peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58881 Jäsentä
163442 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Liiga TietokoneellaModeraattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 800
1/3

Liiga Tietokoneella

liigakuva.png


Liigaa voit seurata kätevästi myös tietokoneen kautta tulevilla kausilla. Telia TV tunnus on maksuton ja maksat vain tilaamistasi sisällöistä (esim. Liigapassi 24,90e/kk).

Telia Tv toimii tietokoneella osoitteessa tv.telia.fi . Jos sinulla on Windows 10 –käyttöjärjestelmä, suosittelemme lataamaan Telia Tv –sovelluksen tietokoneellesi Windowsin sovelluskaupasta. 

 

Telia Tv katsominen Windows 10 käyttöjärjestelmällä

Jos koneessasi on Windows 10 –käyttöjärjestelmä, suosittelemme että lataat sovelluskaupasta erillisen Telia Tv -sovelluksen. Sovelluksen lataamisen jälkeen tilaa Telia Tv -tunnukset sekä haluamasi kanavapaketit.

-> Tästä löydät lisätietoa Telia Tv –tunnuksen sekä kanavapaketin tilauksesta.

Telia Tv katsominen Internet Explorer tai Microsoft Edge –selaimella

Liigan katsominen IE selaimen tai Microsoft Edgen kautta onnistuu ilman erillistä liitännäistä. Tuetut käyttöjärjestelmät ja selainversiot ovat: 

 

  • Windows 7 ( IE 10 ja IE 11 ) Vaatii silverlight laajennuksen
  • Windows 8 ( IE 10 )
  • Windows 8.1 ( IE 11 )
  • Windows 10 ( Edge ja Telia TV -sovellus )

 

Telia Tv toimii selaimella osoitteessa tv.telia.fi

Telia Tv katsominen MAC-tietokoneella

Chromen selain on tuettu myös Mac –käyttäjille. Lisäksi Mac OS X 10.9 (Mavericks) käyttäjät voivat kirjautua tv.telia.fi –sivuille jos käytössä on vähintään Safari 7 –selain.

Muuta huomioitavaa

Firefox –selaimella Telia Tv netti- ja mobiilipalvelua ei voi käyttää. Myöskään tietokoneet joissa on Linux-käyttöjärjestelmä, ei ole tuettu.

 

Chrome-selaimen käyttö vaatii tietokoneelta erittäin paljon tehoja, joten sen käyttöä vanhemmilla laitteilla ei suositella. Uudemmilla tehokkailla tietokonella Chrome-selainta voi käyttää Telia TV -laajennuksen kanssa.

Ei-tuetuista laitteista sekä laitevaatimuksista löydät lisätietoa asiakastukisivustoltamme.

 


Apua ja tukea tarjolla
 
Ohjeista huolimatta voi tulla tilanteita, että kaipaat tarkempaa opastusta uuden tekniikan käyttöönotossa tai törmäät muutoin haasteisiin. Meillä on tarjolla erilaisia tukikanavia, joiden kautta kaikki mahdolliset haasteet ja ongelmatilanteet saadaan kyllä ratkaistua. Olemme apunasi!
 
Telia Yhteisö: https://yhteiso.telia.fi/
Monet tekniikkaa tuntevat keskustelijat osaavat auttaa teknisissä haasteissa ja keskusteluissa on mukana myös Telian edustajia. Kysy rohkeasti!
 
Telia Helppi: https://www.telia.fi/helppi/
Teknistä neuvontaa kaikissa mahdollisissa laiteongelmissa. Mahdollisuus saada apua puhelimitse, etäyhteydellä tai kutsua asentaja paikan päälle.
 
Telia Asiakaspalvelu: https://www.telia.fi/asiakastuki/yhteystiedot
Meillä on tarjolla chat-palvelu 24/7, puhelinpalvelua, soittoajanvaraus, yhteydenottolomake ja helpot onlinepalvelut asioiden hoitamiseksi.

 

Telia Yhteisö on nyt myös Laiteyhteisö.jpg
0 tykkäystä
2 vastausta
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎19-10-2018
Kirjoituksia: 3
2/3

Vs: Liiga Tietokoneella

Pitääkö tämä ohje vielä paikkansa. Vielä voi katsoa IE-selaimella? Vai joko olisi firefox tai chrome käytössä? Toistaiseksi vielä Win7 seiska käytössä, siksi varmistus.

0 tykkäystä
Highlighted
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎22-01-2019
Kirjoituksia: 175
3/3

Vs: Liiga Tietokoneella

Hei @mer02119 ihan vielä ei olla HTML5 tukea saatu Win7 alustalle. Toistaiseksi suosittelemme edelleen palvelun katsomista IE selaimella, kunnes HTML5 tuki saadaan Firefoxille ja Chromelle rakennettua Win7 alustalle.