Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

IMG_20210414_143617.jpg

 

 

Artikkelisarja on tehty kaupallisessa yhteistyössä Telian kanssa

 

Apple tuttuun tapaan julkaisi viime vuoden puolella uudet iPhone 12 -puhelimensa. Laitteita on tarjolla neljää erilaista: iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone Pro ja iPhone Pro Max. Jälkimmäisen mallin sain hiljattain kotiovelleni saakka etten malttanut olla kurkistamatta postipussin sisälle...

 

IMG_20210414_133916.jpg

 

Applen myyntipakkaus on perinteinen mutta laadukas pahvirasia kuten esimerkiksi OnePlus 9 -puhelimen kohdalla. Avasin pakkauksen ja kuinka peilinkirkas iPhone takakansi kultaisineen reunoineen oli, että se jopa hämmensi!? En tiedä johtuiko sen hetkisestä auringonvalosta. Laitteen lisäksi pakkaus piti sisällään: usb-latauskaapelin, sim-kortin poistotyökalun, pienen infolapun ja Applen logotarran.

 

IMG_20210414_134812.jpg

 

Puhelin painoi aavistuksen enemmän mitä kuvittelin, mutta pysyi kourassani jämäkästi isosta näytöstä huolimatta ja sujahti kätevästi farkkujen taskuun. Muotoilu Applen laitteissa on ollut kautta aikojen suoraviivaista, sileää pyöristetyillä kulmilla ja siitä saa aina arvokkaan tunteen. Aiemmin omistin iPhone 8 Recycled -puhelimen ja siinä takakannen lasiin jäi helposti rasvatahrat mutta tässä mallissa siihen ei edes kiinnittänyt huomiota sillä siinä on aavistuksen verran mattapinnan tuntua. Palaan myöhemmin käyttökokemuksien parissa "maistiaisten" jäljiltä ja mielelläni vastailen parhaani mukaan mieltä askarruttaviin omppukysymyksiin!

Ossi.png

 

 

Psst... iPhone 12 Pro Max 512 Gt -puhelin on saatavilla Telian verkkokaupassa.

 

 

 

 

 

 

Sekunti
Kunniajäsen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/iPhone-12-Pro-Max-512-Gt-saihkyva-omena/ba-p/221718
Linkki kopioitu
21 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Olen asiakaspalvelun, tietotekniikan ja myyntityön ammattilainen, jotka ovat lähellä sydäntäni. Erinäköiset ongelmat ovat tehty ratkaistavaksi ja siitä erityisesti pidän. Eksyin tänne Yhteisöön jo vuonna 2016 Sonera Klaanin ajoilta ja sille tielle jäin. Telia Yhteisön parhautta on sen moninaisuus eikä koskaan ole olemassa tyhmiä kysymyksiä vaan niitä vastauksia edelleen!