peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
56496 Jäsentä
158620 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Liiga-passin toukokuun laskutusVakiokalustoa ☆
Rekisteröitynyt: ‎30-08-2018
Kirjoituksia: 162
31/33

Vs: Liiga-passin toukokuun laskutus

Eiköhän sillä head of hockeyllakin ole ihan telia.fi päätteinen sähköpostiosoite, sinne vaan jos siltä tuntuu. Kaverihan tosin taisi äimistellä miten Liiga-tilauksia ei käydäkään tekemässä kivijalkakaupassa ja samalla mahdollisesti haksahtamassa muihin tyrkytyksiin, joten sähköpostikin saattaa olla hänelle vähän turhan moderni ja vieras viestintäkanava. Mutta yrittänyttä ei laiteta.

0 tykkäystä
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-07-2018
Kirjoituksia: 332
32/33

Vs: Liiga-passin toukokuun laskutus


@Clunssila  kirjoitti:

 

Vastaisiko joku viisas vielä yhteen kysymykseen: Milloin pitää irtisanoa tämä joukkuepassi, ettei tarvitsisi enää maksaa mitään? 2 viikkoa ennen syyskuun alkua? Vai onko tuo "heti" tällä kertaa totta? Voinko tehdä irtisanomisen jo nyt siten, että palvelu katkeaa vasta elokuun lopussa? Viimeksi kun tätä yritin, se katkesi 2 viikon jälkeen.

 


Toukokuulta veloitus oli tosiaan 13,90 euroa ja tämä kattaa myös elokuun preseason -pelit. Harmi kuulla että tämä ei ole ollut selkeä! Otamme näistä saamistamme palautteista ehdottomasti koppia, sillä tarkoitus ei ole millään muotoa viestiä epäselvästi.

 

Kanavapaketeissamme on 30vrk minimitilausjakso, ja jos tämä on jo täynnä, niin kanavalla ei ole erillistä irtisanomisaikaa. Näin ollen kun haluat irtisanoa kanavapaketin, se päättyy samantien. Asiakassivujen kautta irtisanominen onnistuu itsepalveluna, mutta irtisanomisen ajastaminen ei sieltä ole mahdollista. Eli kun irtisanominen tulee kohdallesi ajankohtaiseksi, voit asioida asiakassivujen kautta silloin kun sinulle parhaiten sopii, ja kanava irtisanoutuu muutamien minuuttien kuluessa. Ja toki asiakassivujen kautta chattimme on tavoitettavissa vuorokauden ympäri, eli jos mitä vain kysyttävää herää niin sielläkin autamme mielellämme!

Telia Yhteisö on nyt myös Laiteyhteisö.jpg
0 tykkäystä
Highlighted
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-07-2018
Kirjoituksia: 332
33/33

Vs: Liiga-passin toukokuun laskutus


@MMALINEN  kirjoitti:

 Kelle tämmönen sähköpostiosote menee  telia-email@telia.fi

 oli  telian nettisivuilla   meneekö pääkonttoriin   vai  onko  sinne vaan postiosote 

 ihan vaan siksi  haluan tietää  että haluan yhteyden  pääkonttoriin missä päätetään asioista kun   asiakaspalveluhan tekee vaan sen mitä niitten on käsketty tekeen  ei ne päätä asioista .


Kyseiseen sähköpostiosoitteeseen lähetetyt viestit ohjautuvat asiakaspalveluumme. Suosittelen kuitenkin aina yhteydenottolomakkeella lähestymistä, koska tällöin saamme myös tarvittavat tiedot viestin lähettäjästä mahdollista vastausta, tai viestin muuta käsittelyä varten. 

 

Yhteydenottolomakkeen kautta saadut palautteet ohjaamme myös eteenpäin, eli sikäli tuota voi hyvin myös hyödyntää palautteen lähetykseen vaikka palautetta ei suoraan asiakaspalveluun halua kohdistaakaan. Pääkonttoriin ei siis erillistä suoraa sähköpostiosoitetta löydy lainkaan.

Telia Yhteisö on nyt myös Laiteyhteisö.jpg