Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Xiaomi telia.png

 

Meillä on teille mahtavia uutisia! Suositut Xiaomi -puhelimet ovat saapuneet valikoimaamme.

Xiaomi on kiinalainen elektroniikkavalmistaja, jonka puhelimet tunnetaan hyvästä hinta-laatusuhteestaan. Yhtiö on perustettu vuonna 2010, ja vuonna 2018 Xiaomi oli maailman neljänneksi suurin matkapuhelinvalmistaja, joten mistään pienestä putiikista ei ole kyse. Xiaomi toimitti esimerkiksi vuonna 2019 huhti-kesäkuussa 32,1 miljoonaa älypuhelinta. Xiaomi valmistaa älypuhelinten lisäksi muita elektroniikkatuotteita, kuten sähköpotkulautoja ja kodin elektroniikkaa.

Xiaomi puhelimet yhdistää kalliimman hintaluokan lippulaivapuhelimien ominaisuudet hieman huokeampaan hintaan. Xiaomin älypuhelimissa käytetään yhtiön omaa MIUI-käyttöliittymää, joka perustuu Android-käyttöjärjestelmään. Visuaaliselta ilmeeltään MIUI-käyttöliittymä on hillitty ja puhelimen kuvakkeet ovat pääosin muodoltaan pyöreitä. Kielivaihtoehdoista löytyy tietenkin myös suomen kieli.

 

Alla on lista malleista, jotka tulevat meille myyntiin.

  • Xiaomi Mi 10 5G (8 + 256 Gt)
  • Xiaomi Mi 10 5G Pro (8 + 256 Gt)
  • Xiaomi Redmi Note 8T (4 + 64 Gt)
  • Xiaomi Redmi Note 8T (4 + 128 Gt)
  • Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6 + 64 Gt)
  • Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6 + 128 Gt)

 

Xiaomi-puhelimet ovat tuttuun tapaan saatavilla myös kuluttomalla ja korottomalla osamaksulla. Liittymäasiakkaanamme saat myös pidennetyn kolmen vuoden takuun puhelimiin ja tabletteihin.

Onko sinulla entuudestaan kokemuksia Xiaomi-puhelimista ja mitä ajatuksia kyseisen valmistajan laitteet herättävät sinussa?

 

Lue myös:

SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Xiaomi-puhelimet-myyntiin-Telialle/ba-p/206325
Linkki kopioitu
7 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Olen viihtynyt Telialla noin 8 vuotta eri työtehtävissä. Vapaa-aika kuluu pitkälti kuntosalilla, ulkoillessa, sarjojen äärellä ja tärkeiden ihmisten seurassa. Suoritan tällä hetkellä tietojenkäsittelyn opintoja.