Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Suunto 5 Peak kellot.jpg

 

Suunnon uusi Suunto 5 Peak on yksi kaikkien aikojen kevyimpiä Suunto-urheilukelloja. Kellossa on helppokäyttöiset urheilu- ja ulkoilutoiminnot, siitä löytyy sisäänrakennettu GPS-paikannus sekä musiikkiohjaimet. Suunto kertoo kellossa olevan erinomainen akku ja saat seurattua laitteella myös untasi. Suunto 5 Peak on tilattavissa verkkokaupastamme kuudessa eri värissä: Musta, vihreä, tummanvioletti, hiekka, oranssi, monivärinen. Monivärisen kellon rannekkeen materiaalina on käytetty rannekkeiden valmistusprosessissa syntyvää ylijäämäsilikonia. Käydään tässä artikkelissa tarkemmin läpi kotimaassa valmistettujen Suunto 5 Peak -urheilukellojen ominaisuuksia.

 

Pitkää akunkestoa harjoitteluun ja hyvinvointiin

 

Suunto Peak 5 on kevyt GPS-urheilukello, joka painaa vain 39 grammaa. Valmistaja kertoo kellon sopivan erittäin hyvin aktiiviseen arkeen sen keveyden, mukavan istuvuuden, kestävyyden ja vesitiiviyden ansiosta. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia kellon akunkestosta, sillä valmistaja ilmoittaa täyteen ladatun akun kestävän jopa seitsemän päivää. Voit siis käyttää kelloa huoletta päivittäin ja seurata hyvinvointiasi ja aktiivisuuttasi, untasi sekä käyttää GPS-paikannusta kolmen tunnin ajan. Jos suunnittelet pidempää retkeä, valmistaja kertoo Suunto 5 Peakissa olevan Retki-tila, joka mahdollistaa GPS-paikannuksen käytön jopa 100 tunnin ajan.

 

Kellossa on yli 80 urheilutilan valikoima, eli löydät valmiin tilan lähes mihin tahansa harjoitukseen. Suunnon mukaan kellon mukautuva harjoittelunohjaus ja kuntotason seuranta antavat lisäpotkua harjoitteluusi samalla tukien kunnon kohenemista. Kellosta löytyy unen, palautumisen sekä rasituksen seuranta, ja valmistaja kertoo niiden yhdessä varmistavan tehokkaan palautumisen. Pääset myös katsomaan hyödyllisiä yhteenvetoja harjoitteluistasi, päivittäisestä aktiivisuudestasi ja levostasi Suunto-sovelluksessa.

 

Suunto 5 Peak kartta.jpg

 

Suunto 5 Peak tukee 3D-lämpökarttoja, jotka auttavat sinua löytämään muiden kulkemia ja turvallisia reittejä luonnossa. Lämpökarttojen avulla voit myös etsiä uusia reittejä ja valmistajan mukaan reittien synkronointi kelloon on nopeaa ja vaivatonta. Kellossa oleva GPS-paikannus sekä vaiheittainen navigointi pitävät huolen siitä, ettet eksy tai joudu umpikujaan. Kellossa oleva paluureittiominaisuus ohjaa sinut automaattisesti oikeaan suuntaan, kun haluat palata kulkemaasi reittiä takaisin päin.

 

Suunto ilmoittaa kellossa olevan auringonnousu- sekä auringonlaskumuistutus, jotka auttavat sinua nousemaan ennen aurinkoa ja varmistamaan, että pääset liikkeelle oikeaan aikaan, kun haluat nauttia auringonlaskusta. Olit sitten aamuvirkku tai nautit ulkoilusta illan hämärtyessä, kello kertoo sinulle, milloin on paras aika ulkoilla.

 

Suunto 5 Peak monivärinen.jpg

 

Kellossa olevilla musiikkiohjaimilla saat säädettyä äänenvoimakkuutta sekä tauotettua ja ohitettua biisejä suoraan ranteestasi. Sinun ei siis tarvitse kaivaa puhelinta repustasi, vaan kappaleiden vaihto onnistuu helposti ja vaivattomasti. Saat tarkistettua myös saapuvat puhelut, viestit ja muut ilmoitukset suoraan kellosta Suunto-sovelluksen avulla. Sovellus on saatavilla App Storesta ja Google Playstä.

 

 

Tekniset tiedot:

 

 • Kellotaulun koko: 43 mm
 • Näytön tyyppi: Matriisi
 • Resoluutio: 240 x 240
 • Rannekkeen leveys: 22 mm, rannekoot: 125-175 mm
 • Rungon materiaali: Lasikuituvahvisteinen polyamidi, kehä ruostumatonta terästä
 • Rannekkeen materiaali: Silikoni (rannekkeiden valmistusprosessista syntyvää ylijäämäsilikonia)
 • Lähimaksuominaisuudet: Ei
 • eSIM: Ei
 • Yhteydet: Bluetooth 5
 • Kellon käyttöjärjestelmä: RTOS
 • Yhteensopivuus: Yhteensopiva Suunto App:n ja sitä kautta kymmenien sporttipalveluiden, kuten Strava ja Endomondo, kanssa.
 • IP-luokitus: IPX8
 • Käyttöaika ja valmiusaika: Aikatilassa 14 vrk, 24/7 ja mobiili-ilmoituksilla 7 vrk, harjoittelutila GPS:llä 25h / 50h / 120h
 • Langaton lataus: ei
 • Mitat: 43 x 43 x 10,6 mm
 • Paino: 39 g

 

Suunto 5 Peak kuva.png

 

Lue lisää:

 
HannaMarikaL
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Suunto-5-Peak-Kevyt-multisport-kello-urheiluun-ja-ulkoiluun/ba-p/234509
Linkki kopioitu
4 kommenttia 👇