Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63997
Kirjoituksia 174300

Mitä uutta alkavalle kaudelle?Highlighted

Mitä uutta alkavalle kaudelle?

Moderaattori
Viestejä 396 kpl

Mitä uutta alkavalle kaudelle?

1/1


telia_liiga_split_1440x800.jpg
Liigan lähetysoikeudet siirtyivät 6-vuotisella sopimuksella Telialle alkaen tulevasta kaudesta. Runkosarja polkaisee pian itsensä käyntiin ja kiekkokansa pääsee nauttimaan taas kotimaisesta lätkästä. Mitä uutta tuleva kausi sitten tuo tullessaan Liigan katselun osalta? Lähdetäänpä katsomaan, että mistä on kyse.

 

 

Joustavat tuotteet
Nyt on mahdollisuus valita. Ota haltuun kaikki Liigan ottelut tai katso vaan oman suosikkijoukkueen pelit. Ei sitovia sopimuksia eli voit katkaista tilauksen koska vain. Tuomme myös mahdollisuuden ostaa yksittäisiä otteluita, jos pelien ääreen ehtii vain harvemmin.
Liigan kanssa on myös toteutettu erilaisia yhdistelmäpaketteja ja niistä löytyy myöskin kooste.

 

Valitse sopiva Liiga-tuote itsellesi verkkokaupastamme!

Paremmat mikitykset
Alkavalla kaudella kuulet tolpan kilahdukset sekä muut äänet kentältä sekä hallilta huomattavasti paremmin kotikatsomoihin, kun mikrofonien määrä moninkertaistuu. Jatkossa käytössämme on 12 kertaa enemmän ääniraitoja kuin aiemmin. Voit halutessasi myös ottaa selostuksen pois ja nauttia vain halliäänistä, mutta selostajiemme tuomaa intohimoa on turha epäillä!

 

Enemmän kuvakulmia
Koko kuvauskalusto uusitaan tulevaa kautta varten, joten sitä kautta uudenlaiset kuvakulmat ovat mahdollisia. Kaikki pelit tehdään vähintään kahdeksalla kameralla, ja parhaimmillaan käytössä on 15 kameraa ottelua kohden. Aiemmin kahdeksan kameraa oli isoin tuotanto, joka oli käytössä lähinnä pudotuspeleissä. Myös ensimmäisiä 4K-lähetyksiä päästään testaamaan alkavan kauden pleijareissa. Tämän osalta viedään siis lähetysten laadukkuutta myös eteenpäin.

Uusittu studiokonsepti
Ensi kaudella studiot toteutetaan uudenlaisella virtuaalistudio-konseptilla nimeltään Liigalive 360°, joten myös studioiden määrä lisääntyy aiemmasta. Pääsääntöisesti studiot tulevat keskiviikkoisin ja lauantaisin. Suorassa lähetyksessä seurataan meneilläään olevia otteluita, myös erien aikana. Liigalive 360° poimii kiekkokierroksen mielenkiintoisimmat hetket eri paikkakunnilta ja vie katsojan sinne, missä tapahtuu. Studiota vetää tietysti asiantunteva Liiga-tiimi!

sudio.jpg

Aloita katselu alusta
Ottelun katsomisen voi aloittaa lusta nappia painamalla, vaikka olettu olisikin jo käynnissä. Näin ollen et spoilaannu ottelun tuloksesta! Lue lisää toiminteen käytöstä.

Liiga TV-kanava
Tämä näkyy kaikille Joukkuepassin, Liigapassin sekä All Stars –passin tilanneille. Kanavalla on mahdollisuus seurata kiekkokierrosta eripaikkakunnilta, sekä muuta ohjelmaa. Muuhun ohjelmistoon kuuluu mm. Ari Vallin Show, Maanantai-valmentajat sekä Liigaviikko.

Käy lukaisemassa lisää tiedotteestamme!

 

Laskutus poikki kesäksi
Liigapassien sekä Joukkuepassien laskutus katkaistaan automaattisesti kesän ajaksi. Maksat vain niiltä kuukausilta kun pelejä pelataan eikä sinun tarvitse itse lähteä miettimään paketin katkaisua.

Ilmaispelit
Valittuja pelejä näytetään kauden aikana myös TV5 ilmaiskanavalta. Liiga-kauden 2018-2019 aikana yhteensä 16 suoraa ottelulähetystä ennakkostudioineen. Runkosarjasta otteluita nähdään seitsemän ja kevään pudotuspeleistä kahdeksan. Myös Liigailta sekä Liigaviikko –ohjelmat näkyvät TV5 puolella.

Asiakastuki
Asiakaspalvelumme on kattavasti läsnä useissa eri kanavissa auttamassa niin Liigakysymysten kuin muidenkin askarruttavien asioiden parissa. Meidät tavoittaa esimerkiksi SoMesta, Jatkoajasta, puhelimitse sekä telia.fi sivujen 24/7 chat-palvelun kautta. Täältä löydät asiakaspalvelumme yhteystiedot sekä chat-palvelun ohjeen.

Mahdollisuus osallistua
Nyt tarjoamme faneille aidosti mahdollisuutta osallistua kehitykseen Liigan parissa ja palautteita kuunnellaan herkällä korvalla. Fanituksesta myös palkitaan eli Viidenteen ketjuun osallistuvilla on mahdollisuus päästä mukaan erilaisiin fanitapahtumiin. Luvassa on myös muita yllätyksiä sekä lätkäaiheisia tavarapalkintoja.

viidesketju_fans1.jpg

 

 

 

0 vastausta
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.