Erätaukojen videot

  • 29 November 2018
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

JYP-Saipa ottelun(To 15.11.2018) 1. erätauolla.lähetettiin jatkuvasti(loop) kahdesta maalista videota,epäselväksi ei ainakaan jäänyt kuka maalit teki,olisikohan erätaukojen videoklipeille myös  laajempia vaihtoehtoja käytettävissä?pätkia edellisistä otteluista kukaties...


2 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Erätaukojen ohjelmisto vaihtelee vähän tilanteen mukaan. Käytännössä keskiviikkoisin ja lauantaisin tulee erätauoilla #Liigalive360 studiolähetystä ja useamman pelin kierroksilla näytetään muidenkin paikkakuntien huippuhetkiä / maaleja. Jollakin kierroksella on näytetty myös joitain haastatteluja tai studiokeskustelujen uusintoja jne. Toki jos tulee vähämaalinen kierros, niin tuohon erätaukokoosteeseen tulee melko vähän materiaalia, joka sitten pyörii toistolla. Tehdään aina tilanteeseen sopivia valintoja erätaukoviihteeksi, jotta ei tarvitse tyhjää ruutua sentään tuijotella :smileyhappy:


 


Oletko muuten tykännyt #Liigalive360 studiolähetyksestä?

Ok,ainahan palveluissa(taukoklipit) kehittämisen varaa on.Toistaiseksi en ole juuri seurannut liigastudiota(#360),muutaman ottelun yksittäispassilla ostanut  ja miettinyt mitä lisäarvoa digi-liigapassi 24,90e/kk tuokaan viime kevään 14,90€/kk hintaan.Osa selain streamtekniikastakin(Silverlight) on jo vanhentunutta.Toisaalta kuitenkin mobiili+chromecast on toiminut ok.

Vastaa