Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65952
Kirjoituksia 178577

Liity mukaan Liigan Viidenteen ketjuun!Liity mukaan Liigan Viidenteen ketjuun!

Moderaattori
Viestejä 531 kpl

Liity mukaan Liigan Viidenteen ketjuun!

1/1

viidesketjuoikea.jpg 

 

 

Liiga-kausi on vihdoin polkaistu tämän syksyn osalta käyntiin. Haluamme Liigan televisiointioikeuksien myötä tuoda Liigan entistä lähemmäksi faneja ja tuoda uusia elämyksiä myös kotikatsomoon. Televisiossa ja muista mediakanavissa oletkin saattanut jo pongata mainoksia liittyen esimerkiksi Liigan Viidenteen ketjuun. Mikä tämä oikein on, ja miten tähän pääsee osallistumaan?

 

Kaikki lätkäfanit varmasti tietävät, että perinteisesti Liiga-pelit pelataan otteluissa neljän eri ketjun voimin. Nyt selostaja Jani Alkion ja asiantuntija Sean Bergenheimin luotsaamana olemme tuoneet peliin mukaan Viidennen ketjun, joka on kiekkofanien oma ketju. Liittymällä Viidenteen ketjuun, olet automaattisesti mukana arvonnoissa ja kilpailuissa joissa on mahdollisuus päästä lähemmäs omaa lempijoukkuetta, sekä kokea kiekkohuumaa täysin uudella tavalla. Viidennessä ketjussa mukana olijoiden kesken arvotaan koko kauden ajan Liigaan liittyviä elämyspalkintoja, sekä myös muita yllätyksiä ja tavarapalkintoja. Hyvässä lykyssä sinulla on siis mahdollista päästä vaikka ottelulähetyksiin mukaan.

 

Viidenteen ketjuun pääsee osallistumaan kuka vain, ja se ei edellytä esimerkiksi Liiga-passin omistamista, tai muutakaan meidän tuotettamme. Hommassa pääset alkuun luomalla pelaajakortin täältä.
Keksi siihen aluksi oma lempinimi ja täytä muutkin pyydettävät tiedot. Liitä mukaan myös kuva, joka saattaa näkyä telkkarissa suorassa ottelulähetyksessä. Viimeisenä valitset vielä oman suosikki-joukkueesi, jonka Viidenteen ketjuun haluat liittyä. 

 

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt pelaajakortin, homma on sillä kunnossa ja olet päässyt osaksi Liigan Viidettä ketjua. Osallistuminen ehdottomasti kannattaa, näillä näppäimillä arvotaan jo ensimmäinen Viidennen ketjun elämyspalkinto; Unohtumaton studiopäivä Jantan ja Seanin kanssa itselle ja kahdelle kaverille. Hymiö Onnellinen Vastaavia palkintoja on varmasti luvassa koko kauden ajan!

 

Kommentoi alle onko sinulla jotakin ideaa, tai ehdotusta minkälaisen elämyspalkinnon Liigan parissa haluaisit voittaa? Liigan jälkipelit ja muu aiheeseen liittyvä keskustelu käydään Yhteisön Liiga-osiossa, tervetuloa mukaan!

 

Mikäli sinulla on vielä hankkimatta oma Liiga-passi, käy nappaamassa se talteen verkkokaupasta

 

 

Sean Bergenheim ja Jani AlkioSean Bergenheim ja Jani Alkio

Vastaa