peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52608 Jäsentä
151447 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Liity mukaan Liigan Viidenteen ketjuun!Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-07-2018
Kirjoituksia: 155
1/1

Liity mukaan Liigan Viidenteen ketjuun!

viidesketjuoikea.jpg 

 

 

Liiga-kausi on vihdoin polkaistu tämän syksyn osalta käyntiin. Haluamme Liigan televisiointioikeuksien myötä tuoda Liigan entistä lähemmäksi faneja ja tuoda uusia elämyksiä myös kotikatsomoon. Televisiossa ja muista mediakanavissa oletkin saattanut jo pongata mainoksia liittyen esimerkiksi Liigan Viidenteen ketjuun. Mikä tämä oikein on, ja miten tähän pääsee osallistumaan?

 

Kaikki lätkäfanit varmasti tietävät, että perinteisesti Liiga-pelit pelataan otteluissa neljän eri ketjun voimin. Nyt selostaja Jani Alkion ja asiantuntija Sean Bergenheimin luotsaamana olemme tuoneet peliin mukaan Viidennen ketjun, joka on kiekkofanien oma ketju. Liittymällä Viidenteen ketjuun, olet automaattisesti mukana arvonnoissa ja kilpailuissa joissa on mahdollisuus päästä lähemmäs omaa lempijoukkuetta, sekä kokea kiekkohuumaa täysin uudella tavalla. Viidennessä ketjussa mukana olijoiden kesken arvotaan koko kauden ajan Liigaan liittyviä elämyspalkintoja, sekä myös muita yllätyksiä ja tavarapalkintoja. Hyvässä lykyssä sinulla on siis mahdollista päästä vaikka ottelulähetyksiin mukaan.

 

Viidenteen ketjuun pääsee osallistumaan kuka vain, ja se ei edellytä esimerkiksi Liiga-passin omistamista, tai muutakaan meidän tuotettamme. Hommassa pääset alkuun luomalla pelaajakortin täältä.
Keksi siihen aluksi oma lempinimi ja täytä muutkin pyydettävät tiedot. Liitä mukaan myös kuva, joka saattaa näkyä telkkarissa suorassa ottelulähetyksessä. Viimeisenä valitset vielä oman suosikki-joukkueesi, jonka Viidenteen ketjuun haluat liittyä. 

 

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt pelaajakortin, homma on sillä kunnossa ja olet päässyt osaksi Liigan Viidettä ketjua. Osallistuminen ehdottomasti kannattaa, näillä näppäimillä arvotaan jo ensimmäinen Viidennen ketjun elämyspalkinto; Unohtumaton studiopäivä Jantan ja Seanin kanssa itselle ja kahdelle kaverille. Hymiö Onnellinen Vastaavia palkintoja on varmasti luvassa koko kauden ajan!

 

Kommentoi alle onko sinulla jotakin ideaa, tai ehdotusta minkälaisen elämyspalkinnon Liigan parissa haluaisit voittaa? Liigan jälkipelit ja muu aiheeseen liittyvä keskustelu käydään Yhteisön Liiga-osiossa, tervetuloa mukaan!

 

Mikäli sinulla on vielä hankkimatta oma Liiga-passi, käy nappaamassa se talteen verkkokaupasta

 

 

viidesketjuseanjantta.jpgSean Bergenheim ja Jani Alkio


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg