peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
57954 Jäsentä
161477 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Niko Ojamäki - Tapparan monipuolinen maalitykkiModeraattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 374
1/1

Niko Ojamäki - Tapparan monipuolinen maalitykki

custom-Custom_Size___nikoojamaki3.PNGNiko Ojamäki Tapparan maalitykki

Niko Ojamäki pelaa loistavaa kautta Liigassa tällä hetkellä. Porilaislähtöiselle pelaajalle muuttaminen Porista Tampereelle on selvästi ollut hyvä ratkaisu uran kannalta. Ojamäki on joukkueensa pistepörssissä kolmantena ja maalipörssissä ykkösenä, eli tulosta todellakin syntyy.


Tähän mennessä tehokkain kausi Ojamäellä oli Ässissä kaudella 2015 – 2016, jolloin 60 ottelussa syntyi tehot 16+17 = 33. Tämän kauden osalta taulussa on lukemat 49 ottelussa tehot 19+10 = 29. Voisi siis helposti veikata, että tästä kaudesta tulee myös tehojen puolesta hänelle kaikkien aikojen paras.

 

Ei mikään porilainen taparikollinen


Kovasta karvauspelistä ja taistelusta huolimatta Ojamäki pelaa todella puhtaasti. Tästä osoituksena jäähyminuutteja on kertynyt tämän kauden aikana vain 4, vaikka pelejä on kuitenkin kirjoitushetkellä takana jo 49 kappaletta. Vertailun vuoksi joukkueen parhaalla pistemiehellä Kristian Kuuselalla jäähyminuutteja on 12 ja eniten rangaistuksia Tapparassa on kerännyt tällä kaudella Valtteri Kemiläinen, jolla on koossa 49 jäähyminuuttia.


Ismo Lehkonen analysoi Ojamäen jäähyttömyyttä hyvin Liigalive 360 -studiossa


”Ei ole tosiaan porilainen taparikollinen. Ojamäki on paineistava jalkava kaveri, joka ajaa runkoon. Isoin juttu on kuitenkin se, että hän pyrkii lavalla ja vahvoilla käsillä riistämään kiekkoa. Toisaalta se on yllätys, kuinka vähän jäähyjä on kertynyt, kun miettii pelityyliä”


Ojamäki on toki itsekin kertonut, että pyrkii aina pelaamaan puhtaasti ja pysymään pois boksista. Tämä taktiikka tuntuu selvästi toimivan ja auttaa myös joukkuetta.

 

nikoojamaki4.PNG

 

Mahdollisuudet NHL areenoille

 

NHL kaukaloihin on toki tyrkyllä todella paljon pelaajia myös Suomesta, mutta asiantuntijoiden näkemysten mukaan myös Ojamäellä on sinne suuntaan pienet mahdollisuudet. Mikäli kehitys jatkuu positiivisena ja maalijyvän löytyminen ei jää vain tämän kauden ihmeeksi, niin kenties tulevaisuus onkin vielä taalajäillä. Tämä on kuitenkin faneille hienoa aikaa, kun pääsemme nauttimaan tämän taiturin otteista kotimaisessa Liigassa ja Tapparan paidassa.


Ojamäki on myös muuttanut omaa elämää kaukalon ulkopuolella paremmin urheilijalle sopivaksi.

 

”Porissa oli kaikki kaverit ja joka ilta jotakin menoa. Täällä Tampereella on nyt ehkä hieman rauhottunut ja keskittynyt myös lepäämiseen riittävästi.”

 

Mielenkiintoista seurata mitä Niko Ojamäki ja Tappara saavat loppukaudesta ja pleijareissa aikaan!

 

 

Niko Ojamäki show ja 4 maalia yhteen iltaan!

 

Lue myös nämä

Kaapo Kakko - tuleva NHL draftin ykkösvaraus

Tappara-Passilla seuraat joukkueen kaikki pelit

Liiga Yhteisössä.jpg