peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53004 Jäsentä
152300 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Pelicans ja SaiPa järjestivät huikean näytelmän Tallinnassa – kaukalokin hajosi taistelussaModeraattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 125
1/2

Pelicans ja SaiPa järjestivät huikean näytelmän Tallinnassa – kaukalokin hajosi taistelussa

pelicanssaipa.jpg

 

Tallinnassa pelattiin eilen toista kertaa Liiga-ottelu, kun ensimmäinen ottelu nähtiin viime vuonna Pelicansin ja HPK:n välillä. Tondiraba Areenalle oli eilen lähtenyt iso joukko suomalaisia jääkiekon ystäviä katsomaan Pelicansin ja SaiPa:n välistä kohtaamista. Ottelua seurasi kokonaisuudessaan hieman vajaa 5000 ihmistä, mikä on varsin hyvä määrä.


Ottelu oli todella viihdyttävää kiekkoa myös pelillisesti ja kentällähän riitti tilaa, kun Tallinnan areenalla on maksimikokoinen kenttä käytössä. Tasainen kamppailu taukosi kolmannessa erässä noin 20 minuutin ajaksi, kun raju taklaus hajotti hallin pleksin. Onneksi nokkelat asentajat saivat kaukalon kuitenkin kuntoon ja matsi päästiin pelaamaan loppuun saakka. Lopullinen ratkaisu ottelulle saatiin vasta voittomaalikilpailussa, kun Zynek Zohorna ratkaisi voiton Pelicansille, komealla rystynostolla. Pelicans lähti 3-2 voiton jälkeen tärkeiden pisteiden kanssa kotimatkalle.

 

 

Erityisottelun merkitys kiekkoyhteisölle


Telia TV:n lähetystä seuratessa huomasi, että tekijäporukka oli myös hyvällä sykkeellä liikenteessä ja selvästi nauttivat reissusta Tallinan ympyröihin. Telian tekijäporukasta oli matkaan lähtenyt Sebastian Waheeb, Jani Alkio, Pekka Saravo ja Ari Vallin. Erityisottelu vaati tottakai erityismiehet paikalle.

 

Ihmisten Instagram stooreista pystyi havaitsemaan, että tunnelma oli todella hyvä. Paikalla olevista moni kehui tunnelmaa hallissa, kun yleisö kannusti villisti omiaan ja tarjoilivat välissä jopa tanssiliikkeitä. Tämä tunnelma välittyi hienosti myös kotikatsomoihin, joten iso kiitos kaikille jotka pitivät tunnelmaa hallissa. Molempien joukkueiden fanit olivat syystäkin tyytyväisiä omien joukkueidensa otteisiin.

 

 

 

 

  

Sosiaalisen median keskusteluissa korostettiin tämän tyyppisen ottelun merkitystä, eli toivottavasti jatkossakin järjestetään perinteisestä arjesta poikkeavia otteluita. Tällainen yhteinen reissu yhdistää jääkiekkoa seuraavien mielestä faneja, joukkueita ja koko jääkiekkoyhteisöä. Useat kuitenkin korostivat sitä, että liian paljon tällaisia ei voi järjestää, jotta se tietynlainen hohto ja kipinä eivät sammu, vaan tilaisuudet pysyy erityislaatuisina.

 

Pelicansin valmentaja Ville Nieminen nosti lehdistötilaisuudessa ansaitusti esiin myös molempien joukkueiden huoltajien roolin. Nämä taustavoimat olivat raataneet hallilla puitteet sellaiseen kuntoon, että joukkueilla oli mahdollisuus lähteä tähän reissuun ja tapahtumasta tuli kaikin puolin onnistunut.

 


Pisteet
Pelicans:
#5 Santtu Kinnunen 1+1=2
#85 Jesse Saarinen 1+1=2
#20 Hynek Zohorna 0+1=1
SaiPa:
#13 Joni Nikko 0+2=2
#19 Cody Kunyk 1+0=1
#86 Tyler Morley 1+0=1
#17 Ahti Oksanen 0+1=1

 

Maalivahdit
Pelicans: #45 Juho Olkinuora 9+6+8+1=24
SaiPa: #35 Frans Tuohimaa 8+14+7+0=29

 

tilastoa.PNG 

 

Lue myös nämä

Jani ”Jantta” Alkio - konkariselostajan ajatuksia mikin takaa

Pidä katse kiekossa – Liigavahti tuo Liigan huippuhetket suoraan puhelimeesi

Telian Liiga -tuotteet ja sisällöt


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 125
2/2

Vs: Pelicans ja SaiPa järjestivät huikean näytelmän Tallinnassa – kaukalokin hajosi taistelussa

Mitäs mieltä muut oli Tallinan matsista? Onko tällaisille erityispeleille sijaa myös jatkossa?


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä