Liigan laskutus


Minkä takia minulta laskutetaan Liigasta kesän aikanakin? Viime kesänä tehtiin samoin.


7 kommenttia

Huomenta! Tarvitsen hieman tarkennusta :smileyhappy: Mitä tarkoitat kesän ajalta? Mikä kanavapaketti sinulla on ja miltä ajalta lasku on? Meillä on jälkikäteinen laskutus, eli kesää ei ole laskutettu vielä keneltäkään.

Viime kesänä laskutettiin koko kesä. Koko ajan laskutetaan, vaikka peliäkään ei pelata. Minulla on Liiga-passi.

Onko sinulla yhdistelmäpaketti jossa on C More tai Viasat esimerkiksi Liigan kanssa näkyvissä?

Ei ole muuta kuin Liiga.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

@GnothiSeauton tuo tulisi melkeinpä tarkistaa asiakaspalvelussamme, jossa päästään katsomaan laskutietojasi lähemmin. Oletko saanut nyt ihan hiljattain laskun Liigasta? Jos olet, niin se lienee maaliskuun ajalta. Kuten @ReOlivia mainitsi, niin yhdistelmäpaketteja laskutetaan tällä hetkellä kesähinnoin, mutta pelkkää Liigaa ei tietenkään tule nyt laskuttaa, kun ei pelatakaan.


 


Voit ottaa meihin yhteyttä esim. chatin kautta, jossa olemme näin viikonloppuisinkin paikalla kellon ympäri. Tässä kootusti kaikki meidän asiointikanavamme


 


Lisätietoa Liigan laskutuksesta löydät puolestaan täältä linkistä

Minulla on laajakaista + Liiga. Lasketaanko se siis yhdistelmäpaketiksi, jota laskutetaan samoin ympäri vuoden? Jos näin, miksi asia on näin? Miksi kukaan ei kertonut tilausta tehdessä? Nyt maksan siis tyhjästä ja vain täysin ylihintaista laajakaistaa?

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

Vaikuttaa nyt siltä, että sinulla on meidän laajakaista, Telia TV sekä Liiga-passi. Tällaisesta yhdistelmäpaketista maksat samaa hintaa kuukaudessa koko sopimuskauden ajan, eli niin sanottua kesätaukoa tällaisessa paketissa ei ole. Nyt en kuitenkaan sen tarkemmin pysty asiaa varmistamaan ja suosittelenkin, että otat yhteyttä meidän asiakaspalveluun, niin saadaan katsottua tarkemmin sopimustasi.

Vastaa