peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
59911 Jäsentä
165474 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Tutustu Liigaan maksutta – Liiga TV vapaassa katselussa koko loppuvuodenModeraattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 817
Kirjautuneena
1/1

Tutustu Liigaan maksutta – Liiga TV vapaassa katselussa koko loppuvuoden

V32_0269_yhteisö.jpg

Avasimme Liiga TV -kanavan ja siihen kuuluvat ohjelmakirjastot vapaaseen katseluun koko loppuvuoden ajaksi 31.12. asti.

Liiga TV -kanavan keskiössä on täysin uudella konseptilla toteutettu Liigalive 360° -studio-ohjelma, joka lähetetään aina keskiviikkoisin ja lauantaisin. Nelituntisessa livelähetyksessä keskustellaan päivänpolttavista aiheista ja seurataan illan kaikkia matseja yhdessä maan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Liigaliven lisäksi Liiga TV tarjoaa paljon muuta mielenkiintoista katsottavaa koko viikon ajaksi. Maanantaina vuorossa on Maanantaivalmentajat, jossa katse käännetään jo tulevan viikon otteluihin studioisäntä Tuomas Nyholmin johdolla. Asiantuntijoina nähdään muun muassa Ismo Lehkonen ja Sean Bergenheim. Tiistai-iltana vuoron saa puolestaan entinen Liiga-pelaaja Ari Vallin, jonka nimikko-ohjelma Ari Vallin Show kurkistaa Liigan kulissien taakse.

 

Keskiviikkoisin lähetettävässä Red Bull Läpimurto -dokumenttisarjassa seurataan Liigan nuorten huippulupausten esiinmarssia. Sarjan tähtinä nähdään Kaapo Kakko (TPS), Rasmus Kupari (Kärpät), Anttoni Honka (JYP) ja Mikko Kokkonen (Jukurit). Sunnuntai-iltana lähetettävä Liigaviikko summaa kuluneen viikon kiinnostavimmat tapahtumat niin kaukalosta, kuin sen ulkopuoleltakin.

Liiga TV -kanava avautuu automaattisesti kanavapaikalle 400. Jos käytössäsi on Telia kaapeli-TV, tee kanavahaku tarvittaessa uudestaan. Telia TV digiboksilla ja sovelluksella käytössä on ohjelmakirjasto, josta kaikki ohjelmat ovat katsottavissa myös jälkikäteen. 

 

Tämän lisäksi Liigalive 360° -ohjelma lähetetään livenä myös Telian Facebook-kanavalla 17.11. ja 1.12. Ota meidät seurantaan osoitteessa https://www.facebook.com/telialovesliiga/

Näin otat Telia TV:n käyttöön

 

Telia TV:n tilaaminen onnistuu joko verkkokaupastaasiakaspalvelusta tai kirjautumalla telia.fi:hin riippuen siitä, onko sinulla jo muita tuotteita meiltä vai ei. TV-palveluita ovat Telia TV digiboksi, Telia TV digiboksi laajakaistalla, Telia TV kaapelissa ja Telia TV sovellus älypuhelimiin tai tablettiin. Tsekkaa tarkemmat ohjeet täältä.

Capture.PNG


Liiga TV -kanavan saat nopeasti käyttöösi tilaamalla maksuttoman Telia TV sovelluksen näiden ohjeiden mukaisesti:

 

Jos et ole Telian asiakas eikä sinulla ole Telia TV –tunnuksia:

 

  1. Tilaa Telia TV tunnus verkkokaupastamme.
  2. Klikkaa Jatka, tunnistaudu mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla ja seuraa verkkokaupan ohjeita.
  3. Saat tilauksen jälkeen kaksi sähköpostia. Toisessa on tilausvahvistus ja toisessa linkki, jonka kautta saat luotua tunnukset Telia TV -sovellukseen.
  4. Asenna sovellus App Storesta tai Google Play –sovelluskaupasta ja kirjaudu tunnuksilla palveluun. Tietokoneella Telia TV toimii osoitteessa tv.telia.fi.

Huom. Jos sähköposti ei ole syystä tai toisesta saapunut, voit aktivoida palvelun kirjautumalla telia.fi:hin, valitsemalla Liittymäni ja palveluni > Telia TV -sovellus > Aktivoi tunnus.

 

Jos olet jo Telian asiakas, mutta sinulta puuttuu Telia TV tunnukset:

 

  1. Kirjaudu telia.fi:hin täällä joko Telia Tunnuksella, verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  2. Täytä sähköpostiosoitteesi ja hyväksy ehdot
  3. Lähetä tilaus

Telia TV –sovellus sisältää myös laajan elokuvavuokraamon ja ensimmäinen vuokraus on ilmainen. Sovellus toimii myös EU-maissa millä tahansa yhteydellä ja missä tahansa verkossa, joten pääset nauttimaan Liigasta myös reissussa.

 

Voit käyttää sovellusta viidellä eri laitteella ja katsoa suurinta osaa sisällöistä kahdella laitteella yhtä aikaa. Tsekkaa tarkemmat ohjeet ja käyttöönottovinkit sivuiltamme.