Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62328
Kirjoituksia 170325

Kahden tunnin erikoislähetys pöyhii liigakauden asetelmat – mukana koko kiekkostudion tähtisikermäHighlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2017
Kirjoituksia: 419
1/1

Kahden tunnin erikoislähetys pöyhii liigakauden asetelmat – mukana koko kiekkostudion tähtisikermä

 
Liigasetti.jpg

Mikä joukkue on tulevan kauden musta hevonen? Keneltä voidaan odottaa lopullista läpimurtoa? Näihin, ja moniin muihin kysymyksiin saadaan vastaukset kahden tunnin erikoislähetyksessä, joka esitetään Telia TV:ssä tiistaina klo 18.


Torstaina käynnistyvä liigakausi otetaan huomenna suurennuslasin alle uudessa Liigalive 360 -kausiennakossa, kun hokkarinsa jo naulaan laittaneet Telian Liiga-asiantuntijat Ari Vallin ja Pekka Saravo perkaavat Tuomas Nyholmin ja Suvi Puukankaan johdolla tulevan Liiga-kauden voimasuhteita, kuumimpia tähtiä ja joukkueissa tapahtuneita muutoksia. 

 

Ensimmäistä kertaa lähetettävässä erikoisjaksossa käydään jokainen Liiga-seura yksitellen läpi kattavien analyysien kera. Suorista kommenteistaan tunnettu kiekkopersoona Ismo Lehkonen pitää huolen siitä, ettei lähetyksestä puutu värikästä keskustelua ja viiltäviä analyysejä.

 

Liigalive-lähetyksiin on luvassa ensimmäistä kertaa myös maalivahdin näkökulmaa, kun Minnesota Wildin pitkäaikainen maalivahti Niklas Bäckström liittyy studiovahvuuteen. Viimeiset kolme kautta Liigassa pelannut veskari lopetti upean ammattilaisuransa viime kevääseen. 41-vuotias Bäckström pitää yhä hallussaan NHL-seura Minnesota Wildin seuraennätyksiä peliajassa, nollapeleissä ja voitoissa. 

Lähetys on katsottavissa Liiga- ja Joukkuepassilla. Jos sinulla ei ole vielä katseluun oikeuttavaa pakettia, voit tilata sen verkkokaupastamme. Ohjelman voi katsoa jälkikäteen myös Telia TV:n kirjastosta.