peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52552 Jäsentä
151280 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

#Liigalive360 on alkukauden suosikkiModeraattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 096
1/1

#Liigalive360 on alkukauden suosikki

studiossa.jpg

 

Twitterissä järjestettiin pienimuotoinen äänestys Telian Liiga-sisältöihin liittyen. Meillä on siis pelien lisäksi tarjolla paljon erilaista lisäsisältöä, kuten Maanantaivalmentajat, Ari Vallin Show, #Liigalive360 ja Liigaviikko yms. Haluttiin kuulla katsojien fiiliksiä, että mikä näistä on alkukaudesta tuntunut kaikkein kiinnostavimmalta ohjelmalta.

 

sisallot.PNG


Kamppailu voitosta käytiin #Liigalive360 -studiolähetysten ja Ari Vallin Show:n välillä. Tiukan taistelun voitti kuitenkin studiolähetykset. Tämä ohjelmaformaatti nähdään aina keskiviikkoisin ja lauantaisin, jolloin seurataan koko pelikierroksen tapahtumia ja keskitytään ajankohtaisiin teemoihin. Studioita on aiemmin totuttu näkemään vain ennen ottelua ja erätauoilla, mutta tämä täysin uusi formaatti pyörii myös pelien aikaan. Monien mielestä on kiva seurata tätä ohjelmaa koko illan, mikäli omalla joukkueella ei ole pelivuoroa. Toiset taas laittaa telkkarista näkyville oman joukkueen pelin ja katselee sitten kännykältä tai tabletilta studiolähetystä samaan aikaan.

 

Kakkoseksi sijoittui Ari Vallin Show, jossa päästään joka toinen tiistai Vanhan Mestarin, eli Ari Vallinin kyytiin. Tämä ohjelmaformaatti on kevyellä huumorilla höystettyä, mutta tiukasti jääkiekkoon painottuvaa katseltavaa. Ari on tähän mennessä kiertänyt tapaamassa Ilveksen huoltajia, Lennart Petrelliä, Lasse Kukkosta ja #Liigalive360 -studion kulisseissa. Paljon mielenkiintoista nähtävää siis ja kaikki tähän mennessä tulleet jaksot on katsottavissa myös Youtuben puolella.

 

Asiakkaiden kommentteja

 

palaute4.PNG

palaute5.PNG

 

Tutustu sisältöihin Youtubessa

 

Maistiainen #Liigalive360 lähetyksesta. Tuomas Nyholmin haastateltavana Marko Virtanen.

 

Maistiainen Ari Vallin Show:sta ja tässä jaksossa tutustutaan studiolähetyksen kulisseihin.

 

Mitä mieltä sinä olet pelien ohessa pyörivistä lisäsisällöistä Liigan osalta?

 

 

ilmainenliiga.PNG


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
Tiedotteet

Hyvää alkanutta vuotta 2019