Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63244
Kirjoituksia 172590

Leijonat taas mestaruusjahdissa - Näin näet kaikki jääkiekon MM-matsit C More SportiltaHighlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 954
Kirjautuneena
1/1

Leijonat taas mestaruusjahdissa - Näin näet kaikki jääkiekon MM-matsit C More Sportilta

cmore-mm-latka-split-1440x800.jpg

 

Mikä yhdistää vuosia 1995 ja 2011? Kysymykseen on varmasti monta oikeaa vastausta, mutta lätkäfaneille yksi on ylitse muiden: Suomi voitti jääkiekon MM-kultaa, tietysti.

Seitsemän vuotta sitten kävelin kotiin heti voitokkaan finaalimatsin jälkeen ja muistan kuinka matka katkesi useaan otteeseen spontaaneihin yläfemmoihin ja selkääntaputteluihin vastaantulijoiden kanssa. Tämä on vain yksi esimerkki siitä, kuinka MM-lätkä onnistuu vuodesta toiseen yhdistämään valtaosan suomalaisista yhteisen asian äärelle. Suurilta tunteilta ja jännittäviltä hetkiltä tuskin vältytään tälläkään kertaa.

Tänä keväänä MM-kisat järjestetään Tanskassa. Kisoissa pelaa 16 maata jaettuna Kööpenhaminan ja Herningin alkulohkoihin. Suomen seurana B-lohkossa ovat kivenkovat Kanada ja USA sekä yllätysvalmiit Saksa, Norja, Latvia, Tanska ja Etelä-Korea. Turnaus käynnistyy 4. toukokuuta ja mestari on selvillä sunnuntaina 20. toukokuuta pelattavan finaalin jälkeen. Suomi avaa kisaurakkansa 5. päivä ottelulla Etelä-Koreaa vastaan.

NHL-pelaajien tilanne puhututtaa vuodesta toiseen. Näiden kisojen suurin tähti on kiistatta NHL-pistepörssin voittanut Connor McDavid, jonka johdolla Kanada on jälleen ykkössuosikki mestariksi. Myös Ruotsin ja Venäjän joukkueet vaikuttavat pelottavan vahvoilta lukuisine NHL ja KHL –pelaajineen.

Suomen joukkuetta vahvistaa muun muassa huippukauden Coloradossa pelannut Mikko Rantanen sekä Carolinan tehoduo Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen. Suomella on jälleen mahdollisuus mihin tahansa ja toivottavasti vuoden 2018 voi pian lisätä jatkeeksi alun kysymykseen.

Näin nautit Leijonien peleistä

Näet kaikki MM-turnauksen matsit C More Sportilta suorina lähetyksinä, ilman mainoskatkoja. Mielenkiintoiset ennakkostudiot, jälkipuinnit ja kisauutiset maustavat lähetyksiä etenkin Leijonien peleissä.

Pääasiallisena selostajana jatkaa jo legendaarinen Antero Mertaranta ja studion asiantuntijoina MM-kultaa aiemmin voittaneet Karri Kivi, Olli Jokinen, Jukka Jalonen, Pasi Nurminen ja Tero Lehterä.

Voit hommata paketin vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan ilman määräaikaista sopimusta. Tilaa 7.5.2018 mennessä, niin voit voittaa lisäksi matkan jalkapallon MM-kisoihin Moskovaan!

Tilauksen jälkeen näet pelit puhelimesta ja tabletilta maksuttomalla Telia TV -sovelluksella sekä läppäriltä osoitteessa tv.telia.fi. Isolle ruudulle siirrät kuvan kätevästi Chromecastilla tai Apple TV:llä.

Jos käytössäsi on Telia TV -digiboksi tai -kaapelikortti, tilaa kanavapaketti kirjautumalla telia.fi:hin.  Digiboksille ja kaapelikortille tilaamiasi kanavasisältöjä voit katsoa myös Telia TV -sovelluksessa ilman lisämaksua.

Leijonien otteluohjelma

 

  • la 5.5. klo 17.15 Suomi–Etelä-Korea
  • su 6.5. klo 21.15 Latvia–Suomi
  • ti 8.5. klo 21.15 Suomi–Norja
  • ke 9.5. klo 21.15 Suomi–Tanska
  • la 12.5. klo 21.15 Kanada–Suomi
  • su 13.5. klo 21.15 Saksa–Suomi
  • ti 15.5. klo 13.15 Suomi–USA

Puolivälierät pelataan torstaina 17. toukokuuta, välierät lauantaina 19. toukokuuta ja mitaliottelut sunnuntaina 20. toukokuuta.

Heittäkäähän veikkauksia kuka vie mestaruuden? Entä kenestä kruunataan kisojen pistepörssin voittaja tai paras molari?