Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62326
Kirjoituksia 170302

HIFK-Lukko -pelin selostajan puolueellisuusHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎18-12-2019
Kirjoituksia: 1
1/2

HIFK-Lukko -pelin selostajan puolueellisuus

Olisin halunnut lähetää vain palautetta mutta sellaista vaihtoehtoa en ainakaan heti löytänyt (parannusehdotus). Selostaja oli maansa myynyt kun Lukko meni ja voitti 18.12. Viimeinen maali kun lyötiin tyhjiin niin hyvä että sai sanottua maalintekijän kun oli niin murtunut. Ei jäänyt epäselväksi kumpi oli suosikkijoukkue.

 

Edit SannaMKoo: Otsikkoa hieman tarkennettu

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-07-2018
Kirjoituksia: 523
2/2

Vs: HIFK-Lukko -pelin selostajan puolueellisuus

Heippa @Miksa007 ja lämpimästi tervetuloa tänne Yhteisöön, kiva että löysit paikalle Hymiö Onnellinen

 

Olet ihan oikeassa paikassa, tänne saa ihan mielelläänkin lähetellä myös palautetta! Toki kaikki palautteet pystymme käsittelemään vain ilman asiakastietoja ja keskustelua asiasta käymme näin julkisesti. Meille voi myös laittaa yksityisesti palautetta yhteydenottolomakkeen kautta.

 

Kiitos kovasti palautteesta!

Selostajat jakavat kovastikin mielipiteitä; toisille joku tietty selostaja on ehdoton suosikki, mutta toisille taas jopa "ehdoton ei". Kaikki selostajamme ovat kuitenkin alansa ammattilaisia, ja toivottavasti meidän monipuolisesta ja suuresta selostajajoukkiosta löytyisi jokaiselle se oma suosikki. Hymiö Onnellinen Tuohon mahdolliseen puolueellisuuteen on vaikea kommentoida, selostajat kuvailevat peliä ja pelin tapahtumia aina omalla persoonallisella otteellaan, ja sitäkin voi tulkita monin eri tavoin. Olemme itseasiassa joistain peleistä saaneet palautetta selostajan puolueellisuudesta kummankin joukkueen kannattajilta. Eli toisen joukkueen kannattajajoukko näki että selostaja oli puolueellinen toiseen suuntaan, ja sitten taas päinvastoin. 

 

 

0 tykkäystä