Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63876
Kirjoituksia 173958

Liigaa kahdella laitteellaHighlighted

Liigaa kahdella laitteella

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

Liigaa kahdella laitteella

1/2

Voiko liigaa katsoa kahdella eri laitteella kahdessa eri osoitteessa samalla tilillä? Vai mitä tuo tarkoittaa että kaksi voi katsoa samaan aikaan? 

0 tykkäystä
1 vastaus

Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 065 kpl

2/2

Hyvää huomenta, @jxxxuHymiö Onnellinen

 

Kyllä, kahdella eri laitteella voit katsoa samaan aikaan Liigaa kyseisellä Telia TV tililläsi. Tässä on lisäksi kysymykseesi virallisempi vastaus Yhteisön Liiga-osiossa..

 

Montaa peliä voin katsoa samaan aikaan?

Jos sinulla on käytössä digiboksi tai kaapelikortti, voit katsoa digiboksilta tai kaapelikortilta yhtä matsia ja lisäksi Telia TV -sovelluksella kahdella laitteella yhtä aikaa. Jos käytössä on pelkkä Telia TV -sovellus, voit katsoa kahdella laitteella yhtä aikaa. Tästä aiheesta on paljon toiveita esitetty ja siksi haluttu toteuttaa näin, että tarjotaan joustavia mahdollisuuksia.

Huom! Jos käytät Chromecastia, laita ensin cast-toiminto päälle ja valitse haluamasi kanava vasta sen jälkeen. Muussa tapauksessa mobiililaite ja Chromecast rekisteröityvät kahdeksi eri laitteeksi, eikä katselu onnistu enää toisella mobiililaitteella.

 

 

Lähde:

https://yhteiso.telia.fi/t5/Liigaohjeet/Liiga-kanavapaketit-tekniikat-ja-sisallot-Q-amp-A/m-p/165405...

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.