Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63228
Kirjoituksia 172552

Liigan huipennus lähestyy - katso kaikki matsit suorana Telia TV mobiilipalvelustaHighlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 952
1/1

Liigan huipennus lähestyy - katso kaikki matsit suorana Telia TV mobiilipalvelusta

split_liiga_1440x800.jpg

 

Ruutu+ Viihde & Urheilu -kanavapaketti tuli vihdoin saataville myös Telia TV mobiilipalveluun. Tutustumistarjouksena tarjoamme 1kk 0€, jonka jälkeen paketti on voimassa toistaiseksi hintaan 14,95€/kk. Ei paha hinta kaikista Liiga-matseista, muusta huippusisällöstä puhumattakaan.

Aiemmin Ruutu+ Viihde ja Urheilu oli saatavilla mobiilipalveluun vain asiakkaille, joilla löytyi kyseinen paketti jo digiboksilta tai kaapelikortilta. Nyt tarjonnasta pääsevät nauttimaan myös ne asiakkaamme, joilla ei ole kaapeli-TV tai IPTV -saatavuutta meidän kautta.

Ruutu+ Viihde ja Urheilu -paketin tilattuasi saat käyttöösi myös Ruutu+-nettipalvelun. Sieltä löydät kaikki Ruutu+-ohjelmakirjastot eli voit katsoa sisältöjä silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Nettipalveluun pääset kirjautumaan osoitteessa www.ruutu.fi/telia ja kirjautumiseen tarvitset ainoastaan Telian asiakasnumerosi sekä postinumerosi.

Liigan ja muun timanttisen urheilusisällön lisäksi paketista löytyy leffoja, sarjoja, dokkareita ja oma kanava lapsille. Ruutu+-nettipalvelu näyttää puolestaan joka viikko vähintään yhden Lauri Markkasen Chicago Bullsin matsin ja lisäksi mm. Veikkausliigaa ja Eurooppa-liigaa sekä rajattuja ennakkoesityksiä ja extrasisältöjä.

 

Ps. Liiga siirtyy kaudesta 2018-2019 lähtien meidän hellään huomaan ja näet kaikki seuraavan kauden matsit siis Telia TV:stä. Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Liiga-kokemukseen ja osallistua tulevan Liiga-kauden ideoimiseen. Täytä tietosi sivuillamme ja osallistut samalla neljän hengen VIP-paketin arvontaan. Otamme kaikki ideat ja kommentit mieluusti vastaan myös täällä Yhteisössä.