peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
54678 Jäsentä
155461 Kirjoitusta
Uusi käyttäjä, aloita täältä
^

Keskustele. Kerro kokemuksistasi. Ratko ongelmia. Testaile uusia makeita juttuja.

ALOITA HAUSTA

Etsimästäsi aiheesta voi löytyä jo valmiita keskusteluita tai artikkeleita. Jos ei, aloita uusi keskustelu.

HAKUUN

VERTAISTUKI

Yhteisössämme jäsenet ovat tähtiä. Törmäät nopeasti VIP-jäseniimme. Mukana on ajoittain myös telialaisia.

TUTUSTU

OLE AVULIAS

Paina peukkua hyville kommenteille. Merkitse ratkaisuksi vastaus, joka ratkaisi ongelmasi. Neuvo muita.

YHTEISÖN SÄÄNNÖT

Liiga-aiheista katsottavaa viikon jokaisena päivänäModeraattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2017
Kirjoituksia: 217
1/1

Liiga-aiheista katsottavaa viikon jokaisena päivänä

 liigaviikko.PNG


Viikon aikana saamme nauttia suorien ottelulähetysten lisäksi myös erilaisista oheisohjelmista. Liiga-aiheista katseltavaa riittää viikon jokaiselle päivälle. Ohjelmissa nähdään tiukkaa analyysia, mieleenpainuvia tapahtumia ja pääsemme tutustumaan kiekkopersoonien arkeen kaukalon ulkopuolella. Olemme pyrkineet tekemään mahdollisimman monipuolista sisältöä, joka puhuttelee niin hardcore-faneja, kuin myös vähemmän lätkää seuraavia katsojia. Itse liigamatsit pääset tilaamaan täältä

 

 

MAANANTAIVALMENTAJAT

 

Liigaviikko aloitetaan Maanantaivalmentajat-ohjelmalla, jossa käydään joukkuekohtaisesti tulevan peliviikon askelmerkit läpi studioisäntä Tuomas Nyholmin johdolla. Studiossa on mukana myös asiantuntijoita ja kuulemme, mitä tulevalta viikolta on odotettavissa ja ketä pelaajia kannattaa tulevan viikon otteluissa seurata. Mitkä ovat viikon kiinnostavimmat ottelut ja miksi? Maanantaivalmentajat-ohjelma kertoo vastauksia tulevan viikon otteluita koskeviin kysymyksiin.

 

ARI VALLIN-SHOW

 

Tiistai-illoissa pääsemme kurkistamaan kulissien taakse, kun Ari Vallin isännöi omaa nimikko-ohjelmaansa noin 15 kertaa kauden aikana. Ohjelma vie katsojat lähemmäksi kiekkopersoonia ja saamme seurata kiekon parissa töitä tekevien elämää myös kaukalon ulkopuolella. Ensimmäisessä jaksossa kuulemme, mikä tekee Lasse Kukkosesta niin tärkeän pelaajan joukkuelleen. Isäntä-Vallinilla itsellään on myös hieman erilainen päivä tiedossa. Ensimmäiset kaksi jaksoa on katsottavissa YouTubesta Telia loves Liiga -kanavalla.
LIIGALIVE 360

Liigalive 360 on kokonaan uusittu studiokonsepti, jossa seurataan koko kiekkokierroksen tapahtumia myös pelien ollessa käynnissä. Studiossa tartutaan hienoimpiin seiveihin, maaleihin ja sykähdyttävimpiin hetkiin. Asiantuntijamme kertovat ohjelmassa viiltäviä analyysejä katsojille ja tämä yli 3 tuntia kestävä studio ei jätä ketään kylmäksi.

 

LIIGAILTA

Ohjelmassa näytetään keskiviikko-illan ottelukierroksen parhaita paloja. Liigailta on katsottavissa myös TV5-kanavalla.

 

LIIGAVIIKKO

 

Viikko päätetään Liigaviikko-ohjelmalla, jossa summataan viikon tärkeimmät tapahtumat yhteen. Ohjelmassa käydään läpi viikon puhuttavimpia ilmiöitä niin kaukalosta kuin sen ulkopuoleltakin. Jokaisessa jaksossa koostetaan viikon All Stars -kentällinen ja katsotaan miten joukkueilla on mennyt. Jotta homma ei ihan liian vakavaksi mene, niin kuulemme tarinoita sekä paljastuksia pelaajista ja näemme pelaajien tekemiä välijuontoja. Myös Liigaviikko-ohjelma on katsottavissa TV5-kanavalla

 

Liiganohjelmaviikko.jpg

 

 

Liigan voit tilata näppärästi verkkokaupastamme!


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä