Liiga laskutus maaliskuulta 2020

  • 15 April 2020
  • 9 kommenttia
  • 2 katselukertaa

  • Savumerkittäjä
  • 0 kommenttia

Miksi Telia laskutta maaliskuulta koko kuukauden maksun, vaikka ottelut päättyivät ennen kuukauden puoliväliä? Eikö olisi oikeudenmukaista puolen kuukauden veloitus?


9 kommenttia

Moikka @Atsaa ja lämpimästi tervetuloa Yhteisöön!


 


Liigapassin tai Joukkuepassin laskutus muodostuu sen kuukauden loppuun, kun pelejä pelataan. Maaliskuussa ehdittiin pelata useampi matsi ja toki sitten availtiin loppukuukaudeksi ilmaista sisältöä. Huhtikuusta eteenpäin ei luonnollisesti muodostu laskuja tältä kaudelta.


 


 

Aika tökerö rahastus Telialta. Alussa lupasitte, että laskutus katkeaa 13.3.,jolloin Liiga päätettiin päättää. Atvatenkin lopetitte televisiointimaksujen maksamisen liigalle kuin seinään. Tällaista on Telian touhu ollut aina, huonoa palvelua ja ahneutta. Hävetkää! 

Juuti sain kanssa laskun maaliskuulta, joka alkaa 9.3 ja päättyy 31.3. Liiga loppui 12.3 ja sanottiin ettei tarvi maksaa kk maksuja kun liiga loppui. Todella tärkeetä laskuttaa kolmesta päivästä lähes täysi maksu! On niin epäreilua, että Liiga on yksinoikeudella Telialla. Vaihtaisin heti, jos olisi vaihtoehto. Ruutu+ ajoista hinnat nousi ja palvelu on luokatonta. 

Mistä muodostuu hinta laskulle, jonka laskutuskausi alkaa 9.3 eli 4 päivää kerittiin pelaamaan, mutta hinta on silti 19e. Jos koko kuukausimaksu on 24,90e niin on aika omituinen laskutustapa jos neljä päivää maksaa lähes täyden hinnan. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Niinkuin @MinnaLN tuossa kertoikin, niin Liigan laskutus päätettiin maaliskuun loppuun. Liigan laskutuksesta on tarkemmat tiedot telia.fi Liiga-sivustolla ja siellä onkin avattu tätä asiaa. Maaliskuussa ehdittiin pelaamaan useampana päivänä useampi peli. Lisäksi avasimme kanavia kaikkiin Liiga-paketteihin C More Hits -kanavan maaliskuun loppuun asti. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

@jxxxu@  kirjoitti:

Mistä muodostuu hinta laskulle, jonka laskutuskausi alkaa 9.3 eli 4 päivää kerittiin pelaamaan, mutta hinta on silti 19e. Jos koko kuukausimaksu on 24,90e niin on aika omituinen laskutustapa jos neljä päivää maksaa lähes täyden hinnan. 




Tätä en nyt pääse tarkemmin katsomaan kun en asiakastietoja pysty tarkistamaan. Mutta laskutuskausi Liigan osalta siis on jatkunut koko maaliskuun, eli ei ole päättynyt 13.3. päivälle.

Kunniamerkki +3

Tämä oli kyllä niin törkeää, kuin olla voi. Telia ei tietenkään tarjoa minkäänlaista kompensaatiota tästä. Muutama viikko jotain yksittäistä seemoore kanavaa ei paljon lämmittänyt. 

Moikka @Bisse84! Liigan laskutus on meillä niiltä kuukausilta, joina pelejä pelataan, ei peli- tai päiväkohtainen. Liiga- ja Joukkuepassilla pääset katsomaan maksutta Super Series 3v3 -turnausta elokuussa. Tämä koskee niitä, keillä on jo ko. paketit sekä uusia asiakkaita, ketkä ottavat jommankumman paketeista tässä kesällä :) 

Kunniamerkki +3

Kiitos vastauksestasi Salli. En ole enää liigan tilaaja. 

Vastaa