peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58846 Jäsentä
163368 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Liigan maksulliset ja ilmaiset sisällöt - Mitä kaikkea on tarjolla?Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 396
1/1

Liigan maksulliset ja ilmaiset sisällöt - Mitä kaikkea on tarjolla?

kattokamera.jpg

 

 

Talvi on perinteisesti hyvää aikaa harrastella penkkiurheilua, kun erilaista urheilua on tarjolla valtavan paljon eri paketeissa. Suomalaisille jääkiekon ystäville toki kotimainen Liiga on se kaikkein rakkain ja eniten seurattu sarja. Alkaneelle kaudelle on tuotu paljon lisää ja uusittu jääkiekon televisiointia isosti. Ymmärrettävästi kokonaisuus ei välttämättä ole kaikille vielä kristallinkirkas, joten avataanpa asiaa tarkemmin, että mitä saat televisioon kun ostat Liigan tv-tuotteen.

 

Liigan ostaminen on tehty helpoksi ja edulliseksi, eli maksat vain siitä mitä katsot. Yhden joukkueen kaikki pelit pääsee seuraamaan Joukkuepassilla hintaan 19,90e/kk ja kaikkien joukkueiden kaikki pelit pääsee näkemään Liiga-passilla hintaan 24,90e/kk. Molempiin kuuluu myös lisäsisällöt ja studiot Liiga TV -kanavan kautta, joten pääset seurailemaan Liigaa aivan ytimestä. Liigan kylkeen ei pakoteta mitään leffakanavia tai muuta ylimääräistä sisältöä, mikäli haluat katsella vain lätkää. Kesän ajaksi näiden passien laskutus päättyy automaattisesti, kun pelejäkään ei pelata. Kanavien osalta meillä on 1 kuukauden minimitilausjakso, eli voit halutessasi testailla Liigan tv-tuotetta kuukauden kerrallaan, eikä ole tarvetta sitoutua kokonaiseen kauteen.

 

Kiekkofanin viikko-ohjelma


Jääkiekon ystävien viikko starttaa heti maanantaina, kun tarjolla on Maanantaivalmentajat nimeä kantava ohjelma. Jokaisessa jaksossa Tuomas Nyholm perkaa vaihtuvan asiantuntijan kanssa alkavaa kiekkoviikkoa. Toistaiseksi Ika Lehkonen on ollut vakiokasvo asiantuntijan roolissa ja jokaisen joukkueen tilanteet ja huomionarvoiset kuviot käyty huolella läpi.

 

Joka toinen tiistai hypätään vanhan mestarin, eli Ari Vallinin matkaan. Tässä seurassa riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita, sekä sopivasti myös huumoria. Arska pääsee tottakai soluttautumaan sellaisiin paikkoihin, mihin kaikilla muilla ei ole pääsyä, joten mielenkiintoisia tarinoita luvassa. Vallinin seikkailut lämmittää sopivasti kiekkofanien mielen ja siitä päästään sujuvasti siirtymään illan pelien kimppuun klo 18:15 alkaen, jolloin lähetykset starttaa jokaisella paikkakunnalla.

 

DneoNHKW4AE2l8E.jpg

 

Keskiviikkoisin illan lähetykset alkaa Red Bull -läpimurto sarjalla, jossa päästään seuraamaan nuoria talentteja, kuten Kaapo Kakko, Rasmus Kupari, Anttoni Honka ja Mikko Kokkonen. Tämän jälkeen siirrytään paljon positiivista palautetta saaneen Liigalive 360 -studiolähetyksen pariin. Perinteistä poiketen tämä studio kestää aina koko pelikierroksen ajan. Kovimmat fanit voi napsauttaa pelin pyörimään telkkariin ja seurailla tabletin tai kännykän kautta studiota. Toki jos oma jengi ei illan aikana pelaile, niin studion avulla pääsee seuraamaan kätevästi koko kierroksen tilanteita ja lisäksi keskusteluissa pureudutaan ajankohtaisiin teemoihin.

 

Torstaisin ja perjantaisin ei tarjoilla mitään erityistä lisäohjelmistoa, mutta perinteiseen tyyliin liveotteluissa riittää paljon nähtävää. Pelikierroksilla on aina vaihteleva määrä otteluita, mutta yleensä perjantaisin on iso nippu matseja tarjolla. Ei muuta kuin kisaeväät valmiiksi ja vaikka jännityksen lisäämiseksi vähän vedonlyöntiä harrastelemaan.

 

Lauantaisin tottakai tuhti kierros matseja eetterissä ja lisäksi viikon toinen Liigalive 360 -studiolähetys. Studiolähetyksiä juontaa vaihtelevalla kokoonpanolla Tuomas Nyholm, Hanna-Riikka Kaski ja Suvi Puukangas. Lisäksi menossa mukana on aina myös asiantuntijoita joukosta Sean Bergenheim, Ismo Lehkonen, Saija Tarkki, Ari Vallin, Pekka Saravo ja Tomi Kallio. Tässä timanttisessa porukassa on paljon mestareita, kokeneita pelaajia, valmennusosaamista ja vahvaa kiekkotietämystä.

 

Viikko päättyy sunnuntaina Liigaviikko -ohjelmaan, jossa niputetaan kaikki viikon tärkeimmät tapahtumat ja käydään läpi mielenkiintoisimmat tähdet.

 

Esimerkkejä tv-sisällöistä

 

Ari Vallin -show

 

Liigalive 360 studiolähetyksen antia

 

RedBull Läpimurto

 

Ohjelmaopas ja aikataulut

 

Näet seuraavan viikon ohjelmiston, kun avaat Telia TV -palvelun ja sieltä Liiga -valikon. Tässä listassa on kaikki esitettävät ohjelmat ja ottelut, joten löydät helposti oikeaan aikaan ruudun äärelle. Mikäli jokin ohjelma sattuu menemään ohi silmien, niin voit katsoa sen Kirjaston kautta tallenteena. Kaikki lähetykset säilytetään 13kk ajan katseltavissa.

 

Screenshot_20181114-083636.jpg

 

Tarjolla myös paljon ilmaista sisältöä

 

Liigavahti
Liigavahti -sovelluksen saa ladattua älypuhelimiin tai tableteille (Android / iOS). Tarjolla on valtava määrä videoklippejä ja muuta lyhytvideosisältöä. Kaikki otteluiden koosteet, yksittäiset maalit, jäähyt yms pääsee näkemään tätä kautta. Sovelluksesta on hyötyä jopa jäähallissa, kun voit halutessasi katsella hienon maalin uusintana puhelimeltasi muutaman minuutin viiveellä. Lue lisää

 

Telia loves Liiga -Youtube kanava
Meiltä on paljon toivottu, että tuotaisiin Liigan videosisältöä myös Youtubeen. Sitä saa mitä tilaa ja nyt maksuttomia sisältöjä voi katsella helposti myös Youtuben kautta. Käytännössä kaikki ottelukoosteet tuodaan tänne ja lisäksi otteita muista valikoiduista ohjelmasisällöistä. Klipit ja koosteet katsottavissa nopeimmin Liigavahti -sovelluksella. Hyvä väylä tutustua meidän tv sisältöihin. Seuraa meitä

 

Telia loves Liiga -Facebook sivu
Lähes kaikilla on Facebook käytössä, joten suosittelen nappaamaan tämän sivun seurantaan. Seuraamalla pysyt menossa mukana ja pääset näkemään videosisältöjä, ajankohtaisia uutisia ja pääset osallistumaan erilaisiin kilpailuihin. Seuraa meitä

 

Telia loves Liiga -Instagram tili
Instassa pääsee kurkistelemaan kulissien taakse, kun Stories osioon kuvataan erilaisista tilaisuuksista ja tapahtumista videopätkiä, sekä tilille lisätään muutenkin aktiivisesti kuvia, videoita ja tarinoita. Seuraa meitä

 

Telia Yhteisö – Liiga osio
Yhteisö on ollut toiminnassa jo pitkään ja Liigan alkaessa käynnistettiin myös oma osio Liiga-aiheiseen keskusteluun. Täällä voit keskustella yleisellä tasolla Liigan kuvioista ja joukkueiden suorituksista. Lisäksi paikalla on paljon teknistä osaamista, joten voit myös kysellä vinkkejä Liigan katseluun ja laitteisiin liittyen. Liity mukaan

 

Mitä muuta?
Sisältöjen puolesta rahalle saa todellakin vastinetta, kun tarjolla on hurja määrä mielenkiintoista katseltavaa myös pelien lisäksi. TV:n sisällöt ja ottelut on toki se tärkein palikka tässä hommassa, mutta lisäksi on tarjolla myös 24/7 asiakaspalvelu chatin kautta, eli voit milloin vain olla yhteydessä meidän asiantunteviin asiakasneuvojiin.

 

Mikäli olet kiinnostunut tarttumaan meidän liittymätarjouksiin, niin Liigan saa kivasti niputettua myös näihin mukaan. Keskittämällä useampia palveluita saman asiakkuuden alle, niin saat rahallisesti kaikkein suurimman hyödyn.

 

Asiakkaiden palautteita

 

palaute1.PNG

 palaute2.PNG

 palaute3.PNG

 

Tilaa Liiga täältä ja saat todellakin rahalle vastinetta!

Liiga Yhteisössä.jpg