Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63198
Kirjoituksia 172493

Liiga Telia Kaapeli-TV:ssäHighlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 948
1/1

Liiga Telia Kaapeli-TV:ssä

Capture.PNG

Telia Kaapeli-TV tuo Liigan suoraan kotisohvallesi. Kaapeli-TV perusliittymä sisältää kaikki kotimaiset peruskanavat ja kaapelikortilla saat lisää kanavia heti käyttöösi, kuten kuukausittain vaihtuvan Bonuskanavan. Voit myös halutessasi tilata kanavapaketteja tai erilliskanavia kattavasta valikoimastamme.

Laitevaatimukset ja hinnat

 

Kotisi tulee olla liitettynä Telian kaapeli-TV-verkkoon. Maksukanaviin (mm. Liiga) tarvitset lisäksi kaapelikortin, jonka voit hankkia hintaan 3,50 e/kk.

 

HD-kanavien katsomiseen tarvitset HD-laitteen (digiboksi tai televisioon asetettava kortinlukija). Jos käytät HD-digiboksia, myös television tulee tukea HD-lähetyksiä. Alla mahdolliset vaihtoehdot:

Vaihtoehto 1:

 • Telia TV Kaapelikortti
 • Cable HD Ready -merkitty digiboksi
 • Full HD- tai HD Ready -televisio

 

Vaihtoehto 2.

 • Telia TV Kaapelikortti
 • Cable HD Ready -merkitty televisio (etsi merkintä laitteestasi tai katso lista Cable HD Ready merkityistä digitelevisioista)
 • Televisioon asennettava CI+-kaapelikortinlukija. Huom! Osa vanhemmista televisioista ei tue CI+-mallin kortinlukijoita, vaan niissä toimii ainoastaan vanhempi kortinlukijamalli, Clv1. Tarkista televisiosi hyväksymä malli sivulta testatutlaitteet.fi

 

Näin tilaat Liigan kaapelikortille

 

Voit tilata kaapelikortin ja haluamasi Liigapassin ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme tai vierailemalla lähimmässä Telia Kaupassa.

 

Jos sinulla on jo kaapelikortti, tilaa Liiga kirjautumalla telia.fi:hin Telia Tunnuksella, verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

 1. Kirjaudu telia.fi:hin
 2. Valitse Liittymäni ja palveluni -> Telia TV
 3. Valitse Kanavapaketit ja laita täppä kohtaan Saatavilla
 4. Klikkaa Urheilu-kategoriaa ja valitse haluamasi passi
 5. Avautuvalla sivulla hyväksy ehdot ja lähetä tilaus. Saat vahvistuksen sähköpostiisi.

 

Kun hankit Liigan kaapelikortille, voit katsoa matseja ilmaiseksi myös Telia TV –sovelluksen kautta. Tsekkaa tarkemmat tiedot täältä.

 

Jos sinulla ei ole kaapeli-TV-perusliittymää vielä lainkaan, lue tarkemmat ohjeet sivuiltamme.

 

Käyttöönotto

 

Maksukanavien katsomiseen tarvitset aina kaapelikortin. Korttia käytetään salauksenpurkuun, jotta muuten salatut kanavat saadaan näkyviin. Suomessa käytetään Conax-salausjärjestelmää, joka on yleisesti käytössä myös muissa Pohjoismaissa.

 

Kaapelikortin käyttöönotto on hyvin helppoa. Kortin lisäksi tarvitset vain television sekä kaapeliverkon digiboksin tai televisioon laitettavan kortinlukijan. Käyttöön ei siis vaadita esimerkiksi älytelevisiota tai nettiyhteyttä.

 

Linkitä kaapelikortti ja digilaitteesi toisiinsa, jotta näet ohjelmat HD-tarkkuudella. Laitteesi tulee olla Cable HD Ready –merkinnällä varustettu. Lue tarkemmat ohjeet linkityksestä täältä.


Huomioithan, että Telia TV -kaapelikortti ei toimi antenniverkossa eikä muiden operaattoreiden verkoissa.

 

Apua ja tukea tarjolla

 

Ohjeista huolimatta voi tulla tilanteita, että kaipaat tarkempaa opastusta uuden tekniikan käyttöönotossa tai törmäät muutoin haasteisiin. Meillä on tarjolla erilaisia tukikanavia, joiden kautta kaikki mahdolliset haasteet ja ongelmatilanteet saadaan kyllä ratkaistua. Olemme apunasi!

 

Telia Yhteisö: https://yhteiso.telia.fi/

Monet tekniikkaa tuntevat keskustelijat osaavat auttaa teknisissä haasteissa ja keskusteluissa on mukana myös Telian edustajia. Kysy rohkeasti!

 

Telia Helppi: https://www.telia.fi/helppi/

Teknistä neuvontaa kaikissa mahdollisissa laiteongelmissa. Mahdollisuus saada apua puhelimitse, etäyhteydellä tai kutsua asentaja paikan päälle.

 

Telia Asiakaspalvelu: https://www.telia.fi/asiakastuki/yhteystiedot

Meillä on tarjolla chat-palvelu 24/7, puhelinpalvelua, soittoajanvaraus, yhteydenottolomake ja helpot onlinepalvelut asioiden hoitamiseksi.

0 tykkäystä