Spotify Premium – musiikkia korvillesi

  • 16 November 2021
  • 2 kommenttia
  • 6 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

<<<< Muokkaus 9.12.2021


 


Spotify Premium -palvelun myynti on päättynyt 31.12.2020. Muutoksella ei ole vaikutusta jo voimassa oleviin Spotify-tilauksiin, vaan ne jatkuvat toistaiseksi kuten ennenkin. >>>>


 


 


 


Spotify on musiikkipalvelu, joka tarjoaa kuuntelijalleen yli 30 miljoonan biisin musakirjaston. Soneran kautta saat Spotify Premium-version, jolla voit kuunnella musiikkia myös kännykälläsi, tai vaikkapa tabletiltasi.


 


Nettiäkään et välttämättä koko ajan tarvitse, soittolistojen kuuntelu onnistuu myös offlinessa. Ja tämähän on näppärää juuri silloin kun nettiä ei ole saatavilla, esimerkiksi lentokoneessa tai metrossa. Kakku ilman kermaa ei ole mikään kakku, eli rahaakaan ei heti tästä veloiteta – jos et ole vielä hyödyntänyt Spotify-etuamme niin tarjoamme sinulle Spotify Premiumin 1kk ajaksi maksutta! Hymiö Silmänisku


 



 


Spotify sisältää paljon erilaisia toimintoja. Parhaiten niihin pääsee sisälle kokeilemalla, tutustumalla ja testaamalla. Täältä löytyy myös faktaa; lisätietoja sekä hyödylliset Apua ja tukea – linkit.


Omat suosikit ovat ehdottomasti Discover ja Running-ominaisuudet, joista seuraavaksi vähän lisää. 


 


Mitä kuuntelisi, onko soittolistat jo soiteltu läpi moneen kertaan?


 


Tsekkaa Discover!  Hymiö Erittäin onnellinen


 


Viikon suositukset -soittolista on viikoittainen kokoelma kappaleita, jotka perustuvat kuunteluhistoriaasi ja muiden samantapaista musiikkia kuunnelleiden Spotify-fanien suosikkeihin. Mitä enemmän siis käytät Spotifyta, sitä parempia suosituksia saat.


 


Soittolista tulee automaattisesti näkyviin Oma musiikki- tai Oma kirjasto -kokoelmasi -osioon, ja se päivitetään uudella musiikilla joka maanantai. Kannattaa siis varmistaa, että tallennat kaiken, mikä pistää juuri sun pultut vipattamaan! Hymiö Silmänisku


 


Lista on käytettävissä, kun olet käyttänyt Spotifyta aktiivisesti vähintään kahden viikon ajan. Tämän jälkeen sinulle osataan valita juuri oikeanlaista musaa.


Lista on oletusarvoisesti yksityinen. Voit kuitenkin myös määrittää sen julkiseksi, jakaa tai seurata toisten soittolistoja.


 


Meinaako lenkillä musiikki määrätä tahdin, vaikka haluaisit päättää sen ihan itse?


 


Running on ratkaisusi! Hymiö Erittäin onnellinen

Spotify Running soittaa kappaleita, jotka sopivat omaan makuusi ja ennen kaikkea juoksutempoosi. Saat valita musiikkityylin itse, jonka jälkeen alat vain juosta! Running sovittaa automaattisesti musiikin juoksurytmiisi! Kappaleita voi vaihtaa ihan normaalisti ohituspainikkeella, ja musiikki häivytetään biisin vaihtuessa juuri oikeaan aikaan niin, että rytmi ei katkea eivätkä jalat mene solmuun!


Jos lenkillä haluat nopeutta lisää, tai vähentää sitä, naputtelet vain nuolia ylös tai alas.


… Testaapa tätä kun seuraavan kerran laitat lenkkarit jalkaan ja lähdet lompsimaan! Hymiö Onnellinen



Joko kiinnostuit? Hymiö Silmänisku



Kirjaudu sivuillemme 
Telia- tai Sonera-tunnuksella ja luo tili ohjeiden mukaisesti.


Laajakaista-asiakkaalle lähetetään tilauksen jälkeen sähköpostilla linkki Spotifyn-tunnuksen luomiseksi.


Vaihtoehtoja on kolme:



  1. Ihan uuden Spotify-tilin luonti: Uutta tiliä varten voit valita itsellesi haluamasi käyttäjätunnuksen ja sähköpostiosoite tulee olla sellainen mikä ei ole aiemmin ollut liitettynä palveluun.

  2. Jos sinulla on jo Spotify Free: Freen päivittämisestä Premiumiksi käytetään Freen tunnuksia ja sähköpostiosoitetta

  3. tai joku muu Spotify-tili:

    1. Suoraan Spotifylta tilattu täytyy ensi irtisanoa ja odottaa, että tili on päivittynyt Freeksi

    2. Jos olet käyttänyt Facebookin tunnuksilla, käy tarkistamassa käyttäjätunnuksesi, sillä voidaan Premium-kytkentä sitten tehdä: www.spotify.com -> Kirjaudu -> Tili




 


Kun tili on luotu, niin sitten vain lataamaan sovellus laitteeseen ja siitä se sitten lähtee! Hymiö Erittäin onnellinen


 



 


 



Mitkä sun mielestä on Spotify Premiumin parhaat ominaisuudet – mitä sieltä pitäisi kehittää, ja mitkä on ihan turhia toiminnallisuuksia? Kertokaa ja kommentoikaa!


 


 


2 kommenttia

Pakko kehua tuota Discover Weekly -toimintoa. Se jopa toimii ihan hyvin :)

 

Harmi kun ei vieläkään saatu voucher-ratkaisua edun käyttämiseen vanhana premium-tilaajana. Hyvä näinkin vaikka joutuu hieman säätämään :)

Heei, just ihmettelin tota spotifya, kun laitoin pitkästä aikaa päälle siivotessa. Mietinkin, että mikä ihmeen soittolista tää Weekly on, kun en itse ollut tehnyt sitä ja kaikki kappaleet aivan mahtavia.Sellaisia mitkä on unohtanut tai ei edes tiennyt olemassa olevan!!hölmö minä 🙂 ja sopivasti hokasin tän kirjoituksen täällä niin jopas tuli sivistystä. mahtava systeemi ja siivous meni siinä sivussa ja tulipa koirien kanssa tanssittua hulluna.siinäpä naapurit ihmetteli, että nyt se on lopultakin hulluksi tullut ?

Vastaa