peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52608 Jäsentä
151447 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Mitä uutta alkavalle kaudelle?Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎29-01-2015
Kirjoituksia: 78
1/1

Mitä uutta alkavalle kaudelle?


telia_liiga_split_1440x800.jpg
Liigan lähetysoikeudet siirtyivät 6-vuotisella sopimuksella Telialle alkaen tulevasta kaudesta. Runkosarja polkaisee pian itsensä käyntiin ja kiekkokansa pääsee nauttimaan taas kotimaisesta lätkästä. Mitä uutta tuleva kausi sitten tuo tullessaan Liigan katselun osalta? Lähdetäänpä katsomaan, että mistä on kyse.

 

 

Joustavat tuotteet
Nyt on mahdollisuus valita. Ota haltuun kaikki Liigan ottelut tai katso vaan oman suosikkijoukkueen pelit. Ei sitovia sopimuksia eli voit katkaista tilauksen koska vain. Tuomme myös mahdollisuuden ostaa yksittäisiä otteluita, jos pelien ääreen ehtii vain harvemmin.
Liigan kanssa on myös toteutettu erilaisia yhdistelmäpaketteja ja niistä löytyy myöskin kooste.

 

Valitse sopiva Liiga-tuote itsellesi verkkokaupastamme!

Paremmat mikitykset
Alkavalla kaudella kuulet tolpan kilahdukset sekä muut äänet kentältä sekä hallilta huomattavasti paremmin kotikatsomoihin, kun mikrofonien määrä moninkertaistuu. Jatkossa käytössämme on 12 kertaa enemmän ääniraitoja kuin aiemmin. Voit halutessasi myös ottaa selostuksen pois ja nauttia vain halliäänistä, mutta selostajiemme tuomaa intohimoa on turha epäillä!

 

Enemmän kuvakulmia
Koko kuvauskalusto uusitaan tulevaa kautta varten, joten sitä kautta uudenlaiset kuvakulmat ovat mahdollisia. Kaikki pelit tehdään vähintään kahdeksalla kameralla, ja parhaimmillaan käytössä on 15 kameraa ottelua kohden. Aiemmin kahdeksan kameraa oli isoin tuotanto, joka oli käytössä lähinnä pudotuspeleissä. Myös ensimmäisiä 4K-lähetyksiä päästään testaamaan alkavan kauden pleijareissa. Tämän osalta viedään siis lähetysten laadukkuutta myös eteenpäin.

Uusittu studiokonsepti
Ensi kaudella studiot toteutetaan uudenlaisella virtuaalistudio-konseptilla nimeltään Liigalive 360°, joten myös studioiden määrä lisääntyy aiemmasta. Pääsääntöisesti studiot tulevat keskiviikkoisin ja lauantaisin. Suorassa lähetyksessä seurataan meneilläään olevia otteluita, myös erien aikana. Liigalive 360° poimii kiekkokierroksen mielenkiintoisimmat hetket eri paikkakunnilta ja vie katsojan sinne, missä tapahtuu. Studiota vetää tietysti asiantunteva Liiga-tiimi!

sudio.jpg

Aloita katselu alusta
Ottelun katsomisen voi aloittaa lusta nappia painamalla, vaikka olettu olisikin jo käynnissä. Näin ollen et spoilaannu ottelun tuloksesta! Lue lisää toiminteen käytöstä.

Liiga TV-kanava
Tämä näkyy kaikille Joukkuepassin, Liigapassin sekä All Stars –passin tilanneille. Kanavalla on mahdollisuus seurata kiekkokierrosta eripaikkakunnilta, sekä muuta ohjelmaa. Muuhun ohjelmistoon kuuluu mm. Ari Vallin Show, Maanantai-valmentajat sekä Liigaviikko.

Käy lukaisemassa lisää tiedotteestamme!

 

Laskutus poikki kesäksi
Liigapassien sekä Joukkuepassien laskutus katkaistaan automaattisesti kesän ajaksi. Maksat vain niiltä kuukausilta kun pelejä pelataan eikä sinun tarvitse itse lähteä miettimään paketin katkaisua.

Ilmaispelit
Valittuja pelejä näytetään kauden aikana myös TV5 ilmaiskanavalta. Liiga-kauden 2018-2019 aikana yhteensä 16 suoraa ottelulähetystä ennakkostudioineen. Runkosarjasta otteluita nähdään seitsemän ja kevään pudotuspeleistä kahdeksan. Myös Liigailta sekä Liigaviikko –ohjelmat näkyvät TV5 puolella.

Asiakastuki
Asiakaspalvelumme on kattavasti läsnä useissa eri kanavissa auttamassa niin Liigakysymysten kuin muidenkin askarruttavien asioiden parissa. Meidät tavoittaa esimerkiksi SoMesta, Jatkoajasta, puhelimitse sekä telia.fi sivujen 24/7 chat-palvelun kautta. Täältä löydät asiakaspalvelumme yhteystiedot sekä chat-palvelun ohjeen.

Mahdollisuus osallistua
Nyt tarjoamme faneille aidosti mahdollisuutta osallistua kehitykseen Liigan parissa ja palautteita kuunnellaan herkällä korvalla. Fanituksesta myös palkitaan eli Viidenteen ketjuun osallistuvilla on mahdollisuus päästä mukaan erilaisiin fanitapahtumiin. Luvassa on myös muita yllätyksiä sekä lätkäaiheisia tavarapalkintoja.

viidesketju_fans1.jpg

 

 

 


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg