peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58106 Jäsentä
161809 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Liiga palkitsee kauden 2018-19 parhaatHighlighted
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 380
1/1

Liiga palkitsee kauden 2018-19 parhaat

villeleskinen2.jpg

 

Tulevana lauantaina 8.6. järjestetään Liigan perinteinen Jääkiekkogaala, jossa palkitaan päättyneen kauden parhaita pelaajia ja toimijoita. Yksittäisten palkintojen lisäksi tilaisuudessa julkistetaan Liigan All Stars -kentällinen.

 

Jaettavat palkinnot
- Kalevi Numminen -palkinto (Paras valmentaja)
- Jarmo Wasama -palkinto (Vuoden tulokas)
- Raimo Kilpiö -palkinto (Herrasmiespelaaja)
- Urpo Ylönen -palkinto (Paras maalivahti)
- Pekka Rautakallio -palkinto (Paras puolustaja)
- Pentti Isotalo -palkinto (Paras linjatuomari)
- Unto Wiitala -palkinto (Paras erotuomari)
- Liigan All Stars -kentällinen

 

Paras maalivahti päättyneellä kaudella


Yksi mielenkiintoisimmista palkinnoista on tottakai parhaan maalivahdin palkitseminen Urpo Ylönen -palkinnolla, josta kamppailevat Emil Larmi, Juho Olkinuora ja Veini Vehviläinen. Palkinnon voittaja valitaan jääkiekkotoimittajien äänestyksellä.


Kaikki ehdolla olevat maalivahdit pelasivat huikean kauden omissa joukkueissaan ja jokainen on myös tehnyt sopimukset ulkomaille, eli todennäköisesti heitä ei ensi kaudella Liigassa nähdä.

 

Emil Larmi johdatti HPK:n aina mestaruuteen saakka ja pelasi finaalisarjassa peräti kaksi nollapeliä. Larmi on solminut sopimuksen NHL joukkue Pittsburgh Penguinsin kanssa. Veini Vehviläinen puolestaan oli myös joukkueensa avainpelaajia koko kauden, sekä myös playoff-peleissä. Veini päätyi Kärppien kanssa hopealle ja tilastoissa tämä supermaalivahti sijoittui kärkeen. Veini Vehviläinen on tehnyt sopimuksen jatkosta NHL joukkue Columbus Blue Jacketsin kanssa. Juho Olkinuora pelasi Pelicansin maalilla vahvan kauden ja etenkin runkosarjan loppu oli hurjaa tekemistä. Olkinuoran ura jatkuu tulevalla kaudella KHL joukkue Admiral Vladivostokin riveissä.

 

emillarmi4.PNG


Oman näkemykseni mukaan todellisuudessa voitosta taistelee Emil Larmi ja Veini Vehviläinen, koska he onnistuivat johdattamaan omat joukkueensa aina finaaleihin saakka ja se on ehdoton minimivaatimus, jotta palkinnon voi voittaa. Tämän kaksikon välillä taistelu ei kuitenkaan ole erityisen tiukka, koska Emil Larmi on ansainnut parhaan maalivahdin palkinnon häikäisevillä otteillaan. Perustelen tämän sillä, että paras maalivahti pystyy raahaamaan joukkueensa mestaruuteen saakka ja pitää myös huomioida, että Vehviläisen edessä pelasi huomattavasti laadukkaampi pakkikalusto kuin vastaavasti Larmin edessä. Tätä taustaa vasten palkinto pitäisi ratketa kohtuullisen selvästi Emil Larmille.

 

 

Lue myös nämä

- Kaapo Kakon kaikki 26 maalia tällä kaudella

- Veini Vehviläinen vs Emil Larmi

- Malte Strömwall jyräsi pistepörssin ja maalipörssin voittoon

Liiga Yhteisössä.jpg
0 tykkäystä