peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
54709 Jäsentä
155557 Kirjoitusta
Uusi käyttäjä, aloita täältä
^

Keskustele. Kerro kokemuksistasi. Ratko ongelmia. Testaile uusia makeita juttuja.

ALOITA HAUSTA

Etsimästäsi aiheesta voi löytyä jo valmiita keskusteluita tai artikkeleita. Jos ei, aloita uusi keskustelu.

HAKUUN

VERTAISTUKI

Yhteisössämme jäsenet ovat tähtiä. Törmäät nopeasti VIP-jäseniimme. Mukana on ajoittain myös telialaisia.

TUTUSTU

OLE AVULIAS

Paina peukkua hyville kommenteille. Merkitse ratkaisuksi vastaus, joka ratkaisi ongelmasi. Neuvo muita.

YHTEISÖN SÄÄNNÖT

#Liigalive360 vko 13 tärpit ja uutta katsojilleModeraattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 284
1/1

#Liigalive360 vko 13 tärpit ja uutta katsojille

studiossa.jpgTämän viikon studioissa isäntänä Tuomas Nyholm

Liigalive360 -studiolähetys on ollut kauden aikana Liigaa seuraavien suosiossa. Tälläkin viikolla mennään taas tiiviiseen tahtiin, kun koko illan kestäviä studiolähetyksiä tulee keskiviikkona ja perjantaina. Studiolähetystä voi seurata Liiga TV -kanavalta ja otteluiden erätauoilla siirrytään myös joukkueiden kanavilla automaattisesti studiolähetyksen pariin.


Keskiviikon lähetyksessä studiossa seurataan tietenkin äärimmäisellä tarkkuudella pudotuspelien etenemistä, kun ottelusarjat ovat katkolla Kärpille ja Tapparalle. HIFK (vs Pelicans) ja HPK (vs TPS) puolestaan johtavat sarjojaan voitoin 2-1, joten nämä parit annostelevat Suomen suosituinta urheiluviihdettä varmuudella myös ainakin perjantaina 5. otteluissa.

 

Studiossa on keskiviikkona vieraana myös fysiikkavalmennuksen asiantuntija Urheilu Mehiläisen Marko Yrjövuori. Keskustelussa pureudutaan mm. loukkaantumisten ennaltaehkäisyyn, hoitoon ja kivunhallinnasta. Miten pelaaja suhtautuu, kun hän on loukkaantunut? Missä menee raja: koska voi pelata, koska ei? Muun muassa näihin kysymyksiin haetaan vastaukset. Näistä vinkeistä ja pohdinnoista voi olla hyviä apuja myös meille tavallisille kuntoilijoille, joten olkaahan tarkkana.

 

Liigalive 360° kokoonpanot
Ke 27.3. klo 18:00 Tuomas Nyholm – Tomi Kallio – Ari Vallin
Pe 29.3. klo 18:00 Tuomas Nyholm – Sean Bergenheim – Ismo Lehkonen

 

 

villeleskinen3.PNGOnko momentum tänään Kärpillä?

 

Uutena työkaluna katsojille tuodaan momentum


Näissä pleijaripeleissä on useita uudistuksia tarjolla jääkiekon ystäville, kun olemme tuoneet UHD-lähetykset, valmentajamikitykset, kypäräkamerat ja nyt Momentum työkalun tv-tuotantoon. Momentumissa on kysymys grafiikasta, joka kuvastaa joukkueiden voimasuhteita pelin aikana. Tämä ominaisuus on toteutettu yhteistyössä älykiekkodataa toimittavan Bitwisen kanssa.


Useita eri tilastoja – tässä vaiheessa mm. kiekkokontrollia, aloituksia, jäähyjä ja laukauksia eri sektoreilta – yhdistelevä Momentum kuvastaa yhdellä, yksinkertaisella graafilla, kumman joukkueen komennossa ottelu etenee.

 

– Momentum tarjoaa konkreettista tarttumapintaa ja suuntaa-antavia vastauksia joskus aika abstraktiinkin kysymykseen siitä, kumpi joukkue hallitsee peliä ja millä perusteilla, Telian Liigalive 360° -lähetysten studioisäntä ja jääkiekkoasiantuntija Tuomas Nyholm valaisee.

 


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg