peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52964 Jäsentä
152190 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Pidä katse kiekossa – Liigavahti tuo Liigan huippuhetket suoraan puhelimeesiModeraattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 686
1/2

Pidä katse kiekossa – Liigavahti tuo Liigan huippuhetket suoraan puhelimeesi

Liigavahti.png

Kuvittele, että olet hallilla katsomassa Liiga-matsia ja suosikkijoukkueesi tekee juuri kauden komeimman maalin. Olisihan se kiva nähdä uudestaan, eikö? Tai olet töissä, mutta haluat nähdä Liigakierroksen tärkeimmät ottelutapahtumat kätevästi suoraan puhelimestasi otteluiden vielä ollessa käynnissä.

Telia Liigavahdilla tämä on mahdollista. Olit sitten kotisohvalla, töissä tai hallilla, Liigavahti tuo täysin uudenlaisen kokemuksen Liigan seuraamiseen.

 

Seuraa suosikkijoukkueesi otteita lähes reaaliaikaisesti

Liigavahdista näet suosikkijoukkueesi tärkeimmät pelitapahtumat lyhyinä videoklippeinä – täysin ilmaiseksi. Klipit tulevat Liigavahtiin jo pelin aikana, joten voit esimerkiksi katsoa hetki sitten tulleen maalin, jäähyn tai upean torjunnan uusintana Liigavahdista.

Voit myös kannustaa omaa joukkuettasi reagoimalla pelitapahtumaan ja seurata samalla muiden Liigafanien reaktioita. Täysin anonyymisti tottakai. Liigavahdin kautta voit myös jakaa klipin eteenpäin kavereillesi vaikka WhatsAppissa tai muissa somekanavissa.

Kaikki klipit jäävät talteen klippiarkistoon, joten voit palata kauden huippuhetkiin myös jälkikäteen. Liigavahdista löydät lisäksi Liigan otteluohjelman ja sarjataulukon. 

Liigavahti2.png

 

 

Tärkeimmät ottelutapahtumat ovat vain muutaman klikkauksen päässä


Liigavahdin käyttöönotto on äärimmäisen helppoa ja onnistuu kirjaimellisesti sekunneissa. Liigavahti on täysin maksuton sovellus, eikä sinun ei tarvitse olla Telian asiakas tai omistaa Telia tunnuksia.

Lataa ensin sovellus App Storesta tai Google Playstä. Ensimmäiseksi sovellus pyytää hyväksymään käyttöehdot, jonka jälkeen voit valita suosikkijoukkueesi. Seuraavaksi pääsetkin jo nauttimaan otteluiden huippuhetkistä ja ottelukoosteista.

 

Kehitämme Liigavahtia jatkuvasti ja julkaisemme uusia ominaisuuksia säännöllisesti myös tulevaisuudessa. Muista sallia ilmoitukset pelitapahtumista ja peliaikatauluista, niin Liigavahti ilmoittaa, kun tarjolla on jotain uutta katsottavaa.

 

Liigavahti toimii Apple ja Android -mobiililaitteilla. Tuetut käyttöjärjestelmät ovat:
- Android 4.4. ”Kitkat”, versio 19 tai uudempi

- iOS, versio 11 tai uudempi


Lataa ilmainen Liigavahti:
- App Store

- Google Play


Huom! Kokonaiset matsit näkyvät Telia TV -sovelluksessa Liigapassin, Joukkuepassin, Pelipassin tai All Star -passin tilaajille.

Kommentoi alle mitä pidät Liigavahdista. Kaikki palautteet, ideat ja kehitysehdotukset otetaan mieluusti vastaan. Tutustu myös Yhteisön Liiga-osioon ja osallistu keskusteluun. 


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
1 vastaus
Highlighted
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 125
2/2

Vs: Pidä katse kiekossa – Liigavahti tuo Liigan huippuhetket suoraan puhelimeesi

Dtqp4XvW4AEvEJe.jpg

 

Liigavahti -sovellus valittiin juuri vuoden parhaaksi ajanvietepalveluksi!

Kiitos kuuluu kaikille Liigan faneille, jotka ovat osallistuneet Liigavahdin kehitykseen. On ollut myös mukava seurata sovelluskauppojen arvosteluita, joissa on tullut paljon positiivista palautetta.

 

Pidä katse kiekossa! 


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg