Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62313
Kirjoituksia 170253

Pitsiturnaus tulee, oletko valmis?Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 914
1/1

Pitsiturnaus tulee, oletko valmis?

Viime vuoden Pitsiturnauksen finaalissa kohtasivat Pelicans ja TPS.Viime vuoden Pitsiturnauksen finaalissa kohtasivat Pelicans ja TPS.
Liigan preseason-kausi on aivan nurkan takana, kun perinteinen Pitsiturnaus järjestetään perjantaina 2.8. Rauman Kivikylän Areenalla. Turnaus on jaettu kahteen lohkoon. A-lohkossa turnausisäntä Lukko saa vastaansa Ässät ja HIFK:n. B-lohkossa toisistaan mittaa ottavat KooKoo, Pelicans ja TPS.

Koko turnaus viedään läpi yhden päivän aikana, joten pelit alkavat jo yhdeksältä aamulla. Alkulohkossa joukkueet pelaavat kerran toisiaan vastaan, jonka jälkeen lohkon kaksi parasta jatkavat semifinaaleihin. Turnaus huipentuu iltakahdeksalta pelattavaan finaaliin. Peliaika alkulohkoissa ja semifinaaleissa on 2x15 min ja finaalissa 2x20 min. Pronssiottelua ei pelata.

Otteluohjelma:

 

09:00 KooKoo - Pelicans

10:15 Lukko - Ässät

11:30 TPS - KooKoo

12:45 Ässät - HIFK

14:00 TPS - Pelicans

15:15 Lukko - HIFK

 

17:00 A1-B2

18:15 B1-A2

 

20:00 Finaali

Nyt jo 26. kerran järjestettävää Pitsiturnausta voidaan hyvällä syyllä pitää kaikkien aikojen legendaarisempana preseason-tapahtumana, johon liittyy roppakaupalla historiaa ja muistoja. Hauskoja tilastokummajaisiakin löytyy, kuten se, että länsirannikon veriviholliset Lukko ja Ässät on ”arvottu” joka vuosi samaan alkulohkoon. Sattumaako, joku voisi kysyä?

Viime vuonna turnauksen voittajaksi kruunattiin Lahden Pelicans, joka kukisti finaalissa kaksi edellistä Pitsiturnaus-pystiä pokanneen TPS:n maalein 2-0. Molemmat viime vuoden finalistit ovat siis mukana myös tänä vuonna ja uutena tulokkaana turnaukseen saapuu Kouvolan KooKoo.

Eniten pitsin turnausvoittoja on kisaisäntä Lukolla, peräti 9 kappaletta. Mestaruusputken 2012-2015 jälkeen on tosin ollut hiljaisempaa, joten olisiko jälleen Lukon vuoro pokata mestaruus vai saadaanko turnaukselle kokonaan uusi voittaja? Heitä arvauksesi kommenttikenttään.

 

Kaikki matsit suorana Telia TV:stä

 

Lätkä on parasta livenä, mutta jos et pääse paikan päälle Raumalle, voit tsekata kaikki Pitsiturnauksen ottelut suorina lähetyksinä Telia TV:stä preseason-kanavalta, joka löytyy kanavapaikalta 417. Jos sinulla ei ole maksuttomia Telia TV -tunnuksia, suosittelen luomaan ne samantien, niin vältyt viime hetken tilausruuhkalta. Tarkemmat käyttöönotto-ohjeet täällä.

Televisioimme elo-syyskuun aikana yhteensä 23 harjoitusmatsia ja nämä kaikki näet Liiga Preseason -passilla. Pitsiturnauksen lisäksi mukana on viime vuoden mestarin HPK:n 90-vuotisjuhlaturnaus ja yksittäisiä harkkapelejä. Tarkista koko otteluohjelma sivuiltamme. Harkkamatseissa äänessä ovat viime kaudelta tutut selostajat ja kommentaattorit.

Liiga Preseason -passin hinta on 14,90 ja sen voimassaolo päättyy automaattisesti preseason-otteluiden päätyttyä. Huomioithan, että jos sinulla on viimeistään 31.5. tehty, voimassaoleva Liiga-tilaus, saat Preseason-passin veloituksetta. Siinä tapauksessa aktivoi tilauksesi kirjautumalla telia.fi:hin tai Minun Telia -sovelluksen kautta. Katso alta tarkemmat ohjeet.

Telian kaapeli-TV -asiakkaille Liiga Preseason -passi kytketään automaattisesti, jos veloituksettoman paketin ehdot täyttyvät.

Tilaa Preseason-passi Omien sivujen kautta

 

 1. Kirjaudu osoitteessa telia.fi joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 2. Valitse Liittymäni ja palveluni > Telia TV -sovellus, Telia TV digiboksi tai Telia TV digiboksi laajakaistalla.
 3. Klikkaa kohtaa Kanavapaketit.
 4. Valitse Saatavilla-valikosta Liiga Preseason -passi. Jos Liiga-passisi on voimassa ja tilattu viimeistään 31.5., Preseason-passi näkyy valikossa hinnalla 0€.

 

Tilaus Minun Telia -sovelluksessa

 

 1. Tarvittaessa lataa sovellus Google Playsta tai App Storesta.
 2. Kirjaudu sovellukseen Telia-tunnuksella, pankkitunnareilla tai mobiilivarmenteella.
 3. Klikkaa alalaidassa olevaa puhelimen kuvaa ja valitse TV & Viihde valikosta Telia TV.
 4. Valitse Liiga Preseason -passi. Jos Liiga-passisi on voimassa ja tilattu viimeistään 31.5., Preseason-passi näkyy valikossa hinnalla 0€.


Jos preseason-kanava ei tilauksesta huolimatta näy, toimi näin:

 

 • Telia TV -sovellus: Kirjaudu ulos ja takaisin sisään Telia TV -tunnuksellasi
 • Telia TV digiboksi: Irroita virtapiuha hetkeksi seinästä
 • Telia kaapeli-TV: Tee kanavahaku uudelleen

 

Lue myös

0 tykkäystä