Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63272
Kirjoituksia 172652

Liigan finaalipeli katsottavissa maksuttaHighlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 460
1/1

Liigan finaalipeli katsottavissa maksutta

20181207_HPK-Karpat_019.jpg

 

Kaikille on jo toki selvää, että viime kaudella mestariksi kruunattiin Hämeenlinnan HPK, joka voitti jännittävässä ottelusarjassa Oulun Kärpät. Päättyneen kauden ottelusarja oli kuitenkin erittäin poikkeuksellinen, sillä ratkaisu nähtiin vasta seitsemännessä pelissä. Liigan historiassa seitsemänteen otteluun on päädytty finaaleissa vain kaksi kertaa aiemmin, joten tarjolla oli harvinaista herkkua. Tämän kiihkeän ja paljon puhuttaneen kamppailun voit katsella kokonaisuudessaan maksutta Telia TV -palvelusta.

Kärpät – HPK finaalisarja oli yksi mielenkiintoisimmista ja jännittävimmistä pitkään aikaan. Kärpät oli pieni ennakkosuosikki koko ottelusarjan ajan ja myös seiskapelissä, joka pelattiin Oulun Raksilassa. HPK osoitti kuitenkin taistelutahtonsa ja sitkeä joukkuepelaaminen johti lopulta mestaruuteen. Voittomaali nähtiin jatkoajalla, kun Markus Nenonen laukoi kiekon ylivoimalla maaliin.

Ottelun puhuttavin tilanne nähtiin jatkoajalla Aleksi Heponiemen joutuessa jäähypenkille korkeasta mailasta. Kaikki tuomarit olivat yhtä mieltä siitä, että Heponiemen maila nousi Niklas Frimanin kasvoihin. Tarkemmasta jälkitarkastelusta kuitenkin selvisi, että kyseessä olikin HPK:n oman pelaajan maila. Tämän tilanteen jälkeinen ylivoima siis ratkaisi ottelusarjan, mutta voitto toki täysin ansaitusti hämeenlinnalaisille.

emillarmi2.PNG

Näin katselet finaalin Telia TV -palvelusta

Avaa Telia TV -kanava digiboksilta tai sovelluksesta 20.8. klo 18:00 alkaen tai jälkeenpäin ohjelmakirjastosta tallenteena. Ottelun tallenne ilmestyy Telia TV -kirjastoon pian lähetyksen päättymisen jälkeen, joten tallennetta voit katsella myös myöhemmin.

Jos sinulla ei vielä ole Telia TV -palvelua, niin voit luoda itsellesi uudet maksuttomat tunnukset Telia TV -sovellukseen aivan hetkessä ja pääset seuraamaan lähetystä tai katsomaan tallennetta jälkikäteen.

Tämän ottelun katseleminen Telia TV -kanavalta tai ohjelmakirjastosta ei vaadi mitään maksullista kanavapakettia, vaan voit katsella sitä maksuttomilla tunnuksilla.

Tämä matsi on kaikkien nähtävä, joten ota homma haltuun ja lämmittele alkavaan kauteen!


Lue myös nämä
- Liigan kausi 2019-20 käynnistyy - kaikki pelit Telialta

- Kisakatsomo kuntoon Liigan aloitukseen
- Liigan preseasonin televisioitavat pelit
- Liigan otteluohjelma julkaistu - eniten pelejä lauantaisin

0 tykkäystä