peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53503 Jäsentä
153542 Kirjoitusta
Uusi käyttäjä, aloita täältä
^

Keskustele. Kerro kokemuksistasi. Ratko ongelmia. Testaile uusia makeita juttuja.

ALOITA HAUSTA

Etsimästäsi aiheesta voi löytyä jo valmiita keskusteluita tai artikkeleita. Jos ei, aloita uusi keskustelu.

HAKUUN

VERTAISTUKI

Yhteisössämme jäsenet ovat tähtiä. Törmäät nopeasti VIP-jäseniimme. Mukana on ajoittain myös telialaisia.

TUTUSTU

OLE AVULIAS

Paina peukkua hyville kommenteille. Merkitse ratkaisuksi vastaus, joka ratkaisi ongelmasi. Neuvo muita.

YHTEISÖN SÄÄNNÖT

Jussi Jokinen vauhdittamaan Kärppien mestaruusjunaaModeraattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 229
1/2

Jussi Jokinen vauhdittamaan Kärppien mestaruusjunaa

jussijokinen.jpg


Kokenut NHL-konkari liittyi Oulun Kärppien miehistöön kauden loppuun yltävällä sopimuksella. Ensimmäistä kertaa Jokinen nähdään Kärppäpaidassa lauantaina 2.2. kun joukkue kohtaa Vaasan Sportin kotiottelussa. Tähän otteluun on myynnissä jopa tarjoushintaisia lippupaketteja, joten hallissa tulee varmasti olemaan paljon yleisöä ja hyvä tunnelma.


Mitä Jussi Jokinen pystyy tuomaan kivikovaan joukkueeseen?

 

Kärpät on pelanneet jälleen tällä kaudella aivan uskomattoman ylivoimaisesti ja kurinalaisesti. Tällä hetkellä joukkue johtaa sarjaa 17 pisteen erolla toisena olevaan Tapparaan nähden. Ylivoimaa kuvastaa myös se, että Kärpät on tehneet sarjassa eniten maaleja ja samaan aikaan päästänyt ylivoimaisesti vähiten maaleja. Joukkueen vahvuus on etenkin puolustuspelaaminen ja erittäin vahva maalivahtipeli. Kärppämaalivahdit Veini Vehviläinen (94,06%) ja Jussi Rynnäs (92,82%) ovat tilastojen kärjessä. Joukkueen tasaisuudesta kertoo se, että pistepörssin top 30 listalta löytyy vain kaksi kärppäpelaajaa, eli Ville Leskinen (2.) pistein 18+27=45 ja Michal Kristof 6+24=30. Joukkue ei siis ole yhden tai kahden kentän varassa, vaan pystyy naputtelemaan pisteitä laajalla rintamalla.

 

Jussi Jokinen tulee olemaan tässä porukassa kaikesta huolimatta kova vahvistus. Väitän, että tämän pohjoisen mestaruusjunan vauhti vain kiihtyy entisestään. Jokinen tulee olemaan varmasti ylivoimalla pätevä erikoismies ja voittomaalikilpailujen suvereeni hallitsija. Nähtäväksi jää, että mihin kentälliseen tätä konkaria sijoitellaan, mutta itse tällaisena jääkiekon suurkuluttajana näkisin hänet mielelläni ykkösketjussa. Jokinen ehti pelata Sveitsissä EHC Klotenissa tällä kaudella 7 ottelua tehoin 2+10=12.

 

 

Jokinen itse kommentoi siirtoa Kärppiin joukkueen virallisessa tiedotteessa

 

”- Totta kai upea fiilis palata Ouluun. Kävin täällä työsulkukaudella pienen pätkän, ja se oli hienoa aikaa itselle. Itselläni on alla tosi erilainen vuosi, sillä olen pelannut kaudella vasta 11 peliä ja kohta on jo helmikuu. Jääkiekkoilija haluaa pelata, olla yhdessä joukkueen kanssa, voittaa, kokea vastoinkäymisiä, kaikkea sitä mitä joukkueen arkeen kuuluu. Niitä tunteita on ollut ikävä, ja on hienoa päästä aloittamaan hommat Kärpissä.”

 

Tämä loppukausi tulee olemaan erittäin merkittävä myös Jokisen uran kannalta. Tälle kaudelle ei auennut pelipaikkaa mistään NHL-joukkueesta, mutta kenties loistava loppukausi Kärpissä voisi vielä avata NHL ovet uudelleen. Vai houkuttaako kenties Oulu ja uran päättäminen Kärppäpaidassa enemmän, nähtäväksi jää!

 

Hanki Kärppäpassi ja pääset seuraamaan Jusan paluuottelun ja loppukauden eturivistä!

karppapassi.PNG

 

 


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 229
2/2

Vs: Jussi Jokinen vauhdittamaan Kärppien mestaruusjunaa

Tämän päivän Liigalive360 studiolähetyksessä myös tarinaa Jussi Jokisen paluusta Kärppiin. Jännä nähdä osuuko asiantuntijoiden tarinat yhtään samalle sivulle tämän oman kirjoitukseni kanssa. Laittakaahan Liigalive tänään seurantaan! Hymiö Onnellinen

 

 

jusajokinen.PNG


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä