Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63845
Kirjoituksia 173859

Kristian Kuusela kaikkien aikojen pörssikärkeenHighlighted

Kristian Kuusela kaikkien aikojen pörssikärkeen

Moderaattori
Viestejä 1 468 kpl

Kristian Kuusela kaikkien aikojen pörssikärkeen

1/1

kristiankuusela.jpg

 

Tampereen Tapparan kapteeni Kristian Kuusela nousi lauantain 5. välieräpelissä kaikkien aikojen pudotuspelien tehotilaston kärkeen. Tässä kaikkien aikojen tilastossa Kuusela on tällä hetkellä tasapisteissä Kari Jalosen kanssa, mutta kovempi maalimäärä nostaa hänet tilaston kärkeen. Tällä hetkellä 175 ottelussa on syntynyt tehot 46 + 69 = 115 ja kuten tiedetään, niin pelejä on vielä tällä kaudella edessä ja ura voi hyvin jatkua vielä monta vuotta eteenpäin.

 

Kristian Kuusela on pelannut jo valtavan pitkän ja hienon uran Liigassa, kun tällä hetkellä on menossa jo 17. kausi kotimaisissa ympyröissä. Ura alkoi vuonna 2002 Porin Ässistä, jossa nuori poika pääsi maistamaan isojen poikien vääntöä Liigan tiukoissa peleissä. Lopullinen läpimurto onnistui kaudella 2005-2006, kun Kuusela takoi Ässien paidassa peräti 26 maalia 56 ottelussa. Tämä on ollutkin maalien määrissä mitattuna snaipperin tehokkain kausi, mutta pisteiden valossa tehokkaampiakin kausia on tullut myöhemmin useampia.

 

Uran aikana Kuusela on edustanut Ässiä, Kärppiä, Bluesia ja nyt viimeisimpänä Tampereen Tapparaa. Tapparan paidassa on menossa jo kuudes kausi ja miehen itsensä mielestä pelaa tällä hetkellä paras kiekkoa, mitä on urallaan esittänyt. Tämä on helppo allekirjoittaa, kun katselee mestarin peliesityksiä kentällä.

 

Kapteeni johtaa esimerkillä

 

Kristian Kuusela tsemppaa omiaanKristian Kuusela tsemppaa omiaan

Lauantain ottelussa Kuusela osoitti, että "C" ei ole aivan sattumalta hänen paidassaan. Yleisö taputti seisaaltaan ja antoi ansaitusti arvostusta huikeasta saavutuksesta, mutta Tapparan kapteeni ei halunnut ryhtyä kesken ottelun nautiskelemaan tilanteesta. Kuusela nousi vaihtopenkillä välittömästi seisomaan ja tsemppasi omiaan seuraavaan vaihtoon ja lyömään lisää puita uuniin, kun kavennusmaali oli juuri saatu tiukan taistelun jälkeen aikaan. Huikea soturi, jolle joukkueen etu ja menestyminen on kaikkein tärkeintä.

 

Tappara on maanantaina välierien 6. ottelussa selkä seinää vasten ja Kuuselan pitää pystyä tuomaan joukkueensa kanssa vieläkin parempaa pöytään. Ottelu pelataan Hämeenlinnassa ja HPK johtaa tällä hetkellä välieräsarjaa 3-2, joten panokset ovat huipussaan. Nähtäväksi jää, ottaako kapteeni joukkueensa reppuselkään tehojen muodossa... jälleen kerran.

 

 

 

Lue myös nämä 

- Tilaa Liiga televisioosi

- Otteluennakko Tappara - HPK

- Kauden parhaat maalivahdit

0 tykkäystä
0 vastausta
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.