Telia TV:n ja Liigan kuvanlaatu on karmea Macilla

  • 2 October 2019
  • 1 kommentti
  • 4 katselukertaa

Moi! Olen tässä syksyn aikana koittanut katsella Telia TV:n kautta Liigaa Macbook Airillani, mutta tuo kuvanlaatu ei ota parantuakseen. Tarkemmin sanottuna laatu on aivan kauhea. Olen lukenut aiempia keskusteluja ja niiden perusteella ladannut Chromen, laajennuksen, poistanut ylimääräiset laajennukset sekä tarkistanut nettiyhteyden nopeuden (ei pitäisi olla ongelma). Mutta mikään ei tunnu auttavan: kuva on yhtä pikselimössöä. En oikein ymmärrä, kun vielä keväällä vastaavaa ongelmaa ei ollut. Tuolloin kuvanlaatu saattoi hetkellisesti huonontua, mutta hetken kuluttua se kyllä useimmiten parani. Nyt ei. Luulin aluksi, että ongelma on siinä, kun jaan ruudun hdmi-piuhalla telkkariin, mutta näyttäisi olevan yhtä surkea kuvanlaatu ihan tästä Macin näytöltäkin katsottuna. Ja niin, puolison läppärillä (Lenovo/Windows) vastaavaa ongelmaa ei ole. Eli, onko vielä jotain, mitä voisin tehdä?


1 kommentti

Tervetuloa Yhteisöön @Salmi123!

 

Tällä hetkellä tuo Chrome+laajennus on ainoa vaihtoehto Telia Tv:n käytölle Mac:lla.

Tuosta netin nopeudesta sen verran että pysyykö nopeus tasaisena vai vaihteleeko?

 

Mac:n kohdalla on haasteellista kun noita ongelmia ei ole saatu toistettua, kuten tänä iltana testikoneella tuo lähetys näkyi ongelmitta.

Sen mitä tuossa voisi kokeilla vielä jos ei ole kokeillut niin sen telia tv web soittimen ja laajennoksen poistaminen ja uudelleen asennus.

Vastaa