Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63827
Kirjoituksia 173823

Ilves nousi ennakkosuosikiksi– Tuomas Nyholm: ”Joukkue, joka tuo seksin takaisin tähän lajiin"Highlighted

Ilves nousi ennakkosuosikiksi– Tuomas Nyholm: ”Joukkue, joka tuo seksin takaisin tähän lajiin"

Moderaattori
Viestejä 1 468 kpl

Ilves nousi ennakkosuosikiksi– Tuomas Nyholm: ”Joukkue, joka tuo seksin takaisin tähän lajiin"

1/1

20190202_Ilves-Jukurit_029 (1).jpg

 

 

Tampereen Ilveksellä on herkulliset lähtökohdat alkavalle kaudelle. Viime kausina joukkue on taistellut lähinnä pleijareihin pääsystä, mutta nyt on tilanne toinen. Telian Liigatiimin asiantuntijat asemoivat kauden ennakoivassa studiolähetyksessä Ilveksen yhdeksi mestarisuosikeista.

 

Pekka Saravon havaintojen mukaan Tampereella on yleisesti vahva kiekkobuumi päällä ja kaikki tuntuvat pumppaavan Ilveksen renkaita. Kun kaupungista löytyy lisäksi ennätyksellistä kahdeksatta peräkkäistä Liiga-mitalia metsästävä Tappara, on käsillä kaikkien aikojen Liiga-kausi, ainakin tamperelaisten näkökulmasta.

 

Ilveksen nuoret tähdet ja kokeneemmat soturit

 

Ilveksen joukkue on varsin nuori ja keski-ikä vain hieman yli 22 vuotta. Nuorista nousevista tähdistä pitää nostaa esille ainakin maalivahti Lukas Dostal sekä puolustajat Oskari Laaksonen ja Lassi Thomson. Hyökkäyspäästä löytyy myös rutkasti rohkeutta ja taitoa omaavat Antti Saarela, Joona Ikonen ja Matias Maccelli.

 

Nuorten kykyjen lisäksi joukkueesta löytyy myös sopivasti kokemusta tilannetta tasapainottamaan. Kokeneesta kaartista mainittakoon Eemeli Suomi, Aleksi Elorinne ja Robert Leino. Mielenkiintoista on myös seurata, miten NHL:n puolelta peliaikaa hamuava Arttu Ruotsalainen suoriutuu. Mikäli pelipaikkaa ei Buffalo Sabresin joukkueesta avaudu, on täysin mahdollista, että Ruotsalainen palaa Suomeen ja ottaa paikan Ilveksen ykkösketjusta. Tämä vahvistaisi joukkuetta entisestään.

 

 

Katso Liigalive 360 Kausiennakko Telia TV:n Liiga-kirjastosta tallenteena. Jokainen joukkue käsitellään erikseen ja Ilveksen osuus alkaa tallenteen kohdasta 1:23:50

 

.

Kenet sinä nostaisit tämän kauden mestarisuosikeiksi?

 

 

Lue myös nämä

0 vastausta
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.