peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
55990 Jäsentä
157783 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Liiga TietokoneellaModeraattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 763
1/1

Liiga Tietokoneella

liigakuva.png


Liigaa voit seurata kätevästi myös tietokoneen kautta tulevilla kausilla. Telia TV tunnus on maksuton ja maksat vain tilaamistasi sisällöistä (esim. Liigapassi 24,90e/kk).

Telia Tv toimii tietokoneella osoitteessa tv.telia.fi . Jos sinulla on Windows 10 –käyttöjärjestelmä, voit ladata Telia Tv –sovelluksen tietokoneellesi Windowsin sovelluskaupasta.

Telia Tv katsominen Chrome-selaimella

Chrome-selain on tuettu Windows- ja Mac –käyttäjille. Jotta voit katsoa Telia Tv:tä selaimella, tulee sinun asentaa lisäosa ensimmäisellä käyttökerralla. Asentaminen on helppoa ja nopeaa. Sivusto avaa automaattisesti ”Asennusavustajan”, jonka kautta lisäosan lataaminen ja asentaminen onnistuu. Kun asennus on valmis, sulje selain ja avaa se uudelleen. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan palveluun. Jos sinulla ei vielä ole Telia Tv -tunnuksia, löydät tarkemmat tilausohjeet täältä.

 

Telia Tv katsominen Windows 10 käyttöjärjestelmällä

Jos koneessasi on Windows 10 –käyttöjärjestelmä, voit katsoa ohjelmia yllä mainitun Chrome –selaimen kautta. Sovelluskaupasta voit kuitenkin ladata erillisen Telia Tv sovelluksen, jota ehdottomasti suosittelemme. Sovelluksen lataamisen jälkeen tilaa Telia Tv -tunnukset sekä haluamasi kanavapaketit.

-> Tästä löydät lisätietoa Telia Tv –tunnuksen sekä kanavapaketin tilauksesta.

Telia Tv katsominen Internet Explorer –selaimella

Liigan katsominen IE selaimen kautta onnistuu liitännäisen avulla. Tuetut käyttöjärjestelmät ja selainversiot ovat: 

 

  • Windows 7 ( IE 10 ja IE 11 )
  • Windows 8 ( IE 10 )
  • Windows 8.1 ( IE 11 )
  • Windows 10 ( IE 11)

 

Telia Tv toimii Internet Explorer -selaimella osoitteessa tv.telia.fi

Telia Tv katsominen MAC-tietokoneella

Chromen selain on tuettu myös Mac –käyttäjille. Lisäksi Mac OS X 10.9 (Mavericks) käyttäjät voivat kirjautua tv.telia.fi –sivuille jos käytössä on vähintään Safari 7 –selain.

Muuta huomioitavaa

Firefox –selaimella Telia Tv netti- ja mobiilipalvelua ei voi käyttää. Myöskään tietokoneet joissa on Linux-käyttöjärjestelmä, ei ole tuettu.

Ei-tuetuista laitteista sekä laitevaatimuksista löydät lisätietoa asiakastukisivustoltamme.

Apua ja tukea tarjolla
 
Ohjeista huolimatta voi tulla tilanteita, että kaipaat tarkempaa opastusta uuden tekniikan käyttöönotossa tai törmäät muutoin haasteisiin. Meillä on tarjolla erilaisia tukikanavia, joiden kautta kaikki mahdolliset haasteet ja ongelmatilanteet saadaan kyllä ratkaistua. Olemme apunasi!
 
Telia Yhteisö: https://yhteiso.telia.fi/
Monet tekniikkaa tuntevat keskustelijat osaavat auttaa teknisissä haasteissa ja keskusteluissa on mukana myös Telian edustajia. Kysy rohkeasti!
 
Telia Helppi: https://www.telia.fi/helppi/
Teknistä neuvontaa kaikissa mahdollisissa laiteongelmissa. Mahdollisuus saada apua puhelimitse, etäyhteydellä tai kutsua asentaja paikan päälle.
 
Telia Asiakaspalvelu: https://www.telia.fi/asiakastuki/yhteystiedot
Meillä on tarjolla chat-palvelu 24/7, puhelinpalvelua, soittoajanvaraus, yhteydenottolomake ja helpot onlinepalvelut asioiden hoitamiseksi.

Telia Yhteisö on nyt myös Laiteyhteisö.jpg
0 tykkäystä