Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63244
Kirjoituksia 172590

Liiga Telia TV -digiboksillaHighlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 460
1/1

Liiga Telia TV -digiboksilla

teliatvdigiboksi.jpg

Telia TV –digiboksi tuo Liigan helposti jokaiseen kotiin ja palvelu on nykyisin saatavilla kaikkiin nettiyhteyksiin operaattorista riippumatta. Digiboksin kautta on saatavilla myös paljon muutakin sisältöä Liigan lisäksi.

 

Laitevaatimukset ja hinnat

 

Meillä on tarjolla kaksi vaihtoehtoa, joista voit valita itsellesi parhaimman ratkaisun. Tarjolla on Digiboksi laajakaistalla tai Digiboksi. Käydään tässä läpi tarkemmin, mitä nämä vaihtoehdot sisältävät. Molemmissa tapauksissa laitteet ovat Telian omaisuutta, jolloin niihin sisältyy myös ikuinen takuu ja sinulla on aina käytössäsi toimivat laitteet. Digiboksia ei ole mahdollista ostaa omaksi.

 

Vaihtoehto 1: Digiboksi laajakaistalla

Paketti sisältää nopean ja varmatoimisen Telian kiinteän nettiyhteyden (ADSL, VDSL tai Ethernet) ja Telia TV –digiboksin. Mukana toimitetaan kaikki tarvittavat laitteet, eli langaton WiFi-reititin ja digiboksi. Tämän hetken tarjoukset ja saatavuuden voit tarkistaa täältä.

 

Hinta: Laajakaistan tarjoushinta + digiboksi 10 e/kk (toimitusmaksu 30 e)

Toimitusaika: 3-15 arkipäivää (riippuen alueesta ja tekniikasta)

 

Vaihtoehto 2: Digiboksi

Telia TV –digiboksi on kytkettävissä mihin tahansa nettiliittymään operaattorista tai tekniikasta riippumatta. Tarvitset vain hyvän ja toimivan nettiyhteyden, jolloin voit liittää digiboksin verkkokaapelilla tai langattomasti reitittimeesi. Nettiyhteyden nopeuden on oltava vähintään 1 Mbit/s. mutta paras kuvanlaatu on saavutettavissa 8 Mbit/s nopeudella. Paketissa toimitetaan digiboksi ja tarvittavat kaapelit sekä kaukosäädin. Tutustu tarjolla oleviin kanaviin ja kanavapaketteihin täällä.

 

Hinta: 10 e/kk (toimitusmaksu 30 e)

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

 

large (1).png 

 

Näin tilaat

 

Voit tilata digiboksin ja haluamasi Liigapassin ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme tai vierailemalla lähimmässä Telia Kaupassa.

 

Jos sinulla on jo digiboksi, tilaa Liiga kirjautumalla telia.fi:hin Telia Tunnuksella, verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

 

- Kirjaudu telia.fi:hin

- Valitse Liittymäni ja palveluni -> Telia TV

- Valitse Kanavapaketit ja laita täppä kohtaan Saatavilla

- Klikkaa Urheilu-kategoriaa ja valitse haluamasi passi

- Avautuvalla sivulla hyväksy ehdot ja lähetä tilaus. Saat vahvistuksen sähköpostiisi.

 

Kun hankit Liigan digiboksille, voit katsoa matseja ilmaiseksi myös Telia TV –sovelluksen kautta. Tsekkaa tarkemmat tiedot täältä.

 

large.png 

 

Käyttöönotto

 

Aivan aluksi on hyvä varmistaa, että saat nettiyhteyden toimimaan kotona ja omasta reitittimestäsi langattoman verkkoyhteyden jaettua onnistuneesti. Digiboksin voi sitten liittää verkkoon langattomasti tai verkkokaapelin avulla. Mikäli mahdollista, niin kannattaa käyttää kuitenkin verkkokaapelia, jolloin yhteys on kaikkein nopein. Jos haluat käyttää langatonta verkkoyhteyttä, niin verkon salasana löytyy reitittimen pohjassa olevasta tarralapusta.

 

Telia TV –digiboksi (mihin tahansa nettiliittymään)

Tarkat kytkentäohjeet täältä

 

Palvelun käyttäjätunnukset: Saat tilauksen jälkeen sähköpostiin viestin tunnusten luomista varten, eli pääset aktivointilinkistä valitsemaan itsellesi mieleisen käyttäjätunnuksen ja salasanan

 

Telia TV –digiboksi laajakaistalla

Tarkat kytkentäohjeet täällä

 

Palvelun käyttäjätunnukset: Saat tilauksen jälkeen tekstiviestillä käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla pääset kirjautumaan digiboksiin. Nämä tunnukset ovat aina vain numeroita.

 

medium.png 

 

Apua ja tukea tarjolla

 

Ohjeista huolimatta voi tulla tilanteita, että kaipaat tarkempaa opastusta uuden tekniikan käyttöönotossa tai törmäät muutoin haasteisiin. Meillä on tarjolla erilaisia tukikanavia, joiden kautta kaikki mahdolliset haasteet ja ongelmatilanteet saadaan kyllä ratkaistua. Olemme apunasi!

 

Telia Yhteisö: https://yhteiso.telia.fi/

Monet tekniikkaa tuntevat keskustelijat osaavat auttaa teknisissä haasteissa ja keskusteluissa on mukana myös Telian edustajia. Kysy rohkeasti!

 

Telia Helppi: https://www.telia.fi/helppi/

Teknistä neuvontaa kaikissa mahdollisissa laiteongelmissa. Mahdollisuus saada apua puhelimitse, etäyhteydellä tai kutsua asentaja paikan päälle.

 

Telia Asiakaspalvelu: https://www.telia.fi/asiakastuki/yhteystiedot

Meillä on tarjolla chat-palvelu 24/7, puhelinpalvelua, soittoajanvaraus, yhteydenottolomake ja helpot onlinepalvelut asioiden hoitamiseksi.

0 tykkäystä