peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58106 Jäsentä
161809 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Liigavahdissa jo yli 1,7 miljoonaa videokäynnistystäModeraattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 380
1/1

Liigavahdissa jo yli 1,7 miljoonaa videokäynnistystä

liigavahtikuva.jpg

 

Liigavahti -sovellus on noussut nopeasti kiekkofanien suosioon ja tämä ilmainen palvelu onkin ladattu jo lähes 65 000 laitteeseen. Videoita palvelun kautta on katsottu jo yli 1,7 miljoonaa kertaa neljässä kuukaudessa. Katsojia ovat kiinnostaneet eniten jäähyt ja Kärpät.

 

Liigavahti on siis maksuton sovellus, jonka voi ladata älypuhelimeen tai tablettiin, jonka käyttöjärjestelmä on Android tai iOS. Palvelussa pääset valitsemaan oman suosikkijoukkueesi, jolloin saat heti etusivulle tiedon joukkueesi tulevista peleistä ja uusimmista videoista. Toki käytössäsi on koko videotarjonta ja voit katsella vaikka kaikkien otteluiden kaikki maalit ja muut kiinnostavat tilanteet. Videoita ja tapahtumia voit myös arvioida alla olevien kuvakkeiden mukaisesti, joko hurraamalla tai buuaamalla.

 

”Palvelua on kehitetty yhteistyössä aktiivifanien ja Liigaa satunnaisemmin seuraavan kiekkoväen kanssa. Tavoitteena on ollut luoda perinteisiä urheilusovelluksia helpompi tapa suosikkijoukkueen pelien seuraamiseen”, sovelluksen kehittämisestä vastaava Juhana Schulman kertoo.

 

Monet käyttäjät katsovat tilanteita uusintana Liigavahdista pelien aikana kotisohvalla tai jopa halleilla. Käyttäjiä on kiinnostanut eniten jäähyihin johtaneet tilanteet, jotka ovat kiinnostaneet enemmän kuin maalit. Tämä ei sinänsä yllätä, kun miettii kuinka paljon jäähyistä ja tuomioista on puhuttu myös kauden aikana sosiaalisessa mediassakin.

 

Liigavahti2.png

 

Suosituimmat joukkueet Kärpät ja Tappara

 

Suosituimmat joukkueet olivat runkosarjan aikana Kärpät, Tappara, HIFK ja TPS, joita seuraa yli kolmannes palvelun käyttäjistä. Vaikka Kärpät on palvelun seuratuin joukkue, niin sovellusta käytetään eniten Helsingissä (24%). Muut kärkikaupungit ovat Tampere (14%) ja Turku (8%).

 

Liigavahdin käyttäjät reagoivat myös innokkaasti videoklippeihin, sillä niihin on kertynyt kaikkiaan jo yli 400 000 reaktiota.

 

Sovellusta käytetään eniten peli-iltoina ja etenkin lauantai-iltana. Myös perjantai- ja keskiviikkoillat ovat käyttäjien suosiossa.

 

 

”Tosi kätevä ja hyvä kun kattoo ja seuraa muutenkin paljon jääkiekkoa!”

 

Muutamia asiakkaiden palautteita Liigavahti -sovelluksesta.

 

liigavahtitwiitti.PNGhttps://twitter.com/NysseNystrom/status/1057315951102836736

 

arvostelu1.PNG

arvostelu2.PNG

arvostelu3.PNG

arvostelu4.PNG

arvostelu5.PNG

 

”Sovellusta kehitetään jatkuvasti yhdessä käyttäjien kanssa. Kevään ratkaisupeleihin tuotiin uutena sisältönä pudotuspelinäkymiä, erilaisia listauksia, uusia hakuominaisuuksia ja ennen kaikkea kaikki Ari Vallin Shown jaksot ilmaiseksi”, Schulman kertoo.

 

Mitä sinä olet mieltä Liigavahdista? Kerro ajatukset tähän alle.

 

 

Lue myös nämä

Liigavahti esittely ja tarkemmat ohjeet

Tilaa Liiga-passi

Liiga Yhteisössä.jpg