Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63876
Kirjoituksia 173958

#Liigalive360 on alkukauden suosikkiHighlighted

#Liigalive360 on alkukauden suosikki

Moderaattori
Viestejä 1 468 kpl

#Liigalive360 on alkukauden suosikki

1/1

studiossa.jpg

 

Twitterissä järjestettiin pienimuotoinen äänestys Telian Liiga-sisältöihin liittyen. Meillä on siis pelien lisäksi tarjolla paljon erilaista lisäsisältöä, kuten Maanantaivalmentajat, Ari Vallin Show, #Liigalive360 ja Liigaviikko yms. Haluttiin kuulla katsojien fiiliksiä, että mikä näistä on alkukaudesta tuntunut kaikkein kiinnostavimmalta ohjelmalta.

 

sisallot.PNG


Kamppailu voitosta käytiin #Liigalive360 -studiolähetysten ja Ari Vallin Show:n välillä. Tiukan taistelun voitti kuitenkin studiolähetykset. Tämä ohjelmaformaatti nähdään aina keskiviikkoisin ja lauantaisin, jolloin seurataan koko pelikierroksen tapahtumia ja keskitytään ajankohtaisiin teemoihin. Studioita on aiemmin totuttu näkemään vain ennen ottelua ja erätauoilla, mutta tämä täysin uusi formaatti pyörii myös pelien aikaan. Monien mielestä on kiva seurata tätä ohjelmaa koko illan, mikäli omalla joukkueella ei ole pelivuoroa. Toiset taas laittaa telkkarista näkyville oman joukkueen pelin ja katselee sitten kännykältä tai tabletilta studiolähetystä samaan aikaan.

 

Kakkoseksi sijoittui Ari Vallin Show, jossa päästään joka toinen tiistai Vanhan Mestarin, eli Ari Vallinin kyytiin. Tämä ohjelmaformaatti on kevyellä huumorilla höystettyä, mutta tiukasti jääkiekkoon painottuvaa katseltavaa. Ari on tähän mennessä kiertänyt tapaamassa Ilveksen huoltajia, Lennart Petrelliä, Lasse Kukkosta ja #Liigalive360 -studion kulisseissa. Paljon mielenkiintoista nähtävää siis ja kaikki tähän mennessä tulleet jaksot on katsottavissa myös Youtuben puolella.

 

Asiakkaiden kommentteja

 

palaute4.PNG

palaute5.PNG

 

Tutustu sisältöihin Youtubessa

 

Maistiainen #Liigalive360 lähetyksesta. Tuomas Nyholmin haastateltavana Marko Virtanen.

 

Maistiainen Ari Vallin Show:sta ja tässä jaksossa tutustutaan studiolähetyksen kulisseihin.

 

Mitä mieltä sinä olet pelien ohessa pyörivistä lisäsisällöistä Liigan osalta?

 

 

ilmainenliiga.PNG

0 vastausta
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.