Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Androidista iPhoneen.png

 

Oletko aikeissa vaihtaa puhelinta? Julkaisimme täällä Yhteisössä aikaisemmin artikkelin siitä, miten tietojen siirtäminen iPhonesta Androidiin onnistuu. Tällä kertaa vuorossa on ohjeistus Androidista iOS-laitteeseen siirtyville, joten nappaa tästä ohjeet talteen, jotta tiedonsiirto käyttöjärjestelmien välillä sujuisi ongelmitta!

 

Jos olet vaihtamassa Android-laitteesi uuteen iPhoneen tai iPadiin, niin tietojen siirto onnistuu kahdella tapaa: erillisen Move to iOS -sovelluksen avulla tai Google-tilin kautta. Google-tilin kautta onnistuu esimerkiksi yhteystietojen siirtäminen Androidista iOS:in. Tässä artikkelissa keskitytään siihen, miten tiedonsiirto tapahtuu sovelluksen avulla.

 

 

Tietojen siirto sovelluksen avulla

 

Applen kehittämä Move to iOS -sovellus helpottaa yhteystietojen, kuvien ja videoiden siirtämistä merkittävästi Androidista iOS:iin. Sovellus siirtää Android-puhelimesta iOS-laitteelle kuvat ja videot, viestit, kalenterimerkinnät, yhteystiedot ja sähköpostitilit sekä lataa haluttaessa kaikki ilmaiset sovellukset, jotka ovat olleet ladattuna aiempaan puhelimeen ja ovat saatavilla myös iOS:lle.

 

Aloita tietojensiirto lataamalla Android-laitteeseesi Google Play -sovelluskaupasta löytyvä Move to iOS -appi. Sovellus toimii Android 4.0:lla sekä sitä uudempaa järjestelmäversiota hyödyntävällä laitteella. Ennen kun aloitat tietojen siirtämisen, niin tarkista, että Android-laitteesi on yhdistetty verkkoon, molemmat laitteet ovat liitetty verkkovirtaan, ja Androidista siirrettävä sisältö mahtuu uuteen iOS-laitteeseesi. Laitteeseen mahtuvan tilan kapasiteetin pääset tarkistamaan iOS-laitteen asetuksista sekä Android-laitteen asetuksista löytyvästä tallennustila kohdasta.

 

Kun sovellus on ladattu, voit seuraavaksi käynnistä uuden iOS-laitteesi. Muista huomioida se, että tietojensiirtäminen laitteiden välillä onnistuu vain iOS-laitteen käyttöönoton yhteydessä, eli ensikäynnistyksellä. Tietojensiirron sovelluksen avulla voi tehdä ainoastaan täysin uudelle tai juuri tehdasasetuksiin nollatulle iOS-laitteelle. Molempien laitteiden tulee olla verkossa tietojen siirron aikana.

 

iPhone.png

 

Kun olet käynnistänyt iOS-laitteesi, aloita käyttöönotto ohjeistuksen mukaan: valitse kieli, yhdistä wlan-verkkoon ja valitse ”Ota käyttöön käsin”. Kun tämä vaihe on tehty, etene Apit ja data -kohtaan ja napauta ruudulla lukevaa tekstiä ”Siirrä data Androidista”.

 

Tämän jälkeen avaa Android-laitteessasi Move to iOS-sovellus. Lue ja hyväksy sovelluksen käyttöehdot. Sen jälkeen klikkaa kohtaa ”Find your code”, jonka jälkeen saat iOS-laitteelle 6-10 numeroisen koodin, joka tulee syöttää Android-laitteeseen. Jos Android-puhelimesi herjaa heikkoa nettiyhteyttä, niin tästä ei tarvitse välittää. Kun koodi on syötetty, muodostuu yhteys laitteiden välillä ja pääset kohtaan "Trasfer Data". Nyt voit valita Android-laitteeltasi, mitä tietoja haluat siirtää. Tietojen siirtäminen kestää jonkin aikaa. Odota rauhassa, että iOS-laitteessa näkyvä latauspalkki on edennyt loppuun. Kun siirto on valmis, iOS-laite kysyy vielä pari kysymystä, jonka jälkeen käyttöönotto on valmis.

 

Kun tiedot ovat onnistuneesti siirretty uuteen puhelimeen, niin tarkista vielä, että kaikki tiedostot ovat varmasti siirtyneet kokonaan. Huomioi vielä, että esimerkiksi musiikki, mahdolliset kirjat ja PDF-tiedostot on siirrettävä laitteeseen manuaalisesti.

 

Untitled.png

 

 

Lue lisää: 

HannaSu
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Tietojen-siirtaminen-Androidista-iPhoneen/ba-p/211843
Linkki kopioitu