Selostaja Osk Saari peli HIFK-PELICANS 26.12.2019

  • 26 December 2019
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

Miksi ihmeesä TAAS KERRAN pelin selostaja oli puolueellinen, eli hifkin puolella ja tämä oli niin selkeästi huomattavissa, TE ETTE VOI VASTATA ETTÄ KUULOSTAA MUKA MOLEMPIEN JOUKKUEEN KANNATTAJIEN MIELESTÄ SILTÄ. Juha-Matti Aaltosen laukaus täydellisesti epäonnistui hänen mielestä, sitten hän luetteli Pelicansin maalivahdin päästämät maalit, muttei kommentoinut ollenkaan vastaavasti Tuohimaan päästämiä myös 2 maalia!! Vaikeni ääni kun Pelicans pyöritti peliä. Tilanteet selostetaan kiihkeästi,"et nyt ollaan jo maalilla(hifk)vakkei todellisuudessa pelaajat olleet lähelläkään maalintekoa". Selostaja mainitsi jossain vaiheessa pelicansin pelaavan "divari tai duunari" kiekkoa->saisit Oskari HÄVETÄ tollaisesta sanonnasta, kun pelataan kuit. liigaa. Etkä taida muutenkaan olla tässä ajassa selostaessasi pelejä. KUUNNELKAA SELOSTAJAT OMAT SELOSTUKSENNE MILTÄ NE KUULOSTAA OMAAN KORVAANNE!!!!!!!

Ensi kaudelle joka joukkueelle oma selostaja, sillä eihän maajoukkueiden,esim.Suomen pelejä selosta FIN-CZE PELISSÄ sekkiläinen selostaja???????? 

Täytyy miettiä ensi kaudelle, katsooko TeliaTV kautta kotona vai baarissa ilmaiseksi ja ostamalla kausikortin kotipeleihin, jos selotus on tällaista!!!!?????? MIETTIKÄÄPÄ SITÄ!!!!!!!!!!!!!!!!


1 kommentti

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +15



Kiitos @maape65 kovasti palautteestasi! 


Selostajat ja asiantuntijat ovatkin herättäneet kovasti keskustelua jo pitkään, ja jokaisella selostajalla on oma fanijoukkonsa, mutta toki kaikkiin ei sama selostustyyli välttämättä iske. Eli nämä ovat tosiaan aika puhtaasti makuasioita.


Jokainen selostajamme on alan ammattilainen, ja tulkitsee peliä omalla persoonallisella tyylillään. Jääkiekko, kuten muukin urheilu on ehkä juuri siitä syystä niin hienoa, että se herättää kovasti tunteita ja keskustelua.


 


Meillä on monta eri selostajaa, joista toivottavasti jokainen löytää oman suosikkinsa ja näin ollen sama selostaja harvemmin osuu montaa kertaa yhden joukkueen peliä tulkitsemaan. Toivotaan että seuraavassa pelissä selostaja on mieluisampi! Oletko muuten kuitenkin tykännyt katsella pelejä? 


Sen voisin vielä vinkata, että pelit on katsottavissa myös pelkillä halliäänillä ilman selostusta. Tämä oli kovasti toivottu ominaisuus! :smileyhappy:

Vastaa