Liiga live otteluseuranta ja jälkilöylyt

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Tässä ketjussa käydään keskustelua pelien tapahtumista otteluiden aikana ja niiden jälkeen. Sana on vapaa!

- Heitä tulosveikkauksia
- Kommentoi otteluiden tapahtumia ennakkoon, otteluiden aikana ja niiden jälkeen
- Nosta parhaita suorituksia liigavahdista muiden nähtäville
- Laita kuvia hallilta tai kotikatsomosta

53 kommenttia

Pelicans on viemässä näillä tuloksilla 3. sijan runkosarjassa ja jättää TPS:n neljänneksi.

HPK ja HIFK nappaamassa suorat pudotuspelipaikat ja Lukko jäämässä sijalle 7. ja päätymässä säälipleijareihin jotka alkaa lauantaina.

JYP säilyttämässä viimeisen pleijaripaikan!

Pari maalipoimintaa ensimmäisestä erästä

Kristian Kuusela Tappara Katso täältä

Severi Lahtinen Pelicans Katso täältä

View this post on Instagram

Runkosarjan viimesen kierroksen ensimmäisissä erissä tehtiin yhteensä 11 maalia! Tässä muutama poiminta ?? . . #liiga #liigavahti #telialiiga

A post shared by Telia ❤ Liiga (@telia_loves_liiga) on

Suosittelen katsomaan molemmat. Nyt on meinaan jätkillä PEHMEITÄ KÄSIÄ!

Toiset erät tiukasti käynnissä ja nyt katsotaan mihin suuntaan tilanteet muuttuu

Muistakaa ladata Liigavahti omiin luureihin!

Oliwer Kaski siiiiiiiiiiiiiiirtää Pelicansin 3-0 johtoon vanhanaikaisella. On se kova!

Samalla kaikkien aikojen pörssissä Jutilan edelle. Vieläkö tulisi pari paunaa lisää?

HIFK - Ässät 1-0

HPK - Tappara 0-1

Ilves - Lukko 1-1

Näillä tuloksilla HIFK ohittaisi HPK:n sarjataulukossa!

Ässät tasoittanut ottelun HIFK:ta vastaan ja samaan aikaan Lukko siirtynyt Ilvestä vastaan 2-1 johtoon.

Lukko tällä hetkellä kiinni sijassa 5. ja HIFK jäämässä sijalle 7.

Koko kansan Kaapo Kakko siirtänyt TPS:n jo 3-1 johtoon. Tuleva NHL draftin ykkösvaraus näyttää, että kauden tärkeimpiä pelejä varten ollaan iskussa!

TPS - SaiPa 3-1

Näillä tuloksilla siis JYP säilyttämässä viimeisen pudotuspelipaikan ja Sport putoaa jatkosta. HIFK jäämässä sijalle 7 ja joutumassa säälipleijareihin, mutta vielä yksi erä otteluista jäljellä.

Runkosarja on ohitse ja tässä lopullinen tilanne.

Tiukassa seurannassa ollut pleijaripaikkojen kamppailu päättyi siten, että Lukko sijalle 7. ja säälipleijareihin. JYP nappasi viimeisen pleijaripaikan ja Sport lähti kesälomille.

Malte oli pörssikärjistä paras tänään ja nappasi sekä maalipörssin että pistepörssin voiton. On se vaan kova jätkä Kouvolasta!

Tunnin päästä mennään!

Tänään siis ratkeaa jatkoon menevät joukkueet, joten isoilla panoksilla iltaan. Kärpät ja Tappara odottaa varmasti myös mielenkiinnolla, että ketä saavat vastaansa puolivälierissä.

Kumpaa matsia porukka aikoo seurailla?

Ilves - SaiPa

Ottelu on lähtenyt varsin vauhdikkaasti liikenteeseen, kun 7min pelin jälkeen kapteeni Suomi vei Ilveksen 1-0 johtoon. Vain 5min myöhemmin SaiPa tuli tasoihin Nättisen maalilla. Viihdettä ja tapahtumia on tänään tarjolla.

Lukko - JYP

Toistaiseksi ottelu etenee maaleitta, mutta Lukolla on ollut rutkasti maalipaikkoja. Alku on ollut aivan täysin raumalaisten hallintaa ja vain hyvä maalivahtipeli ja tiivis puolustuspelaaminen on pelastanut JYP:n takaiskuilta. Jyväskylän porukka napsii myös tarpeettomia jäähyjä, joten RD saattaa pitää pojille puhuttelua erätauolla.

Tampereella on ensimmäinen erä pelattu ja Ilves johtaa ottelua 2-1.

Katsokaa tämä maali, kuinka Flood nousee puolustajan tontilta ja vie Ilveksen 2-1 johtoon. Tyyyyyyylikäs maali!

JYP pääsi erän edetessä hieman paremmin peliin mukaan, mutta silti tämä oli täysin Lukon erä. Kuten jarkko Immonen sanoi haastattelussa, niin joukkueen pitää päästä pelaamaan enemmän 5vs5 peliä ja pysyä pois boksista. Nähtäväksi jää, miten toiseen erään lähdetään, mutta 1. erän jälkeen Lukko johtaa 1-0.

Tässä Janne Keräse komea ohjurimaali, jota tarkisteltiin myös videoltakin useampaan kertaan!

Samaaaaaan aikaan tapahtuu molemmilla paikkakunnilla. SaiPa pääsee pelaamaan ylivoimaa ja aivan yv:n lopulla Robin Salo tasoittaa ottelun. Kolme minuuttia toista erää jäljellä ja erittäin tasaisissa tilanteissa edetään. En ihmettelisi vaikka tänäänkin mentäisiin jatkoille.

Raumalla Lukko on mennyt peräti 3-0 johtoon Ville Heinolan ja Rony Ahosen maaleilla, joten JYP:n kesäloma alkaa olla lähellä. Ei vaan tänään riitä millään, ellei viimeiseen erään löydy jotain aivan erilaista vaihdetta. Parhaiden pelaajien pitäisi olla parhaita näillä ratkaisevilla hetillä, joten odottaa sopii että Jarkko Immonen ottaisi joukkuetta reppuselkään!

4 tuntia ja kiekko putoaa jäähän!

Tänään siis kaksi tulikuumaa pleijarikamppailua tarjolla.

Pelicans - HIFK

Lue ottelusarjaennakko täältä

TPS - HPK

Napataan tänään taas matseja tarkempaan seurantaan, kun kaksi ottelusarjaa on katkolla ja kaksi muutakin mielenkiintoisia vääntöjä...

HIFK - Pelicans (ottelusarja 2-1)

HPK - TPS (ottelusarja 2-1)

Ilves - Kärpät (ottelusarja 0-3)

Lukko - Tappara (ottelusarja 0-3)

Tappara ja Kärpät voi siis lunastaa jo tänään välieräpaikat.

Onko porukalla veikkauksia matseihin?

Ilves pelaa selkä seinää vasten, mutta on tullut tänään taistelemaan.

Tämän päivän pelit paketissa!

Kärpät ja Tappara jyräsivät rutiinilla voittoon ja samalla otteluvoitoin 4-0 suoraan välieriin.

Pelicans - HIFK ja TPS - HPK jatkavat omia kamppailujaan perjantaina, jolloin nämäkin ottelusarjat on katkolla.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Vielä kun vastustajan kunnioittaminen leviäisi kaukalon sisään. Tässäkin pudotuspelikaudessa on ollut joitain aivan törkeitä yksilösuorituksia kohdistuneena vastustajiin ihan loukkaamistarkoituksessa.

@Purnipsi@  kirjoitti:

Siirsin tämän kommentin otteluohjelmasta tänne varsinaiseen tarinaketjuun :smileyhappy:

Tuo on ihan totta, että peli pitäisi olla kovaa mutta puhdasta. Se on aina sääli jos joku pelaaja loukkaantuu juuri tärkeimpien pelien aikaan. Kohtuullisen paljon on kyllä tuomittu myös pelikieltojakin.

Toivottavasti pleijarit sujuu loppuun tyylikkäästi!

Miten *******ssa voi olla aina noin munatonta toi ns. asiantuntijoiden keskustelu???

Todella vaikeaa löytää mistä palaute menisi lähetyksen tekijöille/asiantuntijoille.