Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63988
Kirjoituksia 174269

Kahden tunnin erikoislähetys pöyhii liigakauden asetelmat – mukana koko kiekkostudion tähtisikermäHighlighted

Kahden tunnin erikoislähetys pöyhii liigakauden asetelmat – mukana koko kiekkostudion tähtisikermä

Moderaattori
Viestejä 466 kpl

Kahden tunnin erikoislähetys pöyhii liigakauden asetelmat – mukana koko kiekkostudion tähtisikermä

1/1
 
Liigasetti.jpg

Mikä joukkue on tulevan kauden musta hevonen? Keneltä voidaan odottaa lopullista läpimurtoa? Näihin, ja moniin muihin kysymyksiin saadaan vastaukset kahden tunnin erikoislähetyksessä, joka esitetään Telia TV:ssä tiistaina klo 18.


Torstaina käynnistyvä liigakausi otetaan huomenna suurennuslasin alle uudessa Liigalive 360 -kausiennakossa, kun hokkarinsa jo naulaan laittaneet Telian Liiga-asiantuntijat Ari Vallin ja Pekka Saravo perkaavat Tuomas Nyholmin ja Suvi Puukankaan johdolla tulevan Liiga-kauden voimasuhteita, kuumimpia tähtiä ja joukkueissa tapahtuneita muutoksia. 

 

Ensimmäistä kertaa lähetettävässä erikoisjaksossa käydään jokainen Liiga-seura yksitellen läpi kattavien analyysien kera. Suorista kommenteistaan tunnettu kiekkopersoona Ismo Lehkonen pitää huolen siitä, ettei lähetyksestä puutu värikästä keskustelua ja viiltäviä analyysejä.

 

Liigalive-lähetyksiin on luvassa ensimmäistä kertaa myös maalivahdin näkökulmaa, kun Minnesota Wildin pitkäaikainen maalivahti Niklas Bäckström liittyy studiovahvuuteen. Viimeiset kolme kautta Liigassa pelannut veskari lopetti upean ammattilaisuransa viime kevääseen. 41-vuotias Bäckström pitää yhä hallussaan NHL-seura Minnesota Wildin seuraennätyksiä peliajassa, nollapeleissä ja voitoissa. 

Lähetys on katsottavissa Liiga- ja Joukkuepassilla. Jos sinulla ei ole vielä katseluun oikeuttavaa pakettia, voit tilata sen verkkokaupastamme. Ohjelman voi katsoa jälkikäteen myös Telia TV:n kirjastosta.

0 vastausta
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.