa 23.8 – 14.9.2017 klo 23:59 asti. Hyödynnä etusi Samsung Members -sovelluksen kautta.

 

Väreistä löytyy musta ja kultainen. Toimitukset 15.9.2017 alkaen. Hinta 1029 euroa tai alkaen 28,59 euroa/kk.

 

kansikuva.jpg

 


"Galaxy Note 8 on avain suurempiin mobiilielämyksiin. Infinity-näytön reunat ja kehykset ovat hillitympiä, mikä luo rajattoman vaikutelman. Painikkeet ovat integroitu näyttöön, mikä parantaa käyttökokemusta katsellessasi verkkosivuja, videoita tai valokuvia. Edistynyt kameratekniikka mahdollistaa terävän tarkennuksen heikossakin valaistuksessa. S Pen -kynän avulla voit kirjoittaa inspiraatiosi heti muistiin. Voit käyttää puhelinta huoletta, koska se kestää vettä IP68-standardin mukaisesti."

 

näyttö.jpg

 

Poimin muutaman noston mielestäni tärkeimmistä speksistä. Löydät tarkemmat speksit täältä -->

 

  • Rajaton 6,3 tuuman sAMOLED Infinity-näyttö. Ainakin kuvissa puhelin on lähes reunaton ja näyttää, kuin puhelin olisi melkein yhtä näyttöä. Tällä saavutetaan isompi näyttökoko, puhelimen kokoa kasvattamatta.
  • Octa-core 2,3Ghz + 1,7 GHz -prosessori
  • Kaksoiskamera kaksoiskuvanvakaajalla. Note 8 tuo ensimmäistä kertaa kaksoiskameran Samsungin puhelimiin. Kaksoiskuvanvakaaja parantaa kuvien terävyyttä haastavissa ja nopeissa tilanteissa. Live Focus -toiminnon avulla voit säätää kuvien syväterävyyttä. Molemmat takakamerat ovat 12 megapikselin kameroita, toisessa aukko on f1.7 ja toisessa f2.4. Etukamera on 8 megapikseliä f1.7 aukolla.
  • S Pen. Muista Note-malleista totuttuun tapaan myös Note 8 sisältää kynän jolla voi tehdä mm. nopeita muistiinpanoja, piirtää ja niin edelleen.
  • Iiris- ja sormenjälkitunnistukset. Suojaa digitaalinen elämäsi.
  • Dual SIM. Voit käyttää puhelimessa kahta sim-korttia ja hyödyntää näin esim. henkilökohtaista sekä työliittymääsi yhdellä ja samalla puhelimella.
  • 64Gt sisäistä muistia sekä erillinen muistikorttipaikka. Muistia ei ole koskaan liikaa, 4K-videot ja muut vievät tilaa. Note 8 tukee jopa 256Gt:n microSD-kortteja.
  • IP68. Voit upottaa puhelimen jopa 1,5 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.
  • DeX Station. Liitä Note 8 -puhelin erilliseen näyttöön, näppikseen ja hiireen ja työskentele tietokonemaiseen tapaan.

En ole koskaan käyttänyt Galaxy Note -sarjan puhelimia. Haluaisin tutustua tuohon S Pen -kynään ja sen käytettävyyteen sekä hyötyihin niin koti- kuin myös työkäytössä. 6,3:n tuuman koon puolesta aletaan lähestymään jo pientä tablet-laitetta joka puolestaan on pelkästään hyvä asia multimediakäyttöä ajatellen. Puhelimen kamerat kiinnostavat tottakai aina.

 

Olisiko nyt siis Note 8:n aika?

 

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Samsung-Galaxy-Note-8-nyt-myynnissa/ba-p/153059
Linkki kopioitu
13 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.