peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
57966 Jäsentä
161516 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Timanttista viihdettä kentällä ja studiossaModeraattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 374
1/1

Timanttista viihdettä kentällä ja studiossa

liigalive360.jpg


HPK:n ja Kärppien neljäs kohtaaminen Hämeenlinnassa tarjosi huikeata kiekkoviihdettä lauantaihin. Ritariareena oli myyty täyteen ja tunnelma oli sen mukaista myös katsomossa. Ottelu päättyi tiukan taistelun jälkeen Kärppien 4-2 vierasvoittoon.


Ensimmäinen erä alkoi HPK:n hallinnassa ja joukkue sai selvästi voimaa kannustavasta yleisöstä. Erätauolle mentiin kuitenkin 1-1 tasatilanteessa. Toinen erä oli jo Kärpiltä huomattavasti parempaa peliä ja joukkue löysi hyvän tehokkuuden myös maalien muodossa. Toiselle erätauolle lähdettiin Kärppien 3-2 johdossa. Viimeinen erä mentiin varsin tasaisella väännöllä, mutta Kärppien loistava joukkuepeli ja puolustus kesti täydellisesti. Ville Leskinen heitti erän lopulla vielä yhden tyhjiin, joten matsi päättyi lopulta 4-2.


Liigan katsojia viihdytettiin myös studion puolella, kun Suvi Puukangas hostasi ja asiantuntijoiden roolissa nähtiin Sean Bergenheim ja Ari Vallin. Perinteiseen tyyliin saimme nauttia viiltävästä analyysistä ottelun tapahtumista.

 

Illan erikoinen käänne nähtiin erätauolla, kun Ari Vallin oli haastettu laittamaan 50e seteli puvun rintataskuun taskuliinan paikalle, kuten Sauli Niinistölläkin oli kuluneella viikolla. Haasteen heitti Twitterin puolella Petteri Ahomaa. Studiossa oltiin tottakai yllytyshulluja ja näimmekin molemmat veljet setelit taskuissaan studion pöydän ääressä. Loistavaa reagointia!

 

IMG_20190427_175927.jpghttps://twitter.com/AhomaaPetteri/status/1122133830842953728

Meillä on tällä hetkellä katseltavana aivan huikea finaalisarja, jossa riittää tapahtumia ja nähtävää joka ilta. Ottelusarja on tällä hetkellä tasatilanteessa 2-2 ja seuraavassa ottelussa haetaan jo kolmatta kiinnitystä. Seuraava kamppailu nähdään Telia TV:ssä maanantaina 29.4. kun joukkueet kohtaavat Oulussa!

 

 

Ottelukooste

Liiga Yhteisössä.jpg