peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
55968 Jäsentä
157739 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Juhamatti Aaltonen Pelicansiin - lahtelaisten odotukset korkeallaModeraattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 332
1/1

Juhamatti Aaltonen Pelicansiin - lahtelaisten odotukset korkealla

pelicans.jpg


Pelicans tiedotti tänään, että se on napannut rosteriinsa tämän maailmanmestarin ja nelinkertaisen Suomen mestarin. Aaltosen sopimus kattaa tämän ja ensi kauden, joten mistään pikavisiitistä ei ole kysymys. Juhi saapuu Ruotsista suoraan Lahteen ja hyppää ensimmäistä kertaa kaukaloon perjantaina, kun Pelicans kohtaa KooKoo:n kotonaan.


Kuten kaikki jääkiekkoa seuraavat tietävät, niin Aaltosella ei ole viime kaudet sujuneet kovin hyvin Ruotsissa. Kuluneella kaudella Skellefteän paidassa kiekkoillut taituri jäi pieneen rooliin ja pisteitä syntyi 35 ottelussa vain 1+8 = 9.


Lahtelaiset kiekkofanit muistelevat kuitenkin lämmöllä Juhamatti Aaltosen viimeisintä kautta Pelicansin paidassa, jolloin virtuoosi oli todellisessa liekissä ja nappasi maalipörssin voiton. Tehoja syntyi 58 ottelussa mukavasti 28+21 = 49. Samanlaista dominointia olisi varmasti tilauksessa jälleen.


Pelicansin omassa tiedotteessa urheilutoimenjohtaja kommentoi treidiä
- Aaltonen ei ole vain yksi Liigan, vaan yksi koko Euroopan taitavimmista jääkiekkoilijoista. Viime aikaisia tuloksia Ruotsissa ei kannata liikaa tuijottaa, sillä ne ovat monen asian summa. Aaltosella on poikkeuksellisen valtava potentiaali, jonka ulosmittaaminen vaatii oikean ympäristön. Miehellä itsellään oli kova halu ja motivaatio tulla Lahteen, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi.

 

Järjestin pikagallupin Twitterin puolella ja sen perusteella Pelicans fanit ovat varsin luottavaisia. Nähtäväksi jää, miten Juhi onnistuu lunastamaan nämä odotukset. Jos se jossakin onnistuu, niin Nurmisen ja Niemisen valvovan silmän alla. Vai mitä mieltä itse olet tästä siirrosta?

 

pikagallup.PNG

 

 

Telia Yhteisö on nyt myös Laiteyhteisö.jpg