Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Huawei älykellot.jpg

Huawei lanseerasi keväällä kaksi kellouutuutta. Band- sekä Watch Fit- tuotesarjat saivat päivitystä uusien mallien myötä. Laitteet ovat hyvin samankaltaiset niin ulkomuodoltaan, kuin ominaisuuksiltaankin. Lue artikkelistamme kellojen ominaisuuksista ja päätä, kumpi sopisi sinulle paremmin.

 

Huawei Band 6 – edullinen aktiivisuusranneke suurella näytöllä ja kahden viikon akun kestolla

 

Huawei Band 6 on tyylikäs ja tehokas lisäys Band -tuotesarjan jatkoksi. Se eroaa aiemmista malleista tarkemmalla ja suuremmalla 1,47 tuuman AMOLED-näytöllä. Laitevalmistajan mukaan laite onkin aktiivisuusranneke älykellokoon näytöllä ja käyttöjärjestelmällä. Laite haastaa kalliimmat urheilukellot hyvin kilpailukykyisellä hinnallaan. Jutun kahdesta kellosta Band 6 onkin edullisempi.

 

Kello on ulkonäöltään tyylikkään yksinkertainen. Se on saatavilla kolmessa värissä: mustana, vaaleanpunaisena ja oranssina. Mustassa rannekkeessa on hopeinen kellotaulu, oranssissa ja pinkissä kultainen. Laitteen paino on vain 18 grammaa, mikä tekee kellosta huomaamattoman käyttää. Runko on valmistettu kestävistä polymeerimateriaaleista ja rannekkeen materiaali on monien aktiivisuusrannekkeiden tapaan silikoni.

 

Huawei Band 6 värit .jpg

 

Huawei Band 6 pitää sisällään 96 harjoitustilaa, mikä takaa tarkan urheilusuorituksen seurannan lajista riippumatta. Laite tunnistaa liikkeen automaattisesti ja pystyy havaitsemaan harjoittelun alkamisen. Se myös muistuttaa sinua treenin päätteeksi tallentamaan harjoituksen. Aktiivisuuden ja harjoitusten seurantaan kellossa on jatkuva optinen sykemittaus sekä veren happipitoisuuden mittaus. Kellon kanssa voi myös uida, koska se on vesitiivis 50 metriin saakka. Muuta hyvinvointia voit tarkkailla esimerkiksi unen laadun, stressitason, kuukautiskierron ja palautumisajan seurannalla.

 

Kellon yhdistäminen älypuhelimeen tapahtuu Bluetoothin kautta Huawei Health -sovelluksella. Yhdistetyllä kellolla voit muun muassa hallita älypuhelimesta soitettavaa musiikkia ja seurata puhelimen ilmoituksia, tai kauko-ohjata kameraa. Mielenkiintoisena toimintona kellosta löytyy puhelimen paikantaminen äänimerkin aktivoinnilla. Myös erilaiset perussovellukset, kuten sää, ajastin ja ajanotto löytyvät kellosta oletuksena. Suurimpana toiminnallisena erona Watch Fit Elegantiin on GPS-paikannuksen, sekä sisäänrakennetun muistin puute.

 

Valmistajan mukaan laitteen akku voi kestää jopa 14 päivää. Tähän vaikuttaa kuitenkin käyttötyyli. Laite sopii kiireiseenkin elämäntyyliin, koska vain 5 minuutin pikalatauksella kello saa virtaa koko päiväksi.

 

 

 

Huawei Watch Fit Elegant - seuraa ja paranna hyvinvointiasi tyylikästä muotoilua unohtamatta

 

Huawei Watch Fit Elegant on Watch Fitin seuraaja. Teknisesti kello vastaa Watch Fitiä täysin. Uudistukset edeltäjään liittyvätkin kellon tyyliin ja materiaaleihin. Huawei Watch Fit Elegantin hopean tai kullanvärinen runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä verrattuna Watch Fitin muovirunkoon. Myös rannekkeen materiaali on muutettu silikonista fluoroelastomeeriksi. Laadukkaat materiaalit tuovatkin niin kellon painoa, kuin hintaakin hieman jutun toista kelloa korkeammiksi.

 

Watch Fit Elegant on nimensä mukaan muotoilultaan tyylikäs. Se on varusteltu 1,64 tuuman AMOLED-näytöllä ja 2.5D-lasilla. Näyttö säätelee kirkkautta automaattisesti, mikä helpottaa käyttöä esimerkiksi ulkona auringonpaisteessa. Saatavilla oleva väri on nimeltään Frosty White.

 

Huawei Watch Fit Elegant Edition Frosty White.jpg

 

Yhdistät kellon kätevästi älypuhelimeesi Bluetoothin kautta ja kellon hallinnointi puhelimella onnistuu Huawei Health -sovelluksella. Fit Elegantista löytyy musiikkitoiston ohjaus, paritetun älypuhelimen kameran kauko-ohjaus, sekä puhelimen ilmoitusten vastaanottaminen. Myös puhelimen paikantaminen ja erilaiset sovellukset ovat laitteessa käytössä. Näiden lisäksi Fit Elegant sisältää kirkkaalla näytöllä toimivan taskulampun. Suurimpana erona Band 6 laitteeseen on sisäänrakennettu GPS sekä 4 gigatavun sisäinen tallennustila, joka mahdollistaa vaikkapa musiikin tallentamisen.

 

Kello tarjoaa samaiset 96 harjoitustilaa kuin Band 6:kin. Tämän lisäksi laitteesta löytyy myös 12 nopeaa harjoitusanimaatiota, joiden avulla saat apua esimerkiksi kahvitauolla jumppaamiseen tai koko kehon venyttelyyn. Lyhyet harjoitukset voit helposti avata suoraan kellosta koska vaan. Myös uiminen on laitteen kanssa mahdollista, koska se on vesitiivis 50 metriin saakka. Kello tallentaa sykkeen, kulutetut kalorit sekä harjoittelun keston reaaliajassa. Sillä voidaan mitata myös unen laatua, veren happipitoisuutta, stressitasoa, palautumisaikaa ja unenlaatua ja seurata kuukautiskiertoa.

 

Laitteen akku kestää tyypillisessä käytössä jopa 10 päivää, raskaammassa käytössä 7 päivää, ja GPS-paikannuksen ollessa päällä 12 tuntia. Pikalataustekniikan avulla kello tukee sinua koko päivän vain 5 minuutin latauksella.

 

 

 

 

Onko valintasi yksinkertaista käyttökokemusta arvostava Band 6 vai tyylikäs hyvinvoinnin avustaja Watch Fit Elegant?

 

Tekniset tiedot:

 

Malli

Huawei Band 6 -älyranneke

Huawei Watch Fit Elegant -älykello

Mitat

43 x 25,4 x 10,99 mm

46 x 30 x 10,7 mm

Paino

18g (ilman rannehihnaa)

27g (ilman hihnaa)

Näyttö

 

1,47 tuuman AMOLED-näyttö

194 x 368 pikseliä

1,64 tuuman AMOLED-näyttö

456 x 280 HD

Rannekkeen materiaali

Silikoni

Fluorielastomeerihihna 

Yhteensopivuus

Android 5.0 tai uudempi

iOS 9.0 tai uudempi

Android 5.0 tai uudempi

iOS 9.0 tai uudempi

Yhteydet

Bluetooth 5.0, 2.4GHz

Bluetooth 5.0, 2.4GHz

GPS tuettu

Akun kesto

Jopa 14 päivää, aktiivisemmassa käytössä 10 päivää

Tyypillinen käyttö 10 päivää

Raskas käyttö 7 päivää

GPS-tila 12 tuntia

Vesitiiviys

5 ATM (vesitiivis 50 metriin asti)

5 ATM (vesitiivis 50 metriin asti)

Liikuntaharjoitukset

96 harjoittelutilaa

11 ammattimaista urheilutilaa

96 Animated Private Coach -harjoittelutilaa

11 ammattimaista urheilutilaa

12 harjoitusanimaatiota

13 sisäänrakennettua juoksukurssia

 

 

Lue lisää:

ElinaSo
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Vertailussa-uutuuskellot-Huawei-Band-6-ja-Watch-Fit-Elegant/ba-p/223455
Linkki kopioitu