peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52608 Jäsentä
151447 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Skaban säännöt ja kilpailun voittajatYhteisömanageri
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 2 984
1/4

Skaban säännöt ja kilpailun voittajat

Kilpailun säännöt ja rekisteriseloste Suosittele leffaa -kilpailu


Kilpailun järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä Telian kumppaneiden henkilökunta perheineen sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa.
 

Osallistumisaika
Kilpailuun voi osallistua 1.12.2017 - 31.1.2018. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintoina jaetaan kuukausittain kaksi (2) ilmaista elokuvaa Telia TV:n Vuokraamoon, arvo 5 €/kpl yhteensä 10 €/voittaja. Ilmaiset elokuvat ovat katsottavissa voittajan toiveen mukaisesti Telia TV -palvelussa joko digiboxilla tai sovelluksessa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. Palkinto on hyödynnettävä kolmen kuukauden aikana.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Kilpailuun voi osallistua kirjoittamalla leffaesittelyn osoitteessa https://yhteiso.telia.fi/t5/Leffa-arvostelut/bd-p/leffat

Esittelyn tulee sisältää seuraavat tiedot:

  • Otsikko muodossa "Leffa-arvostelu elokuvan nimi". Esimerkiksi: Leffa-arvostelu Star Wars: The Last Jedi
  • Elokuvan juoni omin sanoin selitettynä, vähintään kolmen (3) virkkeen pituisesti
  • Mistä arvostelija piti leffassa, vähintään kolmen (3) virkkeen pituisesti kerrottuna


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Voittajien valinta ja palkinnon lunastus
Voittajat poimitaan kuukauden alussa kaikkien niiden osallistujien joukosta, jotka ovat kirjoittaneet sääntöjen mukaiset leffa-esittelyt edellisen kuukauden aikana. Kaikki, jotka ovat kirjoittaneet sääntöjen mukaiset kaksi esittelyä, voittaa kaksi ilmaista leffaa.

1. poiminta suoritetaan 2.1.2018. Poiminnassa on mukana kaikki 1.12.-31.12.2017 kirjoitetut leffa-esittelyt. Voittajille ilmoitetaan voitosta 2.1.2018.
2. poiminta suoritetaan 1.2.2018. Poiminnassa on mukana kaikki 1.1.-31.1.2018 kirjoitetut leffa-esittelyt. Voittajille ilmoitetaan voitosta 1.2.2018.


Voittajalle ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä Yhteisön kautta. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta kolmen vuorokauden kuluessa siitä, kun voitosta on ilmoitettu. Telialla on oikeus käyttää leffa-esittelyitä markkinoinnissaan sekä julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 11.12.2017

0 tykkäystä
Vastaa
3 vastausta
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 2 984
2/4

Vs: Skaban säännöt ja arvontojen voittajat

Marraskuun arvosteluiden osalta voittajat on arvattu ja tavoitettukin. Voittajat ovat:

 

@Kaaisaa

@tilasto

@Sekunti

 

Onneksi olkoon voittajille Hymiö Onnellinen Skaba jatkuu joten eikun uusia arvosteluita rustaamaan Hymiö Onnellinen

Vastaa
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 2 984
3/4

Vs: Skaban säännöt ja kilpailun voittajat

Kilpailua on nyt muutettu tänään siltä osin, että nyt jatkossa jokainen, joka kirjoittaa sääntöjen mukaiset kaksi lyhyttä leffaesittelyä voittaa palkinnoksi kaksi ilmaista leffaa Hymiö Onnellinen Ja kaikki joulukuun aikana tähän mennessä kirjoitetut leffaesittelyt ovat mukana seuraavassa voittajien poiminnassa (tammikuun alussa), vaikka skaba muuttui kesken kuukauden Hymiö Onnellinen

Vastaa
Highlighted
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 2 984
4/4

Vs: Skaban säännöt ja kilpailun voittajat

Kiitos kaikille jotka olette osallistuneet skabaan. Se päättyy nyt ainakin toistaiseksi, katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan Hymiö Onnellinen

Vastaa