Liiga live otteluseuranta ja jälkilöylyt


Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15


 


Tässä ketjussa käydään keskustelua pelien tapahtumista otteluiden aikana ja niiden jälkeen. Sana on vapaa!


 


- Heitä tulosveikkauksia
- Kommentoi otteluiden tapahtumia ennakkoon, otteluiden aikana ja niiden jälkeen
- Nosta parhaita suorituksia liigavahdista muiden nähtäville
- Laita kuvia hallilta tai kotikatsomosta


53 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15


 



 


 


Tänään täysi kierros pelejä!


Sarjataulukossa mielenkiintoiset tilanteet, kun kärjessä liitää Pelicans ja viime kauden jumbo Ässätkin painaa puhtaalla pelillä kärkipaikoilla.


 


Mitäs veikkauksia tämän illan matseihin? 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Tänään jälleen mielenkiintoinen kierros ja 4 ottelua.


 


Ilves - KalPa


KooKoo - TPS


Lukko - JYP


SaiPa - Pelicans


 


Yksi mielenkiintoinen seurattava tälle illalle on, että saako Ilves vihdoin pistetilin auki tai jopa voiton. Kokoonpanoon on saatu mukaan Arttu Ruotsalainen suoraan Buffalosta.


 


Laitetaas hiukan elos tähänkin kettinkiin.

Olen ja ollaan tyttären kanssa käyty katsomassa kymmeniä ja taas kymmeniä HIFK:n matseja. Kohtalaisen tauon jälkeen oltiin eilen HIFK - SaiPa matsissa. Ikävien sattumien johdosta jouduimme suuntaamaan pyörätuolikatsomoon (E1). Katsomon osassa ei sinänsä mitään vikaa, mm. näkyvyys kaukaloon oli hyvä.

Matsi eteni mukavasti jo 6 - 2 tilanteeseen, sitten alkoi SaiPa hiipiä iholle, tilanne olikin hiukan ennen loppua 6 - 5. Valitettavasti jouduimme tässä vaiheessa poistumaan, kun arvioimme matsin keston pieleen ja invataksin piti olla odottamassa meitä. No, eihän se ollut vielä tullut ja odotimme ulkona turhaan 15min. Tämä aika olisi mieluummin vietetty katsomassa ottelun jänniä loppuhetkiä, mutta jouduimme seuraamaan tilanteita kännykän kautta.  Pelikellon näyttäessä 59 min. SaiPa oli tasoittanut tilanteeksi 6 - 6. Jatkoaika maaliton, onneksi VL - kisa toi voiton kotiin.

 

Ps. Invataksin odottelumme havainnut ystävällinen toimitsijarouva tuli antamaan meille arvokkaan vinkin, seuraavaan matsiin noutoa tilatessa on hyvä mainita, että kujettaja tulee hakemaan meidät hallin sisätiloista, varsinkin talven tullessa vinkki on todella käyttökelpoinen.

Vastaa