peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53004 Jäsentä
152300 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Jussi Jokinen vauhdittamaan Kärppien mestaruusjunaaModeraattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 125
1/2

Jussi Jokinen vauhdittamaan Kärppien mestaruusjunaa

jussijokinen.jpg


Kokenut NHL-konkari liittyi Oulun Kärppien miehistöön kauden loppuun yltävällä sopimuksella. Ensimmäistä kertaa Jokinen nähdään Kärppäpaidassa lauantaina 2.2. kun joukkue kohtaa Vaasan Sportin kotiottelussa. Tähän otteluun on myynnissä jopa tarjoushintaisia lippupaketteja, joten hallissa tulee varmasti olemaan paljon yleisöä ja hyvä tunnelma.


Mitä Jussi Jokinen pystyy tuomaan kivikovaan joukkueeseen?

 

Kärpät on pelanneet jälleen tällä kaudella aivan uskomattoman ylivoimaisesti ja kurinalaisesti. Tällä hetkellä joukkue johtaa sarjaa 17 pisteen erolla toisena olevaan Tapparaan nähden. Ylivoimaa kuvastaa myös se, että Kärpät on tehneet sarjassa eniten maaleja ja samaan aikaan päästänyt ylivoimaisesti vähiten maaleja. Joukkueen vahvuus on etenkin puolustuspelaaminen ja erittäin vahva maalivahtipeli. Kärppämaalivahdit Veini Vehviläinen (94,06%) ja Jussi Rynnäs (92,82%) ovat tilastojen kärjessä. Joukkueen tasaisuudesta kertoo se, että pistepörssin top 30 listalta löytyy vain kaksi kärppäpelaajaa, eli Ville Leskinen (2.) pistein 18+27=45 ja Michal Kristof 6+24=30. Joukkue ei siis ole yhden tai kahden kentän varassa, vaan pystyy naputtelemaan pisteitä laajalla rintamalla.

 

Jussi Jokinen tulee olemaan tässä porukassa kaikesta huolimatta kova vahvistus. Väitän, että tämän pohjoisen mestaruusjunan vauhti vain kiihtyy entisestään. Jokinen tulee olemaan varmasti ylivoimalla pätevä erikoismies ja voittomaalikilpailujen suvereeni hallitsija. Nähtäväksi jää, että mihin kentälliseen tätä konkaria sijoitellaan, mutta itse tällaisena jääkiekon suurkuluttajana näkisin hänet mielelläni ykkösketjussa. Jokinen ehti pelata Sveitsissä EHC Klotenissa tällä kaudella 7 ottelua tehoin 2+10=12.

 

 

Jokinen itse kommentoi siirtoa Kärppiin joukkueen virallisessa tiedotteessa

 

”- Totta kai upea fiilis palata Ouluun. Kävin täällä työsulkukaudella pienen pätkän, ja se oli hienoa aikaa itselle. Itselläni on alla tosi erilainen vuosi, sillä olen pelannut kaudella vasta 11 peliä ja kohta on jo helmikuu. Jääkiekkoilija haluaa pelata, olla yhdessä joukkueen kanssa, voittaa, kokea vastoinkäymisiä, kaikkea sitä mitä joukkueen arkeen kuuluu. Niitä tunteita on ollut ikävä, ja on hienoa päästä aloittamaan hommat Kärpissä.”

 

Tämä loppukausi tulee olemaan erittäin merkittävä myös Jokisen uran kannalta. Tälle kaudelle ei auennut pelipaikkaa mistään NHL-joukkueesta, mutta kenties loistava loppukausi Kärpissä voisi vielä avata NHL ovet uudelleen. Vai houkuttaako kenties Oulu ja uran päättäminen Kärppäpaidassa enemmän, nähtäväksi jää!

 

Hanki Kärppäpassi ja pääset seuraamaan Jusan paluuottelun ja loppukauden eturivistä!

karppapassi.PNG

 

 


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 125
2/2

Vs: Jussi Jokinen vauhdittamaan Kärppien mestaruusjunaa

Tämän päivän Liigalive360 studiolähetyksessä myös tarinaa Jussi Jokisen paluusta Kärppiin. Jännä nähdä osuuko asiantuntijoiden tarinat yhtään samalle sivulle tämän oman kirjoitukseni kanssa. Laittakaahan Liigalive tänään seurantaan! Hymiö Onnellinen

 

 

jusajokinen.PNG


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä